Ce gatim azi (89)
Raspunsuri - Pagina 14
Rufus spune:
N-am un loc anume...de pe google. Am tastat "taitei cu varza" si am citit cateva.
Nue ceva sofisticat, pentru mine e gustul copilariei.
Rufus, Tora si iadele
mina spune:
Pulpa de miel la tava, cu miere si cimbru lamaios, cartofi noi copti si sos de menta
Desert un pandispan cu ciocolata
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Androix spune:
A prins sotul meu o reteta rapida de la Jamie acum doua seri si ne-a pregatit-o pentru aseara. Ne-am lins pe degete
Morcov, ceapa rosie, tulpini de telina, se taie felii subtiri. Carne de vita se taie fasii subtiri si se condimenteaza cu sare si ulei de masline, se pune pe foc rapid in wok pana scade apoi se adauga si putin sos worchester si legumele peste carne si se scad bine iar la final a pus si cativa catei de usturoi si putin rozmarin proaspat.
Am servit minunatia asta cu cartofi noi copti la cuptor (fierti in prealabil in coaja ca sa se faca mai repede, Jamie i-a facut putin la microunde inainte) cu sare, ulei de masline si rozmarin proaspat. Se potriveste de minune carnea facuta asa cu cartofi copti.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
Si nu stiu daca intra la capitolul ce gatim azi dar eu am pe foc o dulceata de capsuni am prins ieri in piata pe la 4 asa niste capsuni pline de noroi abia sosite. Asa rontaind in dinti cum le-am gustat erau capsuni veritabile, nu suporta comparatie cu cele turcesti, rosii, mari si curate, usor dulci dar fara gust de capsuni.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
giulia81 spune:
aripioare de pui cu mazare si sos de rosii
clatite cu urda
Caught between the devil and the deep blue sea...
Alizee spune:
Supa de pui
Mancare de fasole boabe
Varza cu afumatura
Chec cu cacao
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
mina spune:
Paste cu pui, pesto si verdeturi de sezon
La desert Painici dulci cu fructe
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
carmickey spune:
bors de afumatura cu smantana
sarmalute cu mamaliga
ardei umpluti
clatie cu gem si finetti