Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!
Raspunsuri - Pagina 18
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Emilia esti tare! Eu luna trecuta am facut 6 teste in 3 zile! Toate pozitie in diverse grade |
Eu nu inteleg de ce nu se vand la set de cate 3 la pret de 2 de exemplu, ca oricum cine face doar unul? Chit ca vrei sa nu vrei copil tot faci macar 2 sa fii sigura de rezultat, nu?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dana0000 spune:
Sunt de acord cu tine Emilia.
Eu mi-am luat de pe ebay 45teste de ovulatie+5teste sarcina si cum cele de sarcina s-au consumat repede le-am folosit pe cele de ovulatie pana am cumparat 2 noi barza de la auchan
lorena_86 spune:
buna fetelor
asa cum am zis ieri am facut azi test
rezultatul...ambiguu ca de obicei
asa arata testul in afara intervalului de citire, deci nu sunt prea multe sanse sa fie real, chiar daca pare
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/4Aprilie2012Lorena_86
Mihaelafalt spune:
Lore daca ai vazut in lunile celelalte ce ai patit cu testele astea de ce le mai faci?
Eu cred ca chiar nu au nici o relevanta, ca asa aratau si in alte luni la tine, da se vede liniuta dar sincer nu pot sa te incurajez, cu toate ca am sperante mari luna asta ca e bebe la tine, din cauza firmei testului m-ai astept pana sa ma pronunt.
Mi se inchid ochii de somn si nu pot dormi.
Multumesc fetelor pentru urari.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
miha le fac pt ca le am
mai am doar unul
nici eu nu-mi fac sperante, deloc
am pus pozele sa vedeti doar...
oricum astept pana vineri
si poate imi cumpar un test de la farma
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
Lorena, tipul asta de test l-am facut si eu si face nenorocitul o liniuta de uscare ceva, nu vrea sa te supar sau dezamagesc.cel mai bine au mers testele tip strip pana acum mie in z11 DPO a iesit o liniouta lesinata la prima urina, si a iesit si in afara intervalului, dar chestia e ca s-a facut putin roz, adica a capatat culoare.eu zic sa mai astepti o zi -2, stiu ca e greu, ca si eu am facut la teste pana mi-a venit acru, de abia in ziua de buna vestire s-a colorat testul.unde pot pune si eu testele ca sa le vezi?pupici
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Mihaelafalt spune:
Lore vezi ca eu am gasit teste la farmacie alinta cu 3 ron unul, am inteles ca sunt bune si nu fac linii de uscare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
fetelor va rog sa nu va faceti griji pt mine pt ca asa de relaxata sunt
chiar am trecut demult de faza aia in care fierbeam la modul critic...
nu rabd de nerabdare sa mai rept teste sau sa vad ce si cum, sunt foarte linistita
oricum v-am zis ca intru in pauza si apoi in toamna revin cu forte proaspete
dar va multumesc pt ganduri