Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
dana0000 spune:
Fetelor imi pare rau ca va plangeti de greturi,cred ca e foarte nasol.Eu aveam probleme cu bila si imi era groaznic.
Am noroc ca deocamdata nu ma doare nimic, un pic balonata dar am papat supa de ciuperci si banuiesc ca asta e cauza.
Madalina vad ca si tu iei utrogestan. Ai facut analiza de progesteron,acum e? La mine acum 2 zile,la 4 sapt de sarcina era 57, limita synevo e peste 32 dar mi se pare mic mai ales ca sunt sub tratament:200 dim si 200 seara.Seara pun utro,dim iau duphaston ca mi-e mai usor.
As fi vrut sa stiu cum v-a iesit voua progesteronul prin sapt 4-5.
Eu abia vineri pe 13.04 ma duc la prima eco,sper sa auzim batai de inima.Doamne ajuta!
andie_n spune:
Multumesc de informatii, Geani. Se gaseste usor programare la ea, eu am incercat si gasisem miercuri, din pacate ea e doar pe spital si abonamentul meu nu acopera decat consultatii in hiperclinica (si ar fi destul de multi bani sa merg toata sarcina la consultatii si ecografii fara abonament). Mai incerc sa gasesc pe cineva inclus in abonament, daca nu, mai vad atunci. Eu am fost pentru confirmare la Cristiana Valcan, dar nu mi-a lasat o impresie stralucita, cel putin in privinta informatiilor despre trombofilie. Multumesc inca o data!
Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
lavida spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Geani80
Lavida, cred ca ar fi interesant sa mai faci o ecografie la altcineva sa vezi ce parere are. nu ma pricep, nu stiu ce este, dar iti doresc sa dispara de acolo. sanatate! |
Geani, deocamdata astept pana vineri sa vad ce imi mai spune. Am incredere in el, e un medic bun. iti multumesc pt gandurile bune! hematomul acesta e un cheag de sange format in urma implantarii, in mucoasa uterina, a ovulului fecundat. se intampla destul de frecvent sa apara. Important e, vorba ta, sa dispara cat mai repede de acolo.
Lavinia, 5+, mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Multumesc de informatii, Geani. Se gaseste usor programare la ea, eu am incercat si gasisem miercuri, din pacate ea e doar pe spital si abonamentul meu nu acopera decat consultatii in hiperclinica (si ar fi destul de multi bani sa merg toata sarcina la consultatii si ecografii fara abonament). Mai incerc sa gasesc pe cineva inclus in abonament, daca nu, mai vad atunci. Eu am fost pentru confirmare la Cristiana Valcan, dar nu mi-a lasat o impresie stralucita, cel putin in privinta informatiilor despre trombofilie. Multumesc inca o data! Andreea 7+ http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png |
da, nu stiu care e smecheria cu abonamentul. eu am business, de la firma, si la prima sarcina am platit toate consultatiile pe care le-am facut in spital la Parfene. ecografiile oricum le faceam la alti medici pt ca Parfene nu are specializare in toate tipurile de ecografii (sper sa nu spun prostii). acum, cand am fost la spital, nu mi-au cerut nici un ban, nici pt consultatie, nici pt ecografia transvaginala. nu inteleg de ce prima data am platit si acum nu. s-o fi upgradat ceva in servicii intre timp, habar nu am. oricum, eu am tinut mortis sa merg la Parfene pt ca voiam sa nasc cu ea. mergeam la ea doar la consult periodic, imi dadea biletele de trimitere la analize, imi interpreta analizele si ecografiile si eventual imi prescria tratament.
nu am platit nici o analiza, doar niste ecografii care nu erau acoperite de abonament (nu mai retin care).
Bubulina42 spune:
Feteleeeeee, am venit, i-am auzit inimioara!!!!!! [ce bubuieli, wowwww!!
Oh, am plans de ne-am rupt si eu si al meu -viitor tatic, deh!A fost foarte emotionant, imi vine sa pun pozele de la eco in rama:)
Azi avem 6 sapt si 4 zile, baietul-cucuietul e dezvoltat pentru fix 6 saptamani si 4 zile, doctorul a spus ca e perfect in grafic:)
Are 6,9 mm si 130 batai/min, ce sa mai,face bum bum- nu tic-tac:)Si e un cuminte, manca-l-ar mama, nu ma supara cu nimic, eu incepusem si sa ma intreb daca chiar e acolo
Si eu zic ca e baiat, na!
Sunt fericitaaaaaaaaa, pana la cer si inapoi, sper sa rezist pana la Paste, cand am hotarat sa le spun la ai mei.
Azi mi-a dat Pregvit folic 5, mi-a mai facut o analiza de tiroida, am luat continuarea la portia de Crinone si pastilutele de seara si ne vedem din nou peste 2 saptamani, pe 17 aprilie:).hi hi hi
Fetele mele, va iubesc si sunt fericita ca suntem impreuna aici!Abia asteptam sa vin sa va spun!
va puuuuuuup! iu-huuuuuuu! Ma fac mamica :)
Sa aveti o saptamana usoara si linistita!
6 sapt +
lavida spune:
Felicitari, Bubulina! Ma bucur pentru tine. Mi-ai transmis o stare excelenta!
Lavinia, 5+, mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
andie_n spune:
Felicitari Bubu! O saptamana excelenta si tie (la fel de buna cum a inceput )!
Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
dana0000 spune:
Bravo Bubule!
Ce ma bucur pt tine,sa fie bine all the way!
Abia astept sa ma duc si eu
Eu am abonament la Medicover,consultatii si eco nu platesc.Poate unele analize sunt acoperite de abonament,nu toate.O sa vedem.
Bubulina42 spune:
Multumeeeeeeesc, dragele mele.Imi vine sa dansez de fericire! hmmm, cica trebuie sa stau mai cumintica, mai linistita, ceva ce la mine e foaaaarte greu:)
Puuuuuup!O dupa-amiaza minunata tuturor!
6 sapt +
Looana spune:
Bubu felicitari pt inimioara,ma bucur din suflet ca te-ai linistit....acuma poti sta linistita,fara griji ca l-ai vazut.
Iau si eu Crinone dar parca se stringe in vagin,asa cumva se aduna
Eu am fost azi la Dr pt o retete de Agolutin pt ca progestrronul meu e mic, acuma astept sa - mi vine injectile si le incep.
Fetele va salut pe toate la gramada
Si inca ceva asistenta de la Gineo. mi-a zis ca pt arsuri,stari de rau la stomac sa incercati sa mancati citiva samburi de mandel.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)