Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!
Raspunsuri - Pagina 19
IPopica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 HCG total - (HCG+beta) hCG 61.4 Valori normale HCG total: - sarcina 3 saptamani: 5.8-71.2 mUI/mL (mediana: 17.5 mUI/mL) Tremur toata,desi ma asteptam sa fie sarcina am super emotii. Ce fac acum? |
Repeti maine, si raspoimaine
Si mai stai pe fundul tau 2 saptamani si apoi te duci la doc. Daca te duci mai devreme patesti ca mine: nu vezi nica :D
(ti-am zis io ca daca spionezi se ia )
IPopica spune:
citat din mesajul lui dana0000 Nu pot sa o sun acum,nu vreau sa auda colegele.E cam mic totusi,o sa-l repet maine dimineata.Sper sa creasca sa fie bine,sincer nu prea am vazut beta asa mic aici la fete. Parca toate au avut peste 100...offf, grijile astea nu se termina niciodata. Iau cuminte duphaston pana sun dr mai pe dupa-amiaza. |
sezi calma, io pe primul l-am avut in jur de 70
raisa28 spune:
Dana de cat timp iei tincurile astea si de ce doar pana in a 13 zi?
Oare sa iau si eu duphaston in loc de arefam200 ce mi-a dat dr.?
Iertati-ma daca va stresez dar cand vad fete care au rezultate incep si eu sa mai am speranta.
Doamne ajuta !
ingeras2007 spune:
fetelor am intrat s-o pun pe dana la titlu asa ca fac si capitol nou daca tot sunt logata
va pup
kitty-27 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Kity am primit-o acum si e 44,40, luna trecuta o aveam 37, mastodynonul nu a dat rezultate.Valoarea maxima e de 26. Ieri cand m-am dus la recoltat era o fetita mica si plangea asa de tare, ca mi s-a facut mila de ea si cred ca si faptul ca stau in tensiune cu analizele astea de trombofilie au facut-o sa creasca. tu ce zici sa iau bromcroptin sau nu e nevoie? Cu doctorita am vorbit saptamana asta si a zis sa repet analiza si daca nu e in limite imi da medicamentul de mai sus.Eu am citit mult despre el si am inteles ca are reactii adverse si pentru o valoare mica oare e chiar nevoie? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
mihaela ai patit ca si mine..n-a avut nici cel mai mic efect mastodynonul..si stii ca prolactina asta este un impediment destul de mare in a obtine o sarcina si a duce-o pana la capat..eu am patit-o din cauza ei si am ales s-o tratez cum se cuvine si apoi sa ma apuc iar de ..cateodata cred ca si naturistele astea sunt frectie la picior de lemn...si costa si o caruta de bani...parerea mea este sa te duci la dr...sa-ti dea brocriptin si intr-o luna o rezolvi..daca-l iei
treptat se obisnuieste organismul cu el..eu am luat 4 seri cate o jum de pastiluta si apoi cate una..recunosc ca in prima seara n-am mai stiut de capul meu,dar m-am obisnuit si o iau cand ma pun in pat la nani..
lorena_86 spune:
miha sunt aici
va citesc dar nu prea am buna dispozitie sa si intervin in discutii
asa e, sunt z 7 dpo dar fara sperante
eu asa cred, ca nu e nimic nici luna asta
lorena_86 spune:
Felicitari dana
sa ai parte de sarcina usoara, fara emotii negative si un bebe sanatos si la termen
sa ne tragi si pe noi dupa tine
mai demult era o regula: cine ramanea gravida in scurt timp traga dupa ea cel putin 1-2 aspirante...
hai sa continuam reluga asta...
si stai linistita
au fost aspirante si cu muuult mai mica valoarea la beta si a fost ok
e bine pt sapt in care esti
te pup
dana0000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IPopica
sezi calma, io pe primul l-am avut in jur de 70 |
Popi esti o simpatica. Sotul meu a fost informat prin sms ca nu era doar in imaginatia mea si ca testul de sarcina era real. Nici lui nu ii vine sa creada,sper din tot sufletul beta nr 2 sa fie mare.
Mihaelafalt spune:
Lore dar nu se poate asa, cum adica fara sperante? Cu un asa folicul frumos, cu injectie de declansare cu iubareala la orizont si tu zici fara sperante?
Vezi ca pun mana pe bota.
Kity zimi te rog bromcriptinul asta, sau cum ii zice trebuie pauza de la bebe sau se poate si in timpul conceptie? Ca daca trebuie pauza nu stiu ce sa zic, parca simt ca am facut laparo degeaba ca mai descopar cate ceva pe zi ce trece.
Sunt in fundul butoiului azi si uratii astia nu vin, bine ca au venit luna trecuta in ziua 25 si acu ma lasa cu ochii in soare.
Moni tu ai avut dureri mai deosebite dupa laparascopie?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.