bilete avion on line
Nu am cumparat niciodata bilete avion on line, pt prima data sunt tentata acum sa o fac, pentru luna august. Ce experiente ati avut, sunt site-uri serioasa? ca asa am gasit o gramada : vola.ro, bileteonline.com, etc etc. Sunt seriosi, sunt tepe? sunt cu 2 copii dupa mine, deci nu-mi permit sa stau cu orele prin aeroporturi, sa iau vreo teapa. Si cum e procedura?
multumesc de raspunsuri
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Raspunsuri
Ioana_Pos spune:
Eu am cumparatd e pe vola.ro sia fost ok. Multe companii aeriene iti permit sa cumperi direct de pe situl lor, uneori cu preturi o idee mai mici - merita sa incerci daca stii deja ce zbor vrei.
mihaela_s spune:
Eu cumpar de ani de zile, direct de pe site-urile companiilor de zbor (au fost mai multe). Fara nicio problema.
Trebuie doar sa fii atenta ce ofera (la unele trebuie sa platesti separat bagajul de cala, poti alege online locul si costa in plus, etc.). Ce e important, sa vezi daca au asigurari in caz de boala sau faliment. Noi am patit cu Malev-ul...
Sau daca faci escala sa vezi daca compania pe care o iei mai departe are legatura cu prima. In caz de intarziere a primului, pierzi legatura si nu primesti despagubire sau bilete la urmatoarea cursa decat in cazul in care companiile sunt "impreuna".
roli25 spune:
Vola e agentie. Poti sa suni, ca sa fii sigura. De la ei sau de la orice agentie e la fel, daca vrei bilete pe curse de linie.
Daca vrei low cost(blue air, wizz air, etc.) e ok sa iei de pe site-urile lor.
roxanaz spune:
eu am luat de pe vola.ro acum 10 zile, cand preturile de pe companiile aeriene erau mai mari (data de plecare era foarte apropiata). a reusit sa imi faca o combinatie de 2 companii care a rezultat intr-un pret mai mic.
dar, in general, preturile cele mai mici sunt pe site-urile companiilor aeriene.
Roxana
catalina2307 spune:
Eu cumpar de pe site-urile companiilor aeriene sau expedia.fr (au preturi f bune)
Eseea spune:
multumesc mult pt informatii, procesez si revin
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...