Asp.opt.(781) Felicitari Dana000, MACARIE, mya85!
Raspunsuri - Pagina 12
MeAlex spune:
Raisa, de cat timp incerci sa ramai? Si eu am luat tot 5 ani, cu ceva pauze.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Am sunat la sinevo si cica celelalte analize care le astept dureaza, ca doar alea se fac in germania si s-ar putea sa vina chiar si mai tarziu decat scrie pe buletin ca e Pastele catolic si nu lucreaza laboratorul.
Si am intrebat de Pai costa 290 si mutatia factorului XIII costa 280 dar nu mai recolteaza pana dupa Pastele nostru adica pana pe 18 aprilie.
Voi ce ziceti sa imi sun doctorita sa ii spun de analizele care le am deja sau sa astept?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
andreeaalina spune:
Imi cer scuze daca am rasucit cutitul in rana, eu stiu ca e greu si stiu cata chinuiala este...Sa va ajute divinitatea sau cine sau ce e acolo sus si sa aveti cea mai mare dorinta implinita cat de curand
Mihaelafalt spune:
Andreea din partea nu trebuie sa iti ceri scuze, eu iti spun ca am incercat si asta, dar vezi cand sunt probleme nu e nevoie dor de detasare.
Sper ca la tine sa fi functionat si sa ne arati o beta grasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, daca tot dureaza mai mult, mai bine vorbeste cu doctorita.
Andreeaalina, n-ai de ce sa te scuzi. Stai linistita!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Blue_sea spune:
De dimineata ma chinui sa ma loghez!
Andreea, si eu zic ca e cu ochisori. Din cate stiu nu exista teste fals pozitive. Asa ca fuguta la Beta. :)
Mihaela fruntea sus! Macar stii cum stai si poti sa pui la cale un plan de bataie. Multa, multa sanatate!
Referitor la aticonceptionale: si eu am luat vreo 5 ani, dar am intrerupt de 5 si de atunci doar 1 linie vad la testele de sarcina. Pana acum 1 luna cand s-a terminat cu avort spontan
Mica26 spune:
Buna ziua fetelor!
Vad ca s-au intamplat multe in aceste cateva zile cat am lipsit!
Mihaela imi pare sincer rau pentru analize, dar incearca sa iei partea buna a lucrurilor...acum stii ce trebuie sa tratezi si ai sa vezi ca o sa fie bine si o sa vina bebe la tine in curand!
Felicitari celor mai noi mamici! Sarcina usoara si la termen!
Va pup pe toate!
Mica
andreeaalina spune:
Probabil ca nu am dar stiu cat de sensibil si stresant devine subiectul asta cu trecerea timpului.Oricum, sunteti niste dragute si fete cu suflteul mare..totusi nu cred ca oameniilor buni nu li se intampla si lucruri frumoase n viata.
In legatura mine sa fie cum e cel mai bine pentru noi...
Mihaelafalt spune:
Alex am vorbit cu doctorita si a zis sa ii trimit pe email analizele, apoi astept un rezultat, cat despre monitorizarea ovulatiei a zis ca nu renuntam, ca ea nu pleaca din localitate si sa o sun in ziua 10 in orice zi ar cadea si stabilim cand ne putem vedea.
Astept sa imi raspunda la email, dar nu cred ca raspunde asa repede, pana maine cred ca se rezolva.