In Tineretului la locul de joaca de tartan de dupa Palatul copiilor nu e cam aglomerat? Sunt de acord cu zona aia daca ne si plimbam un pic, nu sa ne cantonam la locul de joaca cel mai aproape de strada.
Mai e cu tartan si locul de joaca mare, de langa lac si Pizzeria?cafeneaua Actorilor sau cum s-o chema.
Apropo de necesarul de maternitate, daca va amuza, cititi ultimul post de aici:
http://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=15579&page=130
Pe mine si Virgil ne-a amuzat, mai ales concluzia.
Eu am cumparat ulei Nivea, deci nu ma incadrez de nicio culoare, sper sa mi-l accepte . Oricum l-am cumparat doar pt maternitate si-l las acolo, acasa n-o s-o dau cu ulei, iar daca o sa mi se para ca e cazul o dau cu ulei de migdale.
mie mi-ar conveni tineretului mai langa metrou, sa nu ajung deja obosita pana acolo (in plus, nici nu cunosc parcul si s-ar putea sa nu va gasesc)
Si mie. Hai sa ne vedem mai langa metrou si sa stabilim la momentul respectiv incotro ne indreptam.
lavi, da venim, te sun sambata dimi si-mi spui prin ce zona sa parchez. ma descurc eu p-orma, parca nu sunt extrem de multe locuri de joaca in tineretului.
Nu sunt EXTREM dar sunt cateva!
Super, ce ma bucur ca veniti toate 3!!!
Lista ramane deschisa si pentru mamici care citesc din umbra
venim si noi dc nu pleaca d. la Ploiesti, sigur o sa vrea dc face schimb de cartoane de la mega.
astept sa scrieti locul de intalnire.
bravo, bravo! sunt plina de invidie... cat se poate de pozitiva, desigur.
Lavi, deci - conform patternului - pe duminica ne dai vesti cu bebelina? Hai ca ar fi cam devreme, sa fiti cuminti sa mai ramaneti vreo 2-3 saptamani la caldurica!