Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!
Raspunsuri - Pagina 7

titi143 spune:
FELICITARI DARA!!!!!
Bine ai venit Miruna, sa cresti mare si sanatoasa.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+
Robert Aaron
AMR 3+ SAPTAMANI

dorinutza82 spune:
La multe lunite Toma de carina!
La multe lunite Emma de oanace!La multi ani buburuza!!!
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 36+ cu

Haydee spune:
Titi, la multi ani pentru ieri! Sper ca primesti urari si cu o mica intarziere!
Dia, felicitari pentru nume!
Happy, sper ca ai avut o noapte linistita!
Sovi, iti doresc sa fie totul bine la control si bebe sa vina la termen!
Noi am fost foarte activi in weekend si raportam curatenie luna
Iar azi mi-am propus sa-mi fac bagajul, ca cine stie, poate se grabeste bebelina si nu mai sta pana la cezariana... 37+, cu

J.D. spune:
Felicitari, Dara! Bine ai venit, Miruna!
Hai, Cristoiu!
Hai, Miha!
La multi ani, Monna!
La multi ani, Bubu!
Sovi, odihneste/te cat poti de mult. eu cat am stat in spital nu am avut prea multe contractii pentru ca am dormit sau am citit pe canapea. Cum am ajuns acasa si am inceput sa fac una-alta, sa merg pe jos, sa/l ridic pe Finn au reinceput contractiile.
Dana, dupa control e normala sangerarea.
Si eu am control azi la 10. Ultimul de la clinica. De vineri merg la spital pentru control.
Finn Constantine 15.10.2009 si 36+
Euan Tudor

megbeng spune:
Bravo, Dara! Bun venit Miruna!
Hai Supermami!
Hai cristoiu!
woow, cate vesti!!Felicitari Lady_X!!
am reusit sa recuperez partial din urma, peste week-end e mai greu sa intru, ca stau si eu cu sotul, plus ca daca suntem toti acasa Ana e mai agitata am observat.
ronina, super-interesant citatul din "cartea bebelusului" ..si la noi e program fix de plansete seara si ma intrebam ce sa fac, ca fix la ora aia trebuie sa il culc pe cel mare si e taaare proasta sincronizarea.
monna, ce bebelus precoce! ma bucur sa inteleg ca s-a rezolvat problema cu sanii!
irinaelena, si eu pot primi sms, doar ca , ai vazut, nu am viteza f mare de reactie pe forum..pff, ce scade lista de burtici si creste cea de mamici! reincep si eu sa am emotii odata cu ale voastre, sa simt "febra" aia a ultimelor zile !
sambata am fost la padure si din pacate pentru mine...ieri am gasit nu mai putin de....6 (sase) capuse pe mine, sunt destul de speriata, ce sa zic...le-am gasit la 12 noaptea si la ora aia am decis sa il las pe sot sa mi le scoata (ideal e la camera de garda la infectioase, dar la 12 noaptea, cu nou-nascutul dupa mine si sa il fi trezit si pe matei..am zis ca nu e o optiune)..am vorbit de dimineata cu un medic infectionist, am inceput sa iau augmentin..se face o cura profilactica de 3 saptamani..si e sg antibiotic ok cu alaptarea..
meg,

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

irinaelena spune:
Meg, asta e dezavantajul sa fii mai spre finalul listei, mamicile sunt ocupate cu bebeii si nu mai au timp de sms-uri
6 capuseeeee??? , vai de mine, ingrozitor! Ai fost cu copiii? Pe ei i-ai controlat? Oi fi fost primul "client" si ele infometate... la ce padure ai fost? In fiecare an fiintele astea imi strica entuziasmul de a iesi la iarba verde... exista spray anti capuse, am tot zis ca iau si am amanat..
Irina, 38+ cu
Maria

amy25 spune:
Intru si eu asa.. in tura de dimineata, si cand ce sa vezi? FELICITARI DARA! BINE AI VENIT MIRUNA!
Deci ai scapat de-un stres sa zic asa, imi dai emotii. Frison e normal sa faci, majoritatea fac dupa o interventie chirurgicala iar cu Clexane nu cred ca au fost probleme mari. Greutatea bebelinei este super, deci si ecografele se mai inseala
Multumesc Bunului Dumnezeu!39+
Victor Gabriel
AMR 4 zile?

megbeng spune:
irina, da, din fericire eu am fost singura victima; nu stiam de spray anti-capuse...avem o solutie anti-insecte dar o folosim vara, cand iesim in maneca scurta/pantaloni scurti..pur ghinion sa ma aleg cu capusele pe mine fix acum, cand alaptez, doar iesim sustinut la padure de vreo 12 ani si acum e prima data cand patesc treaba asta
meg,

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

danaang spune:
J.D. merci de raspuns, m-am mai linistit, Titi la multi ani si din partea mea, nu mi-ai mai raspuns, o sa nasti tot la stanca?sau te-ai reorientat?