Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 13
kitty-27 spune:
mihaela nu am facut RMN...am facut doar radiografia de sa turceasca si n-a iesit nimic in neregula..
tratamentul il continui pana raman graviduta.
ralucaneagu spune:
kitty , la ce ora ai luat pastila de closty?
----------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Mihaelafalt spune:
Kity ai luat o luna de zile?
Nu stiu ce sa zic, parca nu as lua dar pe partea cealalta nu as vrea sa ma stric cu medicul, ei na daca mii rau, stau in pat ca doar nu am de mers la munca, sper sa ma obisnuiesc repede.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu kitty , la ce ora ai luat pastila de closty? ---------------------------------------------------------------------------------------- "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
raluca n-am luat-o inca...m-am programat pt la 20:30 in fiecare seara..pt ca sunt sigura ca la ora asta imi termin tot ce am de facut..tu?ai luat-o?
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui kitty-27 mihaela nu am facut RMN...am facut doar radiografia de sa turceasca si n-a iesit nimic in neregula.. tratamentul il continui pana raman graviduta. aspiranta optimista |
Mi-a zis si de radiografia asta, dar cica nu mai e asa de concludenta si nu stiu ce, dar eu cparca nu imi vine sa mai fac nimic, o sa iau tratamentul, o sa repet analiza, pot sa o repet peste vreo 2 saptamani in timpul tratamentului?
Si o sa fac analizele pentru tiroida.
Oricum astept inca ciclosul ca nu a binevoit savina nici azi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kitty-27 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Kity ai luat o luna de zile? Nu stiu ce sa zic, parca nu as lua dar pe partea cealalta nu as vrea sa ma stric cu medicul, ei na daca mii rau, stau in pat ca doar nu am de mers la munca, sper sa ma obisnuiesc repede. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
in cateva zile se obisnuieste organismul..de cand te apuci sa iei?
kitty-27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Mi-a zis si de radiografia asta, dar cica nu mai e asa de concludenta si nu stiu ce, dar eu cparca nu imi vine sa mai fac nimic, o sa iau tratamentul, o sa repet analiza, pot sa o repet peste vreo 2 saptamani in timpul tratamentului? Si o sa fac analizele pentru tiroida. Oricum astept inca ciclosul ca nu a binevoit savina nici azi. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
da..poti sa o repeti...isi face efectul rapid..o sa fie bine..o sa vezi..
ralucaneagu spune:
da ,kitty...
am luat la 20 , dar si eu ma gandisem initial sa o iau tot la 20 , 30
auzi , eu cred ca noi am fost surori gemene candva...e prea de tot.
----------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo