Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna dimineata , fetele mele dragi!
multumesc infinit pt sfaturile de aseara , mi-au prins bine.
m-am calmat acum , aveti dreptate voi , nu o sa mai vars o lacrima pt o femeie inumana ca ea . Am vorbit si cu sotul aseara , care a sunat-o si a certat-o , iar ea , vaiii ce sa vedeti? Mai avea putin si chema salvarea ca se sufoca( stiu pe de rost episoadele astea , se tot repeta in ultimii 7 ani).
Sotul i-a zis ca nu mai mergem la ei de Paste , ca vom pleca doar noi doi undeva la munte , acum sa vedem ce si cum . Important este ca el mi-a fost alaturi si nu i-a cantat in struna.
Nici nu mai ma gandesc la episodul de ieri , pt ca azi incep stimularea si vreau sa am sufletul si mintea limpede.
Va invit la cafeluta si la un ceai aromat pt purtatoarele de minuni in burtica

------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

deny,nu la nani,la dus si tv

ralueu in locul tau nu as mai vizita-o pana nu si-ar cere iertare in genunchibine,naibii ca n-am o soacra de-asta!ca praf as face-o.nu trebuie sa lasi de la tine in astfel de situatii...soacra mea nu stie cum sa abordeze subiectul bebe.odata i-am raspuns cum trebuie cand ne-a zis ca a intrebat nu stiu cine ca noi ce mai asteptam,de ce nu facem copil?si de atunci nu prea mai zice nimic.ii e frica

va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ralu am citit ce ai zis,las-o incolo de nebuna.Bine ca stati departe de ea,nu o baga in seama.
Tinem pumnii sa fie ok stimularea!
Azi ma duc sa recoltez beta 2 si progesteron,la medlife ca e in drumul meu.Ar fi trebuit tot la synevo,dar nu mai am timp sa ajung.
Macarie felicitari,mergem amandoua de manuta!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna fetele
Raluca credeam ca soacra mea e cea mai rea,dar vad ca mai sunt si altele.a trecut de rautatile asa de mari dar tot ma mai inteapa cateodata "cred c-am sa mor si nu mai vad copilul vostru ",iar eu ii raspund "mori matale acum ca o sa ti-l aduc la cimitir sa-l vezi" si ii inchi d gura.Asa ca nu mai pune la suflet ca te imbolnavesti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raisa28

Buna fetele
Raluca credeam ca soacra mea e cea mai rea,dar vad ca mai sunt si altele.a trecut de rautatile asa de mari dar tot ma mai inteapa cateodata "cred c-am sa mor si nu mai vad copilul vostru ",iar eu ii raspund "mori matale acum ca o sa ti-l aduc la cimitir sa-l vezi" si ii inchi d gura.Asa ca nu mai pune la suflet ca te imbolnavesti.

ce scumpica esti!

----------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

lorena_86 La multi ani multa sanatate,fericire tot ce-ti doresti sa ti se implinesca!

Multam Ralu si voi sunteti dragute.ma bucur ca fac parte dintre voi.

Mergi la inceput

LA MULTI , FRUMOSI SI LUMINOSI ANI , LORENA!

----------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Lore, la multi ani

Raluca, am ramas socata de ce ai povestit cu soacra.
Bine ca sotul tau este alaturi de tine
Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de soacra ca nu am avut incidente de astea si spper sa nu apara

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Mya, felicitari pt

Sarcina la termen sa ai cu bebe sanatos, voios, mancacios

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Ralu am citit ce ai zis,las-o incolo de nebuna.Bine ca stati departe de ea,nu o baga in seama.
Tinem pumnii sa fie ok stimularea!
Azi ma duc sa recoltez beta 2 si progesteron,la medlife ca e in drumul meu.Ar fi trebuit tot la synevo,dar nu mai am timp sa ajung.
Macarie felicitari,mergem amandoua de manuta!
Va pup

Dana, ar trebui sa faci al 2lea beta la acelasi laborator unde l-ai facut pe primul beta. La diferite laboratoare difera valorile de referinta si te poate incurca mai mult.

Mergi la inceput