Bobocei de sept-oct 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
Tzuki spune:
poftiti, va rog, in CAPITOL NOU
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
Elfica spune:
Pai eu pana la un moment dat, noaptea, o alaptam pe Iulia in brate si apoi o puneam in patut, cand se trezea, iar asa, pana dimineata. Dar ea adormind in brate, credeti ca ea stia ca doarme singura in patut? Cel mult stia ca se trezeste singura in patut, in niciun caz ca asa se adoarme... Asta e, doar nu incetam eu alaptatul ca sa invat copilul sa doarma singur in pat! Iar legat de discutiile in avans, discutam si noi sa avem cum sa ne cunoastem mai bine, ca pentru fetele la primul copil, degeaba aud acum, cate nu am auzit si noi inainte si cand venea momentul, o luam de la capat cu intrebarile si discutiile, ca aveam idei vagi, dar nu mai stiam exact ce si cum.
De dormitul pe burta am uitat si eu de ani de zile, desi era pozitia mea preferata. De la sarcina trecuta, apoi alaptatul, acum sarcina asta, asa ca mai amanam cu reluatul somnului obisnuit. Dar nici nu mai simt lipsa!
Ramona7575: cum ai preparat ciupercile Pleurotus, ai vreo reteta preferata, sa ne-o recomanzi si noua?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
11 +
Elfica spune:
Si mai aveam ceva in gand, dar am uitat, asa ca revin acum cu completarile: pentru cele care inca nu il simt pe bebe, nu va faceti griji. Nu e nicio regula si stiu ca pana in jur de 20 de saptamani e ok sa nu il simtiti. Eu l-am simtit in saptamana 19, aproape de a implini 20 si mi-era teama, dar asa e la primul copil, se simte mai tarziu. Plus ca e important cum e pozitionata placenta, posterior, anterior, in functie de care se simte mai usor sau mai tarziu. La a doua sarcina se spune ca se simte mai repede, dar eu sunt in saptamana 12 si inca nu am simtit.
Aud ca stiti cazuri de copii care in urma testelor DT si TT ar fi iesit cu risc mare de sindrom Down, dar care s-a infirmat, dar e cineva care stie de cineva care sa fi ignorat testele si sa il fi facut si intr-adevar sa se confirme rezultatul? Sau, alta varianta: stiti pe cineva care sa aiba copil cu SD si cineva sa ii contacteze pe parinti si sa investigheze datele lor, sa afle daca au facut DT sau TT, sa le ia si sa le includa in statistici? Sunt curioasa cum a fost intomcita statistica asta... Eu stiu ca un semn important e translucenta nucala si, putin mai tarziu, osul nazal, daca se vede bine format, nu e risc, daca nu se vede, e risc. Acum, numai Dumnezeu stie...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
11 +