Educatie cu ...mopul
Raspunsuri - Pagina 14
Laura25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Marina82
M-am straduit sa explic si am recunoscut ca are legatura cu frustrarea pe care ti-o pot provoca niste romani care le stiu pe toate(medicina,educatie, fotbal-dar asta nu ma afecteaza ![]() |
Aha, am inteles, ai niste frustrari si ai gasit un moment sa refulezi putin.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Nu frustarile in sine sunt esenta (ele sunt doar efect) ci mai degraba cauzele. Aici este problema multora, vad doar fumul si nu vad focul. Reactia Marinei este foarte clara daca mergem la cauze si nu devenim superficiali.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Laura25 spune:
Ce sa facem, Marius, nu toti putem fi profunzi ca tine. Noi astea cu "o" in fata suntem mai superficiale asa (superficial e feminin sau masculin?)
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Ce sa facem, Marius, nu toti putem fi profunzi ca tine. Noi astea cu "o" in fata suntem mai superficiale asa (superficial e feminin sau masculin?) Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
(mai)Are rost sa raspund la o astfel de intrebare?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
coracora spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Ce sa facem, Marius, nu toti putem fi profunzi ca tine. Noi astea cu "o" in fata suntem mai superficiale asa (superficial e feminin sau masculin?) |
Moderatorii nu-si pot da singuri avertismente? Ar cam fi cazul.
Androix spune:
Cum ati ajuns de la UN mop si UN pipi sa discutati despre O furtuna si O problema???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
marius spune:
Gata .. scuze. Noi suntem... acasa uneori mai ne ciupim dar suntem prieteni.
Laura25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
(mai)Are rost sa raspund la o astfel de intrebare? www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Nu, nu
hai ca ma duc la treaba, prea sunt ironica de dimineata si ii stric lui coracora ziua.
Coracora poti folosi cu increde butonul 'raporteaza la moderator'. Eu nu ma simt, dar daca altii considera ca nu e ok, desigur ca pot lua avertisment, nu-i bai mare.
gabitza2005 spune:
Tot ce ai zis tu Marius nu insemna nimic fara O viata .
Barbatii au O masina, O pasiune, O parere , O p...
Pana acum nu mi-am dat seama ca esti UN misogin si femeile pentru tine sunt O cratita
marius spune:
| citat din mesajul lui gabitza2005 Tot ce ai zis tu Marius nu insemna nimic fara O viata . Barbatii au O masina, O pasiune, O parere , O p... "Pana acum nu mi-am dat seama ca esti UN misogin si femeile pentru tine sunt O cratita" |
Gata incepe?
Si daca este sa devin serios, te-ai intrebat vreodata de ce nu exista un sinonim (feminin) pentru cuvantul misogin desi sunt frecvente gesturile, cuvintele, faptele care ar trebui sa fie sintetizate in aceasta notiune inexistenta verbal?
Asta ca sa fim corecti nu de alta.