Meditatii romana si limbi straine

Meditatii romana si limbi straine | Autor: Crissssu

Link direct la acest mesaj

Hei, fetelor. Sunt noua in comunitate!
[b]Am nevoie de ajutorul vostru.Dau meditatii la romana si limbi straine. (engleza si franceza) de maxim clasa a-6-a. Sunt copil si am nevoie de bani si nu stiu cum sa fac. Va spun ca la aceste materii am media 10, doar la engleza 9. Sper sa aveti incredere in mine. Ma puteti contacta la ID-ul : krissy.rawr99 . Vorbim mai detaliat acolo .
Pret 20 lei pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Pt ce anume ai nevoie de bani, de ai intrat in panica ?
Parintii tai stiu ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissssu spune:

Da , parintii mei stiu . Am nevoie de bani pt a merge la un concert, imi doresc din toata inima sa merg acolo ...
Si era sa uit , sunt din Bucuresti , sector 6. Sper sa nu ma criticati dar chiar imi doresc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissssu

Hei, fetelor. Sunt noua in comunitate!
[b]Am nevoie de ajutorul vostru.Dau meditatii la romana si limbi straine. (engleza si franceza) de maxim clasa a-6-a. Sunt copil si am nevoie de bani si nu stiu cum sa fac. Va spun ca la aceste materii am media 10, doar la engleza 9. Sper sa aveti incredere in mine. Ma puteti contacta la ID-ul : krissy.rawr99 . Vorbim mai detaliat acolo .
Pret 20 lei pe ora.

Iti doresc succes in a gasi persoane interesate, desi 20 lei/ora platesc eu profesoarelor cu experienta ce o pregatesc pe fi-mea la romana si franceza...Dar meriti sa mergi la concert daca esti dispusa sa muncesti pentru asta!

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

La 13 ani (internetu' , bata-l vina) si pentru scopul propus, ar fi mai bine sa cauti alte activitati din care sa aduni banutii penutru concert (sa plimbi cainii cuiva, sa faci baby-sitting cu copii), pentru ca nu cred ca un parinte te-ar angaja sa meditezi, atat din pricina varstei si a lipsei de experienta, cat si a sumei cerute. Notele spun despre tine (cel mult) ca esti un copil bun la invatatura, nu ca esti un pedagog bun. Ca tot vrei sa meditezi engleza, intre learn si teach e o diferenta uriasa.
Nu din rautate iti scriu, insa nu cred ca e cazul sa iti creezi iluzii.Deziluzionarea e un lucru bun, vorba cantecului... back to life, back to reality...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mie mi se pare foarte dragut ceea ce vrei sa faci.
La nivelul la care doresti tu sa ajuti, presupun ca pentru imbunatatirea notelor si ajutor la teme, nu iti trebuie cine stie ce pedagogie.

Nu ne-ai spus ce varsta ai sau in ce clasa esti. Eu am presupus ca esti in clasa a-VII-a.

Sfatul meu este sa nu te indrepti spre internet pentru ca nici tu nu cunosti persoanele virtuale si nici ele pe tine.
Pe scurt niciun parinte nu o sa fie de acord cu un astfel de demers facut prin internet.

Eu m-as indrepta spre colegii mei din scoala despre care stiu ca ar avea nevoie de ajutor. Acusica vin tezele. Ai putea pregati copiii de clasa a V-a. Ai putea cere ajutor in acest sens si de la profa ta de romana pentru recomandare. Sa jungi la acei copii de 4-5 ai caror parinti nu-si pot permite sa plateasca un profesor. Si daca e cazul as cobori si din pret.
Nu stiu daca la tine in scoala exista, la ciclul gimnazial, clase speciale de engleza in care se intra cu examen. Dar daca exista poti ajuta copiii de clasa a Iv-a.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Interesant. Ce varsta ai?

PS
La ce concert vrei sa mergi?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Impozitul pe venit o sa-l plateasca parintii?

Impozitul pe spaga si furturile de sute de milioane de euro din banii statului cine o sa-i plateasca, capcaunule?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Pai nimeni, Laura, ca dupa cum vezi asta se invata din frageada pruncie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

veniturile din meditatii sunt scutite de TVA.
macar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

histamina, totate PFA-urile ce au ca obiect de activitate activitati independente si au venituri mai mici de 35000 euro pe an sunt neplatitoate de TVA.

Rog frumos fetele care stau in alte tari unde copiii pot avea slujbe part-time (baby sitting, joburi de vara, impartit ziare, taiat peluza vecinului) sa ne povesteasca putin cum e cu impozitarea si taxele pe banutii castigati de copii.

Mi se pare penibil ca ne plangem ca suntem o tara de lenesi, ca nu avem cultura muncii, dar cand un copil vrea sa munceasca sa obtina niste banuti creste brusc moralitatea in noi si ii dam in cap si ii batem obrazul ca vezi doamne fura statul (asta maret si drept si bun care numai treburi cinstite face si in sprijinul cetateanului ce vrea sa munceasca).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput