Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!
Raspunsuri - Pagina 16
Ana178081 spune:
Mai e cineva?Sigur nu!Pup toate fetele.
Eu am asa multa treaba zilele aste,curatenie,dadaca,servici,gatit,etc,ca nici nu am timp sa mai intru si pe aici si colac peste pupaza a venit sotul azi(ieri) si n-am stat impreuna decat 10-15min k el are treaba,tb sa plece inapoi la tara,k nu poate sta.Ce m-am suparat!Ne-am certat rau,i-m zis k nici nu mai vin la el sambata(sunt libera) k nu mai vreau.Credeam ca ramane si el o noapte cu mine,sa mai stam si noi de vorba,sa mergem la cumparaturi,sa ma mai ajute si pe mine la curatenie,nimic,sa ne iubim cand colo a plecat val vartej.L-am mai sunat si dupa sa ma mai cert cu el putin,i-am zis k mai bine ne despartim,k el nu se gandeste deloc la mine,numai la el la sfarsit i-am trantit-o:"daca nu raman gravida in maxim 3luni,ne despartim!" cam urat din partea mea,dar m-a enervat rau de tot nici nu m-a mai sunat pe seara.....
Scuzati ca va zapacesc cu problemele mele,dar n-am cui sa spun ce am pe suflet.
Unde mai pun ca peste cateva zile incepe si perioada fertila,nici nu stiu ce sa mai fac!Daca merita sa mai merg la tara sau nu,ca asa tare m-am suparat...
Va pup pe toate,noapte buna.
velvet spune:
buna dimineata fetehai la cafeluta
ana,imi pare rau ca esti suparata!da sa stii ca sotul tau greseste.el de ce sta la tara?nu trebuie sa stati impreuna?eu zic sa vorbesti cu el si sa ajungeti la un compromis.
emilia.m spune:
Ana si linisteste-te putin. Stiu ca e frustrant cand tu incerci o treaba si el se duce la tara si se preocupa de altceva dar nu e ok nici sa ii dai senzatia ca singurul motiv pentru care mai sunteti impreuna e ca sa ramai tu insarcinata. Incearca sa discuti cu el sa ii explici ce e important pentru tine incluzand in aceasta lista de lucruri importante si persoana lui. Barbatii vor sa stie ca sunt doriti si pentru persoana lor nu doar pentru copiii pe care ii pot face.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
raisa28 spune:
Buna dimineata fetelor
Velvet merci de cafeluta
Ana nu cunosc motivul pt.care sotul tau sta la tara dar eu zic sa te duci sambata daca esti la ovulatie ca nu se stie poate poate iesesi sa nu-ti para rau mai tarziu ca ai mai pierdut o luna.Stiu cum e sa tii suparare pe sot dar lasa si tu de la tine ca pana la urma scopul scuza mijloacele.Scuze daca m-am bagat unde nu trebuie.
IuliaCospy spune:
Neata fetelor!
dupa ceva absenta... Inca sunt imprastiata, dar viata merge mai departe. In ziua de buna vestire socrul meu a plecat pentru totdeaua. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Evident, acesta e si motivul absentei.
Acum incercam sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Al meu e inca foarte ravasit.
In alta ordine de idei voiam sa felicit noile graidute! Sarcini usoare si la termen si bebici sanatosi, sa va dea Dumnezeu!
Miha, stiu ca e greu cu rezultatele la analize dar asa cum spuneau si fetele, e important ca stii cu ce ai de luptat. Iti doresc din suflet sa fii cat mai curand mamica.
Daena, apropos de calulul CM, parerile sunt impartite, si cred ca doar monitorizandu-te tu foarte atent o sa stii cum sa socotesti. Initial nici eu nu puneam la socoteala prima zi de spotting, insa tot urmarind glera am ajuns la concluzia ca as ovula mult prea tarziu fata de lungimea CM-ului meu. Asa ca am inceput sa numar inclusiv cu prima zi de spotting. Testul de ovulatie de luna asta n-a facut decat sa confirme faptul ca de fapt ovulam mult mai devreme decat iesea din calcule si glera (la mine se pare ca apare dupa ovulatie, de fapt). Daca iti amintesti, si MeAlex zicea la un moment dat ca dupa monitorizare a ajuns la concluzia ca trebuie sa socoteasca Z1 cea cu spotting. Mult noroc la monitorizare!
Lore, asteptam vestile bune!
La mine se pare ca se anunta CM. De vreo 2-3 zile am dureri de burta, deci probabil nu mai dureaza mult. Imediat dupa CM am incercat o monitorizare cu teste de ovulatie, care mai mult m-a zapacit. Am inceput in z9 cand a iesit primul pozitiv, iar apoi linia de test a fost din ce in ce mai palida (am folosit Oview), asa ca nu stiu exact cand a fost ovulatia. In toata tensiunea pe care am trait-o, probabil ca nici nu am ovulat. Va rog sa imi spuneti si mie cum v-ati inteles cu oview si daca a mai patit cineva asa cu liniile de test si cum le-a interpretat.
Hai ca m-am intins!
pe toate si va
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Blue_sea spune:
Si eu tot Oview folosesc. Incep cu Z10 cand apar 2 liniute, dar cea de test e mai pala. Prin Z15 cea de test e la fel de colorata. Atunci, ca sa fiu sincera imi fac 2 teste: unul dimi si unul seara. Luna asta de ex, in Z 15 dimi liniutele erau la fel, iar seara cea de test mai colorata. Iar in Z16 dimi erau din nou la fel, iar pe la amiaza (ora 16) era deja mai putin colorata.
Am bagat la greu pt ca din fericire era w-e asa ca sper ca luna asta sa se lase cu
Ana178081 spune:
Neata fetele dragute.Multumesc de sfaturi,aveti dreptate,voi incerca sa discut cu el
Azi la munca,sunt cam obosita,dar incerc sa ma detasez de probleme,sa-mi ocup timpul cu munca
Eu teste de ov am incercat numai Minut,din cate-mi amintesc care sunt ok.
MeAlex la analizele recent facute doar Monocitele si trigliceridele au iesit tot asa putin marite.Tin minte ca dr de fam mi-a zis daca unele valori sunt doar putin marite nu se iau in considerare,k nu-i nimic grav.
Pupici dulci pentru toate si o zi buna
raisa28 spune:
Iulia imi pare rau de socrul tau stiu cum e ca anul trecut 31 dec si eu l-am pierdut pe-al meu dar trebuie sa fim tari si sa mergem inainte.
Blue_sea sa dea DD ca luna asta sa fii tu cea pe care o vom felicita ptsi poate vor mai fi si alte fete.Sa vina la voi cu un
miky82 spune:
Neatza fetele!
Iulia ...condoleante, imi pare tare rau!
Ana incearca sa nu mai faci presiuni asupra sotului referitor la copil, stiu ca este greu ca sunteti in locuri diferite gasiti o solutie trebuie sa existe o rezolvare.
Katy imi pare rau ca ai varicela, sper ca esti mai bine acum.
Miha ti-a raspuns dr, scuze daca ai postat si nu am vazut.
Gaby bafta multa!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Emilia parca maine ar trebui sa te testezi?
asa ca scot putin motatele pentru incurajare
sa fie II liniute clare!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite