Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Va pup, bulinutele mele scumpe, cu burtici cu gagalici!
Iata-ma si pe mine, revenind la matca.
Sa incep cu un caaald si din suflet "bun veniiit in casutza noastra!" pentru Macarie, Cristina, Mami-de 2(gemeni, ce minunat!si eu (inca)mai sper sa am surpriza sa fie doi, Dana!
Sa avreti parte de sarcini fara probleme, sanatoase, linistite si la termen si pui frumosi, gogolosi si frumosi!

Laura, incep cu tine, fiindca daca pe mine m-a durut sufletul citind reactia alor tai, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in inima ta..Insa un lucru e clar:nu te vei putea baza pe sustinerea lor, pe ceva ajutor sau intelegere, asa ca tre sa ii tai de pe lista si sa continui sa discuti cu ei ca si cum nu le-ai fi spus vestea si sa te bucuri de sarcina si, -asa cum bine spunea Alina- de minunea din burtica, fiindca tu ai nevoie sa fii linistita, multumita, pozitiva.Te rog chiar sa te impui putin, sa le reamintesti ca mai ai doi copii, ca esti super responsabila si ca daca ai chef sa faci 5 copii e NUMAI dorinta ta si a sotului tau si e tot ce conteaza.Daca vor sa fie alaturi de tine si sa inceapa sa se bucure, -e ok, daca vor sa continue sa isi pastreze atitudinea asta ostila- sa te lase in pace si sa isi vada de "problemele"lor.Ei au o problema, nu tu, iar daca voi, in casa, sunteti ok si stiti sa va bcuurati de minunatia care creste in burtica si va va lumina si umple casa, e tot ce conteaza.Fruntea sus, emotiile negative la cos si ignorare maxima, ca NU ai nevoie sa te superi sau sa fii trista si intoarsa pe dos.

Oanaaaaa, pup fata, uite-ma
Am aparut, numai ca ieri mi-a fost al naibii de rau, vineri noaptea spre sambata la fel.Ciudat insa raul meu, ca NU e nimic din ce ziceti voi, nici voma, nici dureri de cap, cu doar un rau surd, prin tot corpul, n-am habar sa il definesc, o durere surda peste tot, o stare de "plin ochi", de ziceai ca am mancat cat un elefant, desi ieri chiar numai cateva fructe au intrat si un iaurtel..

Cum zicea si Adriana, de senzatia asta de plin,hmmm, acum, dimineata, m-am ridicat brusc din pat de ziceai ca a folosit cineva telecomanda, simteam ca iar ma ia..In pozitie verticala e mai bine..

S-au mai rarit drumurile la baie noaptea-la 5-6, ceea ce e mai bine, insa fetele, ceva incredibil:imi creste burta si se vede clar, cum e posibil de acum???
Ieri a fost imposibil sa imi mai inchei vreo pereche de blugi sau pantaloni obisnuiti, asa ca am lasat eleganta la o parte si m-am imbracat de parca as fi alergat in parc:pantaloni de trening si adidasi..La Mall-ul de langa noi nu am dat de sectiunea de gravidute, asa

6 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Booon, am apasat din greseala pe "trimite", e clar ca sunt aiurita, sorry..
Continuand, e clar ca next week merg la job in sarafanele mele care mi-au placut intotdeauna si sunt very office,luate cu camasi, asa ca am rezolvat-o pana sambata viitoare, cand o sa am timp de scotocit cu omul meu prin magazine..

Altceva:imposibil sa (mai) dorm altfel decat pe partea stanga, bine macar ca si-a ales partea buna..dar pe spate sau pe dreapta -brrrr, o senzatie super naspa- iar pe burta nu mai pot de mult timp,din cauza ca ma dor tzizti, vorba lui Popi(Popiiiii, ce nebunii faci tu azi la mami tau?ai grija ce mananci, zapacila!)

Ceea ce mi-am luat ieri si sunt extra multumita -doua sutiene de la WonderBra, absolut super confortabile si "sansa armature", ahh, fara sarma e super ok, am scapat, uraaaa! Oricum, imi plac atat de mult ca ma duc sa imi mai iau doua, fiindca oricum tzitzi cresc si am tot interesul sa stea confortabil..Deocamdata am un nr mai mare.., aoleu, sper sa nu creasca ca nebuneleeee!Pacat, colectia mea de sutiene 75B o sa faca nani o perioada lungaaaaa....

Gata, ca v-am zapacit de cap..Fac tot ce se poate numai sa imi iau gandul de la eco de maine, vorbesc ca papagalul, ca am niste emotii...oh, Doamne! stiti voi bine!numai ca la mine e prima eco, da Doamne sa fie totul bine...

Alma, ma bucur ca acupunctura te mai ajuta, e mare lucru, fiindca tie iti e un rau absolut, saracutza de tine...of..

Geani, imi pare tare rau ca te simti asa de daramata...Mare grija de tine, iti doresc sa scapi!

Va pupacesc pe toate,va doresc zile linistite, concedii relaxante fetelor care puteti obtine concedii (si celor care aveti deja), muuuuult mai putine stari de rau sau deloc- lipsa de griji si bebei care sa creasca frumos si corect in burtici, dupa standarde!
Mnacati multe fructe si legume,pls, e foarte important!
pe foarte curand!

6 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Buna fetelor!

Camitu numele meu este CRISTINA NICOLETA ; sa imi zici daca mai ai nevoie de alte date;
Laura, nimeni nu m-a trimis sa imi fac mutatiile... am ajuns la Fundeni la hematologie din proprie initiativa, dupa ce am pierdut anul tercut o sarcina in primul trimestru, iar dr de acolo mi-a zis ca nu e nevoie sa fac deocamdata mutatiile,ca-s f scumpe si doar daca insist pt ca analizele de trombofilie mi-au iesit ok si de obicei se fac mutatiile daca pierzi peste 3 sarcini, insa sunt fff multe cazuri de fete cu analize ok de trombfilie insa cu mutatii pozitive care clar necesita tratament! daca iti permiti, nu pierzi nimik sa le faci astea nu se schimba o data ce le ai, stii pt toata viata ce ai, daca vreodata mai nasti un alt bebe, sau daca vreodata ai vreo alta problema medicala legata de sange,inima,etc..

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Ii doresc lui Kriss79 bun venit in nostru .Sarcina usoara si am trecut-o in listuta deja.

Geani imi pare rau pt ce ai patit dar poate acum vei fi mai bine.Iti dorim sa iti revii .....

Laura eu consider ca numai eu si sotul meu suntem cei ce hotaram cati copii dorim , luand in calcul situatia pe care ne bazam.
La varsta noastra cred ca suntem destul de maturi sa luam deciziile cele mai bune in viata.Cred si in sfatul parintilor si sunt convinsa ca majoritatea lor ne vor binele dar...pt mine e ok daca ne spun pararea lor...dar atat.Daca insista deja mi se pare ca se baga in viata mea si nu permit asa ceva.
Acum depinde de fiecare ce relatie are cu parintii...eu am stabilit o relatie sanatoasa si mama mea (tatal meu a murit) imi respecta deciziile si imi da sfaturi dar nu mi le impune.
Ea are o vorba"mama, fiecare cum isi asterne , asa doarme".Asa ca faceti cum credeti si luati deciziile in viata cu sotii vostri dar bineinteles tinand cont de toate aspectele....

Succes fetelor care merg maine la eco si va urez o zi frumoasa in continuare si odihna placuta.

CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Gata, m-am hotarat, ma inscriu si eu aici Sunt insarcinata in 5 saptamani si 1 zi si desi stiu de sarcina de 1 saptamana si jumatate am asteptat sa trec macar de 5 sapt deoarece acum 3 luni am mai pierdut o sarcina inainte de 5 sapt. Sper sa nu fie si cazul de data aceasta
Datele mele: UM 25.02, DPN 01.12 si mai am un baietel de 1 an si 8 luni. Mi-am dorit mult doi copii cu varste apropiate (dar nu mai putin de 2 ani intre ei ) iar daca totul va fi bine diferenta dintre ei va fi de 2 ani si 4-5 luni si deja visez sa ii vad jucandu-se impreuna
Simptome nu am pana acum, parca doar o usoara greata ma incearca, dar sunt convinsa ca vor veni in curand si simptomele
Sper sa petrecem 9 luni frumoase impreuna...

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Mya bine ai venit si aici
Bubulina multumesc de primire,am citit ca maine e ziua cea mare in care vezi minunea.DD va avea grija sa fie bine! Stiu deja cate ceva despre tine,am citit in urma si mi-a placut cum ai povestit.Ai talent sa stii!
Popi cum a fost la mami tau? Te-ai abtinut sa-i spui?

Burticilor va pooop,va urez seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Bine ai venit, Mya! Sarcina usoara, fara probleme si bebe sanatos, mancacios si venit la timp!

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Camitu sincer as da orice sa am deja un bebe fetita de 4 ani pe nume Xenia;))dar nu am din pacate! :)) ori e o eroare ori vad eu prost..pt ca pe prima pagina in dreptul meu scrie ca as avea o fetita pe nume Xenia de 4 ani... mmmmmmm ce frumos ar fi fost si acum sa ii fi daruit alti fratiori!!!!!

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bine ai venit Mya eu iti doresc o sarcina usoara pt tine pina la termin,bb sanatos si papacios

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Camitu numele meu este Macarie DPN 0612-2012

Dana0000- avem acelasi DPN , sa vedem care se tine de el
unde nasti tu ?

--------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput