Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela77a spune:
sotul meu e compozitor si a participat la zeci de festivaluri, ca jurat.
este important pentru copil sa participe la festivaluri, chiar daca uneori e un succes, alteori un esec.
el le spune multor parinti si copii, ca nu conteaza f mult premiul pe care il primesc ci faptul ca participa, ca invata sa isi stapaneasca emotiile, e mare lucru sa prestezi ceva, orice, pe o scena, in fata unui juriu, unui auditoriu.
desi am lucrat in televiziune, mereu am fost omul din spatele camerelor de luat vederi, desi am avut propuneri de a iesi in fata. insa nu ma descurc in fata auditoriului. cine ma cunoaste stie ca sunt un pestisor (conform zodiei) foarte tacut, dar care se implica f mult intr=o relatie si un bun ascultator. o singura data am fost pusa, in 4 ani de zile, in fata unui auditoriu format din parinti si copii. intamplarea a facut sa filmam o gala a copiilor dnei viorela filip (prof de canto in bucuresti) si sa fiu obligata sa urc pe scena pentru a ridica o mica atentie din partea lor pentru realizatorul emisiunii. pentru ca ea nu a fost, m=au chemat pe mine pe scena. am simtit in acel moment ca vreau sa se deschida scena si sa ma inghita. nu am avut incotro, a trebuit sa balbai ceva la microfon si sa fug repede de pe scena.
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
elena_gd spune:
Virgi parca o descrii pe mama si, surpriza, imi vine de ajutor incepand cu 21 mai...pentru 3 luni de zile...sotul deja isi face planuri sa-si amenajeze o canapea la birou.
Elena 29+ cu Bebster
asteropipan spune:
TITI , LA MULTI ANI!!!!
scuze de intarziere dar azi am fost toata ziua plecati pe afara cu pitica...sa ai parte de tot ceea ce doresti, multa sanatate si fericire...
mai fetelor,in categoria contractii la greu ,intram si noi cu brio:))...
si eu cred ca lui asta mica nu ii mai place la mine in burtica si se preagteste sa iasa in curand...mai,daca nu ma bombardeaza de ma sperii de multe ori..zici ca acum vrea sa iasa prin buric..numa valuri valuri face la mine in burta...Asteropi a fost f cuminte in burtica,misca si ea destul,dar nu in halul asta:))
am vz ca vb de cafele...si eu stiam ca sunt permise in sarcina..una pe zi...mie una imi place cappucino si mai beau 1-2 ori pe sapt cand suntem pe afara si trecem pe langa starbuck's..mmmm,au un capuccino bun rau...cu gust de caramel
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 32+
albinuta83 spune:
Buna dimineata!!
Prima zi de concediu facem cinste cu o cafeluta, cappuccino si laptic pt burtici!
Sa avem o saptamana plina de vesti bune!
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
joana2672001 spune:
Neatza burticute
Iar noapte grea...cu contractii si tot asa. Inca putin si imi vad comoara, chiar incep sa cred ca iepurasul o sa vina cu un cadou priceless.:)
AAA vroiam sa intreb . Eu inca nu am colostru. Ar treb sa beau ceva ceaiuri?
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
ella81it spune:
Buna dimineata!
ALBINUTA ms ptr.cafeasa te bucuri la maxim de concediu !
Eu azi am program de calcat hainute bebe si facut geanta spitalcu toate ca sunt aproape sigura ca nu nasc mai devreme de 38 sapt
Vroiam sa va rog si eu ceva ,cine imi dau un nr.de tel.sa anunt si eu cand vine bebenu stiu daca reusesc sa intru pe net de la spital.
Vad ca voi mai toate aveti contractii ,eu mai nimico fi normal,mai iau din cand in cand buscopan,o fi de la ala
Va doresc o saptamana frumoasa,fara contractii,dureri si alte cele!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
aever spune:
La multi ani, Titi! Cu intarziere, ca ieri n-am intrat deloc pe net.
Am fost iar casuta, am mai trebaluit ceva pe acolo. N-am facut mare lucru insa asa repede trece timpul...Maine cred ca ne luam liber amandoi si mergem sa mai rezolvam chestii importante, intre care sa schimbam usa(nu noi, vin cei de la magazinul de unde o cumparam) si sa ne ocupam de contract de gaze, masuratori pt obloane si altele de-astea. Ce nu v-am spus e ca am facut un pic cunostinta cu vecinii. Cei din dreapta au un catel simpatic si in weekend si-au adus deja lucrurile in casuta, deci gata, se muta. Cei din stanga trag de zor sa termine de finisat(ca ei nu au cumparat la cheie) pentru ca tipa e graviduta si o sa nasca in mai o fetita. Par tare simpatici si noi gagicile ne-am bucurat tare ca o sa avem bebei mici si cred ca o sa ne imprietenim foarte repede avand o ocupatie comuna. Si ei incearca sa se mute tot pana la sfarsitul lunii, ca si noi. Ce bine ca n-o sa fim singurii mutati(ca eu asa credeam)!
Spor la treaba cui are treburi de facut si odihna placuta cui sta acasa! Hai cu Zenul fetelor!
Andreea, 29+ cu BebeLUnu
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineataaaa!!!!
La mine e dimineata de la 5.40 , nu-mi dau pace durerile de ligamente deloc.
Albinuta welcome to za club! Sa ai concediu linistit si sa-ti rezolvi toate cele pentru care nu ai avut timp pana acum!
Ella in contul comun parca este o lista cu numerele de telefon, dar daca nu gasesti poti sa-mi lasi mie nr.
Pune si tu nr de saptamani la semnatura
Ellyshor ce-o mai face?
Deea 29+ cu fara nume
Andra_C spune:
Ella, nici eu nu am contractii de niciun fel si nu iau nimic. Sunt atat de diferite sarcinile de nu-mi vine sa cred, la prima sarcina numai in contractii am tinut-o
Iti trimit nr meu de telefon pe PM.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
tigruta spune:
Buna dimineatza burticute dragi
Albinuta ms de cafea
Titi cu intarziere iti urez un calduraos LA MULTI ANI nu imi vine sa cred ca mai ai asa putin si il strangi pe bebe in brate..
Joana si tu mai ai putin vai ce emotii ma cuprind..deci pana la urma cum e la tine, in cazul in care se declanseaza nasterea vei naste natural si daca nu te baga la cezariana scuza-ma dar nu prea am inteles..
Ella e o lista pe mail unde ne-am trecurt nr de tel..eu zic sa alegi nr unei burtici care are dpn mai indepartat de al tau..
Oare Elly ce mai face?? dar mami vreau ??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+