Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
virgiL spune:
NEATZA,dragelor!Azi sunt libera,asa ca va poftesc la ce vreti voi,c-avem de toate:cafea,ceiutz,cacao,fresh de fructe,apa chioara si cereale.
Azi m-am gandit sa ma dedic unor chestii de suflet,si chiar daca nu-a foarte bisericoasa de felul meu m-am gandit sa ma ....spovedesc,asa ca daca am gresit cuiva ,imi cer iertare...Sper sa ma ierte si popa ,ca nu m-am mai spovedit de vo 10-11 ani
O zi frumoasa va doresc!
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Seara buna fetelor! Mi-am bagat picioarele in cele masuratori, am intrat pe modul ZEN, bebe isi face curatenia de Paste in garsoniera, cand mai activ, cand mai lenes ca tot intreba Albinuta. Eu am terminat de facut bagajul si, de maine, vacanta in Germania cu prietenii, abia astept sa vad oameni dragi. Si eu sunt in aceeasi categorie cu Virgi, din cauza sinceritatii excesive am prieteni putini, da buni. O sa intru sa va mai citesc, ca sunt dependenta, nush cu scrisul ce-o sa reusesc. Aaaa am facut o achizitie in seara asta...o perna de bortos in forma de C...e imensa, dar nu mai reuseam sa dorm ca oamenii...aveam prea multe perne in pat si tot esuata cu burta-n sus ma trezeam si cu o stare tampita, probabil de la circulatia deficitara. Si inca o achizitie o camasuta de noapte cu nasturi buna pentru alaptat. burticile si nu va spetiti cu cea curatenie de Paste! Elena 30+ cu Bebster AMR 9+ |
Elena, drum bun si lasa masuratorile ca sunt bune! Sa te intorci relaxata si pliina de optimism!
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
albinuta83 spune:
citat din mesajul lui virgiL NEATZA,dragelor!Azi sunt libera,asa ca va poftesc la ce vreti voi,c-avem de toate:cafea,ceiutz,cacao,fresh de fructe,apa chioara si cereale. Azi m-am gandit sa ma dedic unor chestii de suflet,si chiar daca nu-a foarte bisericoasa de felul meu m-am gandit sa ma ....spovedesc,asa ca daca am gresit cuiva ,imi cer iertare...Sper sa ma ierte si popa ,ca nu m-am mai spovedit de vo 10-11 ani O zi frumoasa va doresc! Virginia 34+ cu ,mami de Ioana |
Imi beau si eu cafeaua de dimineata cu voi!
Virgi, asta vorbeam si eu cu sotul de dimineata, sa ne facem timp sa mergem pana la biserica noastra de suflet! Parca plecam de acolo cu alta stare de spirit!
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
joana2672001 spune:
Neatza dragelor.
Subscriu pe deplin la ce spune Virgi referitor la barbati. Cum il educi asa il ai. Eu nu calc, nu spal decat hainele mele (aici spune ca i le decolorez:))), nu gatesc- gateste el, insa fac curat dar fara bucatarie unde face el. Nu spun ca e rau sa fi sotia casnica acre vrea sa si rasfete sotul insa mi se pare in pic cam mult.
AAA si eu astazi ma duc la biserica, eu sunt catolica iar Pastele este Duminica, nu vom pleca nicaieri ca nu vreau sa ma apuce nasterea pe autostrada (parinti sunt din Cta) asa ca o sa mancam pizza sau la restaurant ca de gatit sincer chiar nu ma pricep:)).
Elena , drum bun si vacanta faina, ufff ce dor de duca am si eu :))
Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani +
AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!!
tigruta spune:
Neatza..as dori si eu o cafea..
Virgi multumesc apropo de parerea ta sunt perfect de acord cu tine, eu una nu gaseam cuvintele sa scriu asa ca tine, in general..
am o cunostinta, are o fetitza mai mare cu o saptamana decat Luca si mereu mi se plange ca nu o ajuta cu nimic, nici macar cu fata nu sta si credeti-ma ca ea ii face toate poftele(oricum si ea a gresit ca nu l-a implicat de la bun inceput in cresterea fetei)..nu zic ca al meu e ala mai harnic dar macar ma ajuta cu Luca, el cand vine acasa sta cu el fara discutie, oricum nu il lasa nici Luca in pace..iar cand facem curatenie participa toata lumea, inclusiv Luca sterge si el prafu mai trebuie sa si gateasca(sotul) si face de toate nu ii place si nici nu vrea si pace..mai bine moare de foame
Nu vreau sa starnesc polemici, asta este strict parerea mea si cazul meu..
Diana sper sa gasiti cea mai buna solutie
Mamitto 69 kg??? da ce zici de 81 la aceasi inaltime?? hmm auzi la ea..nici macar nu se vede la tine..
Nu mai stiu cine intreba de miscarile lui bebe, nici al meu parca nu mai misca asa mult pt ca nu mai are asa mult loc, cam asa e spre sfarsitul sarcinii..
Scriu la mesajul asta de vreo jum de ora, intre timp mai trage Luca de mine, sa vedeti cum ma prinde de mana sa nu mai scriu, se plictiseste saracul, iar afara e un chin pt mine cu el, fuge, cade si eu n-am timp sa reactionez
A voiam sa ma laud ca am spalat si eu lenjereiile pt bebe, le-am calcat iar apoi am spalat hainute, stiti cat mi-a luat sa le intind?? jumatate de ora, nu glumesc a fost un lighean plin cu varf..
Trimit ca risca sa il pierd si eu nu il mai gasesc
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+
miha81 spune:
Buna dimineata! Cred ca se intampla ceva cu mesajele astea care dispar ca si eu scrisesem unul...Virgi tu cum l-ai gasit pe al tau?
Am vazut ca se vorbeste de biserica. Eu spre rusinea mea nu ma pot spovedi pentru ca nu am tinut post. In fiecare dimineata zic ca de astazi dar apar tentatiile...Bravo Virgi!
Cat despre kilograme eu prefer sa ma abtin, adica 20 de kilograme la 31 de saptamani!!! Si nu mai comentez nimic, decat sa nu mai ziceti la 10-14 kile ca sunteti balene, va rog.....
Si ca sa ma laud din nou (stiu ca lauda de sine nu miroase a bine dar cred ca doar cei care au copii ma pot intelege) intr-un ziar local a aparut printesa mea. Daca dati pe Google, Opinia Buzau gaiti acolo de Bianca Manolescu
pozeBianca
albinuta83 spune:
citat din mesajul lui tigruta Neatza..as dori si eu o cafea.. Nu mai stiu cine intreba de miscarile lui bebe, nici al meu parca nu mai misca asa mult pt ca nu mai are asa mult loc, cam asa e spre sfarsitul sarcinii.. Scriu la mesajul asta de vreo jum de ora, intre timp mai trage Luca de mine, sa vedeti cum ma prinde de mana sa nu mai scriu, se plictiseste saracul, iar afara e un chin pt mine cu el, fuge, cade si eu n-am timp sa reactionez A voiam sa ma laud ca am spalat si eu lenjereiile pt bebe, le-am calcat iar apoi am spalat hainute, stiti cat mi-a luat sa le intind?? jumatate de ora, nu glumesc a fost un lighean plin cu varf.. Trimit ca risca sa il pierd si eu nu il mai gasesc Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+ |
Tigruta, eu intrebam!
Vad ca ieri mai mult s-a impins si intins decat sa loveasca si ma gandeam k nu o mai avea loc saracul..si voiam sa vad daca la voi mai au loc sa loveasca atat de tare ca inainte.
Avem numai furnicute vrednice la odisee.. Poate ma mobilizez si eu sa fac dulapurile de la bucatarie..
Referitor la discutia cu impartitul sarcinilor in casa..la mine s-a aplicat vorba lui Virgi " cum il inveti.." pt ca la inceput..adica acum vreo 10 ani cand ne-am mutat impreuna nu stiam sa facem nimik niciunul, insa el era obisnuit de bunica lui sa nu-si ia nici macar farfuria de la masa, nu mai zic de rufele murdare sa le puna in cosul de la baie..So..usor, cu tact si rabdare l-am facut sa inteleaga ca rufele care nu sunt in cos nu vor fi spalate niciodata, ca farfuria murdara o va gasi tot pe masa si asa mai departe. Responsabilitatile in casa se impart de comun acord pt ca fiecare merge la job si contribuie..Avem prieteni unde sotiile stau acasa cu copiii si sotii lor sunt de principiul ca, daca ei aduc bani in casa, ele trebuie sa-i astepte cu masa pusa, gura inchisa si eventual... la discretie, iar daca ei sunt obositi sa ia copilul si sa-l duca...in sufragerie ca sa nu-i deranjeze..
Si sunt cupluri tinere, de la care ai avea pretentii.
Si mie mi-e drag sa-i pregatesc sotului masa si sa-l surprind/rasfat cu diverse bunatati, insa de cand am ramas gravi al meu s-a mobilizat incat s-a apucat sa gateasca el, mai ales in w/e..Normal k intreaba saracul cum trebuie facute diverse, insa ma bucur nespus ca are vointa si ca se implica!
Probabil ca in fiecare relatie, daca nu exista un echilibru, mai devreme sau mai tarziu vor aparea nemultumiri. Important este sa ne dam seama la timp si sa schimbam lucrurile care ne deranjeaza.
Eu ma bucur ca voi aveti mai multa experienta si ca asa putem face comparatie si putem invata ..
Hai ca am scris roman..
32+ cu Rares-Iustin
albinuta83 spune:
citat din mesajul lui miha81 Si ca sa ma laud din nou (stiu ca lauda de sine nu miroase a bine dar cred ca doar cei care au copii ma pot intelege) intr-un ziar local a aparut printesa mea. Daca dati pe Google, Opinia Buzau gaiti acolo de Bianca Manolescu pozeBianca |
Wow, Miha! Ce dulcica este! Felicitari pt micuta talentata si ..la cat mai multe premii!
32+ cu Rares-Iustin
ionelu spune:
Buna dimineata burtici! Ce spor ati avut la scris
Si eu sunt total de acord cu faptul ca femeia nu e sluga pentru barbat. Fiecare trebuie sa aiba responsabilitatile lui in familie. Acum depinde si de intelegerea reciproca si cum se impart treburile intre fiecare. Dar eu nu as accepta in veci ca eu sa slugesc si el sa stea cu picioarele in sus si sa ii vina totul la nas.
Si eu ma voi duce saptamana viitoare la biserica. Miha81, nici eu nu am tinut post, nu stiu daca a tinut cineva de aici, dar fiind gravidutze cred ca ne iarta si preotul si Dumnezeu pentru asta, mai ales ca suntem purtatoare de har sfant in aceasta perioada.
Fetelor, eu am o nelamurire... si aici intreb mai ales pe gravidutzele care sunt la a doua sarcina, dar orice raspuns ma ajuta. Mie nu mi s-au marit foarte mult sanii, doar mi s-au inchis la culoare areolele (inca din prima luna), dar ce ma intriga cel mai tare este ca sanii mei sunt foarte moi la atingere, foarte moi. Stie cineva daca e asta vreo problema, adica inseamna ca nu voi avea lapte, sau nu e obligatoriu sa se intareasca inainte de nastere?
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Ioana 34+ cu Bianca Maria
virgiL spune:
MIHA,ce relaxata e fetitza....n-are un stress.Ar fi pacat sa nu valorificati talentul si dezinvoltura copilului,iar daca tie iti da emotii,cel putin pe moment lasa-l pe tati sa se ocupe de concursuri,iar tu de costumatii si impodobit comoara...Cum de v-ati lipit de Fuego sa va boteze?
Cat despre spovedit,te spovedeste preotul si fara a fi postit(gravidele,bolnavii si copiii au liber)...pe mine a vrut sa ma si impartaseasca,numai ca eu mancasem deja...asa ca a ramas pe maine.
ALBINUTZA,TIGRUTZA ,sa va fie de bine cafeaua!
ELENA,drum bun si vreme frumoasa!Eu as fi luat avionul...!
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana