petitia ''VREM SPITALELE DE STAT CA CELE DE LA PRI
Va rugam semnati petitia "VREM SPITALELE DE STAT CA CELE DE LA PRIVAT" pentru binele copiilor noastri
http://www.petitieonline.ro/petitie/vrem_spitalele_de_stat_ca_cele_de_la_privat_-p42839053.html
Raspunsuri
desprecopii spune:
cu respect, nicaieri in lume spitalele de stat nu sunt la fel ca si spitalele private.
scuze, gresisem
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ch_dana spune:
Ce sa zic, am o nepoata care a intrat la Petrolul cu ceva si a iesit cu paduchi dar...asa cum s-a zis si mai sus, diferenta o fac banii.
In afara de asta, dpdv al diagnosticelor s-ar putea sa avem surprize urate la privat, lipseste experienta practica de la stat.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Ce sa zic, am o nepoata care a intrat la Petrolul cu ceva si a iesit cu paduchi dar...asa cum s-a zis si mai sus, diferenta o fac banii. In afara de asta, dpdv al diagnosticelor s-ar putea sa avem surprize urate la privat, lipseste experienta practica de la stat. Dana & Amelia (21.06.2011) |
La privat lucreaza aceeasi doctori care lucreaza sau au lucrat la stat.
portocalia spune:
asta-i din categoria: "nu va suparati, caut strada Sperantei" - "nu ma supar, cautati-o!"
giulia81 spune:
citat din mesajul lui desprecopii cu respect, nicaieri in lume spitalele private nu sunt la fel ca si spitalele private. |
mi se pare mie ciudat sau...
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
glimmer spune:
Eu inteleg din acea petitie ca cele care au inaintat-o cer, in mare, doar respectarea legilor tarii. Vor igiena in spitale, servicii medicale, respect, un tratament uman.
Daca la stat si la privat lucreaza aceiasi medici, eu sunt convinsa ca multi au alta atitudine fata de pacient la spitalul de stat si alta la privat.
sofsar spune:
citat din mesajul lui glimmer Eu inteleg din acea petitie ca cele care au inaintat-o cer, in mare, doar respectarea legilor tarii. Vor igiena in spitale, servicii medicale, respect, un tratament uman. Daca la stat si la privat lucreaza aceiasi medici, eu sunt convinsa ca multi au alta atitudine fata de pacient la spitalul de stat si alta la privat. |
In sfarsit!!! cineva a inteles despre ce era vorba in petitie...