Retete pt. sandwich maker ....
Copilul meu este fan sandwich din acela facut la aparatul de facut sandwich-uri, insa eu in afara de combinatia paine-unt-sunca de pui/curcan-cascaval, nu am habar de alte combinatii care sa dea bine intr-un sandwich din asta.
Asa ca va rog sa-mi dati niste ponturi, daca ati experimentat si v-au iesit bune de mancat...
Multumesc anticipat !
Raspunsuri
corap spune:
poti pune mozzarella proaspata, rosii uscate la soare sau proaspete, felii subtiri de friptura...
nu: castraveti, salam de sibiu
roxanaz spune:
friptura rece pe paine unsa cu pasta de mustar, apoi salata deasupra.
ardei copti si sunca/pastrama.
cascaval ras, patrunjel, ceapa verde (si niste feliute de ardei iute pentru adulti)
mustar si carnaciori (taiati pe lung)
giulia81 spune:
eu mai pun si ciuperci din conserva, de alea taiate felii...da un gust super
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz friptura rece pe paine unsa cu pasta de mustar, apoi salata deasupra. ardei copti si sunca/pastrama. cascaval ras, patrunjel, ceapa verde (si niste feliute de ardei iute pentru adulti) mustar si carnaciori (taiati pe lung) |
Pasta de mustar este altceva decat mustarul clasic ???
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap poti pune mozzarella proaspata, rosii uscate la soare sau proaspete, felii subtiri de friptura... nu: castraveti, salam de sibiu |
Super ideea cu mozzarella...chiar am in frigider.
Multumesc mult pentru idei tuturor !
roxanaz spune:
eu amestec 2 feluri de mustar - clasic si cel cu boabe intregi, impreuna cu un pic de smantana/iaurt/maioneza si sos worchesteshire. imi place aroma.
corap spune:
merge si doar cu mustar cu boabe intregi (bine, merge si cu mai sofisticatele sosuri de mai sus).
viviana spune:
Unt+ branza albastra + feliute de ceapa + feliute de ardei gras
Unt + felii de ou fiert tare + foaie de salata + ketchup
Mozzarela + pepperoni
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
viv, eu nu am cunoscut inca copil care sa manance branza albastra.
ai mei adora "simplele cu mozzarella"
viviana spune:
Da, asa e Corap.
Eu fiind o mare amatoare de branza albastra m-am "chinuit" sa transmit chestia asta si la copil - la inceput in spaghetti mai apoi in sandvis.
Mai fac sandvis cu ton + sos tartar + foaie salata.
Dar pun la sandwich-maker numai painea si apoi repede, repede trantesc ingredientele in ea.
Almette + pastrama + felii de rosii.
Unt + cascaval + salam sasesc.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi