Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Raisa, spermogeneza dureaza 72 de ore. Mai mult nu e necesar ca nu schimba nimic.
Ana, injectiile sunt de fapt numai o injectie cu Pregnyl (daca gasesti) sau Ovitrelle (asta se gaseste dar e mai scump).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumim fetelor care au ajuns la biserici si s-au rugat si pentru noi.
Raisa tu esti din Moldova?
Eu savurez a 2 cana de ceai de coada soricelului, rece ca asa imi place sper pana maine dimineata sa rezolv treaba.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Cum va spusesem in mesajele anterioare,mi-am reluat tratamentul (arefam200 din z10,acid folic,vit.E,magneB6,tict.branca ursului si mugur de zmeur,ceai napraznic,cretisoara)si mi-am propus sa fac si eu pauza de prestari ca si-asa este post si poate dupa paste cand vin uratii-13.04 poate sa se prinda si la mine ceva.
Incerc si varianta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Mihaela,da sunt din Roman-Neamt.
Legat de urati nu-ti fa griji o sa-ti vina .mie imi intarzie totdeauna in april si oct. cred ca din cauza asteniei cel mult 12 zile mi-au intarziat.Si sa vezi teste negative si sperante desarte,si lacrimi in ziua cand veneau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Raisa, noi cel mai mult vreo 3 saptamani, tot din cauza delegatiilor, dar nu s-a intamplat nimic la intoarcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna fetele!

Zilele astea o sa fiu cam absenta ca am mult de lucru la munca, vroiam sa va spun ca listuta pt acatis a ajuns cu bine la Manastirea Ghighiu si m-am rugat pt toate, Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa mai ajung curand.

Va pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Multumim Miky, sa ne ajute Dumnezeu la toate sa fim mamici!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Raisa o fi astenie sau altceva eu vreau sa imi vina mai repede acum cand stiu ca nu am nici un motiv sa imi intarzie si cand astept sa raman graviduta dupa laparascopie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Miha, si eu iti doresc sa iti vina ciclosul.Si eu astept cu nerabdare sa vina si la mine sa incep stimularea, dar inca nici un semn.
Fetelor, cred ca continui eu cu seria rautatilor din partea familiei.Azi am sunat in tara la cumnata mea si am rugat-o sa imi mai aduca ea niste medicamente ca vine sapt asta aici, vitamina E, duphaston, acid folic si astalalta cumnata de aici, sora-sa, imi zice < Ai sa vezi tu caci cu atatea medicamente numai un copil malformat poti sa faci!> Ce sa-i mai zic, ca mi-au pierit pe loc toate cuvintele.Deci, cine nu trece pe aici nu are habar cat ne chinuim noi sa avem un copilas in brate.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Alex uite ce mi-a iesit la trombofilie ce zici, ce trebuie sa fac acum?
Mutatia C677T genotip homozigot si referinta e scris negativ, deci eu am gena asta nu?E si incadrata cu chenar
Si comentariu scrie asa

Comentariu
Statusul homozigot pentru mutatia C677T poate conduce la cresteri ale nivelului plasmatic de homocisteina mai ales la pacientii cu nivel
scazut de folat si vitamine din grupul B. Deoarece hiperhomocisteinemia este un factor de risc pentru tromboze arteriale si venoase si avort spontan, se recomanda normalizarea nivelului de homocisteina prin substitutie adecvata cu vitamine. In continuare se recomanda un control al nivelului homocisteinei in sange.
Importanta mutatiei ca factor de risc pentru boli coronariene, infarct miocardic si preeclampsie este demonstrata prin studii stiintifice.
Factorii de risc asociati (imobilizare, traumatisme, operatii, sarcina, contraceptive orale, fumatul, obezitatea) pot conduce la o
predispozitie marcata la tromboza. Se recomanda un consult familial.

Mai sunt de venit astea
Anticorpi anti-beta2 glicoproteina 1 (IgA, IgG, IgM)
Mutatia factorului V Leiden

Marit a mai iesit proteina C si S.

Va rog mult spuneti-mi si mie ce inseamna asta ca daca mai descopar ceva nu stiu ce ma fac, m-am saturat, ori, extra ori nu pot ramane, ori prolactina, ori asta ce mai urmeaza?
E de rau ca e incadrata nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Buna dimineata (la mine). Am reusit sa detectez si eu LH in testele de ovulatie. Acum intrebarea este, de unde stiu ca am si ovulat, fara sa merg la doctor? Inteleg ca e foarte posibil ca acest hormon sa creasca fara ca oul sa fie eliberat. Cresterea temperaturii ce spune?

Mergi la inceput