Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Miha imi pare rau sa aud. Cu tratament se rezolva,eu cred ca 90% din noi avem o mutatie sau mai multe.Acum am 1 colega cu 3 mutatii si are 7 luni de sarcina,injectii face din luna a6a ca nu lua in greutate bebele cat ar trebui.Si ea a pierdut o sarcina in trecut si acum a ramas natural,se duce la fundeni doar pt analize.
Mai am una care nu a facut tratament si are un bebe frumos.Dr ei i-a zis ca Uscateasca pune diagnostic fara stampila si el nu crede ca e vreo pb.A monitorizat-o atent si totul a fost bine.
Curaj ca Dumnezeu te va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Atunci suna dimineata si intreaba daca nu sunt gata, ca sigur sunt, stii ca eu am recoltat dupa tine, eu am recoltat pe 21 numai ca eu nu am facut paiurile credeam ca scutesc niste bani, acum nu stiu de unde sa mai scot bani pentru alte analize si RMN si consultatii si drumuri la Iasi si tot asa.
Fetelor scuzati greselile de ortografie sunt foarte suparata

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mihahai ca trebuie sa fie bine!inca n-am curaj sa sun,mai astept putin

Mergi la inceput

Dana si eu stau pe ganduri acum daca sa merg la Uscateasca sau nu, chiar sunt in dubii, sa mai dau bani pe drum cand vad ca fetele au cam acelasi tratament la semnatura, inca nu stiu, trebuie sa diger informatiile sa imi revin sa vorbesc cu doctorita mea si apoi mai vad.
Doctorita mea a adus pe lume un baietel, dupa ce mama lui a pierdut vreo 3 sarcini si a stiut ce sa ii prescriem tot ea i-a dat sa faca analizele de trombofilie si asa a dus sarcina pana la capat, nu cred ca are rost sa mai merg si la Bucuresti dar sa mai vad.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Velvet iti doresc sa iti iasa bine analizele sa nu trebuiasca sa treci prin ce trec eu acum.
Alex din cate am inteles gena homozigot e mai rea decat heterozigot nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha multumesc.si eu iti doresc sa se rezolve cu tratament si sa vina bebe la tine in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, asa e, homozigot e mai rau decat heterozigot. Daca medicul tau are experienta pe trombofilie, nu cred ca are rost sa mergi la Fundeni, dar iti trebuie un medic care sa decida tratamentul.
Eu as astepta sa vad cum iese si Leiden, si dupa aia as face PAI. Daca iese Leiden, eu nu as mai face PAI, ca tratamentul e cam acelasi.
E bine sa stii ce ai, ca sa stii cum sa actionezi! Asta e tot ce conteaza, sa nu astepti degeaba sa ramai, fara tratament, ca nu rezolvi nimic. Eu m-am bucurat cand am aflat de mutatii pentru ca gasisem raspunsul. Ti-am spus ce inseamna homocisteina, oricum, vei lua Femibion si daca e mare si daca e mica, asa ca, de ce sa o mai faci?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Alex multumesc, atunci astept si Leiden si dupa ma mai consiliezi odata, inca nu imi sun doctorita pana nu iese si leiden ai cealalta.
Ca sa stiu ce sa vorbesc.
Cat despre tratament o sa ma sfatuiesc cu voi si daca credeti ca mai e nevoie de ceva sa imi spuneti si merg si la un hematolog.
Da alex e bine ca am aflat si ca stiu de unde sa tratez, dar crede-ma ca a cazut ca o bomba dupa prolactina.
As incepe sa iau aspenter dar nu stiu daca merge cu brocriptin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miha, poti lua Aspenter cu Brocriptin, nu am auzit sa faca rau impreuna. Sigur, vorbim si pe parcurs si cand vei afla toate rezultatele.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Noapte buna fetelor.Miha, imi pare rau de analize dar zic ca e mai bine sa stii clar ce ai ca sa poti trata.Sper ca noaptea sa iti fie un sfetnic bun si maine sa ai o zi mai buna.Te poti baza pe sustinerea noastra, asa, din spatele ecranului si din tot sufletul.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput