Ce gatim azi (89)
Raspunsuri - Pagina 10
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Imi da si mie cineva o idee va rog? Am niste carne tocata porc si vaca amestecata care expira azi si un sot nebun care crede ca mincarea are un self-destruction code in ea si la data fixa mi-o arunca la cos. Dar nu am pofta nici de chiftele, nici de sarmale nu am timp si nu prea imi vin idei ce sa fac cu ea. Ceva simplu si rapid, ca sunt cu sugaciul in brate mai toata ziua. |
Paste cu sos rosu si carne tocata, musaca de cartofi, vinete umplute la cuptor. La toate baza e aceeasi: ceapa calita, eventual si un ardei si un morcov dupa ce se inmoaie ceapa, apoi carnea, la final suc de rosii, sare si condimente. Pentru paste sa iasa mai lichida compozitie, pentru muscaca sau vinete umplute putin mai scazuta. La musaca eu fac cu piure de cartofi, un strat jos, carnea la mijloc, un strat sus, iar vinetele taiate pe jumate si scobite putin in mijloc si pusa umplutura. Eu am facut vinete asa o singura data si nu au iesit nemaipomenite, asa ca am in plan data viitoare s le oparesc in apa cu sare pana se inmoaie putin si abia apoi sa le pregatesc si sa le bag la cuptor ca prima data au iesit usor crude.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
giulia81 spune:
supa de rosii
fasole verde in sos de usturoi
Caught between the devil and the deep blue sea...
SuperMami_1 spune:
bors de pui, macare de spanac cu oua ochiuri
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
kariguld spune:
salata orientala ptr copii
ptr mine o salata din cruditati
am si eu o carne semiafumata. daca o fac gulas merge? ca maine am putin timp la dispozitie ptr gatit.
giulia81 spune:
pulpa de pui dezosata la gratar cu salata de cruditati
kariguld, eu zic ca merge carnita aceea la gulas
giulia81 spune:
supa de pui
somon pe pat de spanac la cuptor