Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva da ai cumparat fff multe lucruri, eu abia m-am invrednicit si am luat carucior, si tot mi-am pus-o pe mama in cap ca ce nu astept sa se nasca bebs si apoi sa cumpar.

Elena 27+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Elena, Intr-adevar am cumparat mare parte din lucruri si as cam vrea sa termin cu tot ce-i pe lista pana la Paste pentru ca noi doi suntem singurei, cuci.. fara nici un ajutor din partea nimanui, macar sa primesc o caciulita sau o pereche de sosetute!
In fine.. nu vreau sa ajung un balon mergator, sa alerg ca berzmetica prin magazine pe ultima suta de metri ,iar sotul meu cu siguranta nu se va descurca ..
Cat despre superstitii .. nu cred in ele
Apropos.. am vazut noile poze de pe Picasa .. tare bine iti sta langa carucior! Ati facut o alegere excelenta

``````````````````````````````````````````

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Bia

si eu folosesc sudocrem de cand am ieist din maternitate si este f bun, am mai incercat si alte cree pt funduletz dar nu a functionat mai nimic!!!
micutei mai fai cate un masaj usor pe burtica!!!cateodat o ajuta sa se calmeze!!!
multa sanatate la amandoua!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Salutare mamici si burtici!
Ramo sanatate multa pt printesica ta bolnavioara,speram sa se faca repede bine.
Deea am luat si Bonisan,ii dau de vreo 2 zile si nimic. Aseara a plans f f f mult
Defapt nici nu stiu sigur daca plange de la colici,pt ca mai avem o problema...i-a aparut la fundulet niste bubite rosii si ma gandesc ca e eritemul fesier,iar din cate am citit s-ar putea sa o usture...iam dat cu tot felul de creme ,dar nu i-a trecut. Am renuntat sa o mai sterg cu servetele umede,o spal dupa fiecare kk si apoi ii dau cu pudra ca sa aibe pielea uscata acolo. Sper sa ii treaca pt ca mi-e o mila de ea de mor@!
Iar despre mn ... eu simt inauntru in burta la operatie un nodul care ma doare cand il palpez,iar surplusul de burta care mi-a ramas(adica exact deasupra la operatie) nu o simt. Daca ma ating simt doar niste furnicaturi...sper sa treaca si sa se retraga si nodulul ala.
Ramo...eu nu stiu cum ai suportat tu 3 cezariene...sincer...ESTI O EROINA!
Va poop pe toate

Mami de Rebe!

Bia, nu iti recomand pudra pt fundulet...este bine sa o speli si apoi foloseste Bepanten este ff bun , dar pudra nu ii va tine uscat locul, dimpotriva, se umezeste imediat de la pisu...da-i cu Bepanten si incearca sa o tii putin fara pampers pana intra putin in piele, la mine a dat rezultate ff bune cu cea mijlocie care inca poarta pampers si se irita tare.
Este normal sa nu siti zona cusaturii, este intradevar o senzatie ciudata cand pui mana dar va trece in timp, durerea la fel este normala, ai f putin de la operatie, pe mine ma durea cand faceam pisu ,simteam ca iese ceva din mine:) dar nu f tare. Astea sunt normale dupa orice operaie nu numai cezariana, dar va trece repede.
Eu m-am refaut ff repede, sotul meu mereu rade si zice ca sunt "cheloasa" ca puteam sa mai fac cezariene:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Bia,
Eu mi-am facut lista completa cu toate necesare si am cumparat deja cele mai bune si recomandate produse de alte mamici si "enciclopediile ambulante" ( asa imi place sa le numesc pe expertele mamici )din odiseea mea!
Asadar, am cumparat INFACOL produs in UK( este un singur site care il comercializeaza in romania .. faracolici.ro) care este cel mai bun impotriva colicilor! Cel produs in Olanda , din farmacii cica ar fi cam apa de ploaie! Intra pe site si ai sa gasesti o groazaaa de reviews-uri excelente! Am cumparat si crema pt iritatii SUDOCREM UK de pe acelasi site(cica-i minunata) si alt pont tot pentru iritatii ar fi Amidon de orez granule( se gaseste la plafar) care se pune in apa de baita!
Incearca sa nu mai folosesti servetele umede deloc si sa o speli de fiecare data
Pup fetita si sper sa se vindece repede,repede!

cu Dorian 29 weeks +

Eu am folosit INFACOL din farmacie si sincer a dat rezultate ff bune, i-am dat doua zile si de atunci nu a mai avut colici deloc.
Sudocrem folosesc de 4 ani:) am folosit de la prima fetita imi trimisese sora mea din Grecia, apoi am cumparat de la farmacie. Sfat: este f bun pt uz continuu, ca preventie sau pt cand pielea este usor inrosita, dar cand vedeti ca problema este putin mai grava Sudocrem nu va mai face fata problemei. Eu atunci folosesc Bepanten

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Bia, si eu stiu acelasi lucru despre pudra, incearca sa eviti sa o mai dai...foloseste o crema, mai bine.Si las-o putin si fara pampers, pana se vindeca.Pupici

Irina 32+ cu Kinder surprise
AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Va salut burticilor
Vin si eu cu o intrebare la voi, avand in vedere ca sunteti mai experimentate...eu am intrat in 17 saptamani si sunt programata pt triplu test pe 2 aprilie, atunci voi avea 19s si 3z. Nu credeti ca este cam tarziu?
Multumesc

lalu85 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Va salut burticilor
Vin si eu cu o intrebare la voi, avand in vedere ca sunteti mai experimentate...eu am intrat in 17 saptamani si sunt programata pt triplu test pe 2 aprilie, atunci voi avea 19s si 3z. Nu credeti ca este cam tarziu?
Multumesc

lalu85 17+

eu stiu ca se face intre 15-18 sapt, analiza facuta dupa aceasta perioada nu prea mai are relevanta!!
unii medici recomandapana in sapt 20, desi recunosc ca cea optima este sapt 16!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva multumesc pentru aprecieri!
Si noi tot singuri cuci...asa m-am convins si eu ca nu trebuie sa las pe dupa nastere sau ultimele saptamani cand nu o sa ma mai pot misca.
Despre carucior...l-am probat si pe Stokke, dar nu m-am impacat cu el, mi s-a parut mare pentru mine o scandurica mica, mi s-a parut mai potrivit pentru o persoana mai inalta.

Elena 27+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Elena,l-ati cautat , l-ati gasit si vi se potriveste cel mai bine !
Sa il stapaniti sanatosi!!!

cu Dorian 29 weeks +

Mergi la inceput