**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 6
doinita_g spune:

...sunt istovita...si la capatul puterilor!
Nu vreau decat putina liniste pentru creierasul meu si ...pt Teo
Doar pe scurt...
Ieri am fost la 3 medici...dupa ce iar primisem antib..unu ne-a trimis la alergolog...Noroc cu ultimul...care ne-a oprit...ne-a spus STOOOP...acest copil a avut prea multa medicatie. Si GATA ne-am oprit...ne-a dat doar o apa de mare pt curat nasul apoi 2 pic de todreadex in nas pt 4-5 zile si marti la control. Ne-a spus ca secretiile sunt 'de sus' ...a verificat, urechi, nas...si gata, stop joc.
alina_satena spune:
Doinita Doamne ajuta sa fie bine,eu sper ca sa nu mai avem parte de asa ceva.
Am fost aseara la fata care trebuie s afac curat am vorbit de bani imi va da 75 de lei pentru 4 ore si ma voi duce odata pe saptamana asta inseamna 300 de lei pe luna sper sa o luam pe fagasul normal
sa fie bine astazi am o zi de 

doinita_g spune:
Alina
, e bine ca ai ceva palpabil...si usor, usor poate mai apare ceva, poate se mai aseaza lucrurile...
Am tot citit zilele astea, si am reflectat la situatia mea, a lui Teo...si inclin sa cred ca toata bolesnita asta care nu se mai termina la Teo (cu muci si tuse) ...are si o componenta psihologica...
alina_satena spune:
Doinita cum adik componenta psihologik?
Daca ai cosmote sau vodafone lasa-mi si mie nr tau pe privat te rog
MarianaPop spune:
Fetelor, scuze ca intru mai rarut
! Am o lucrare la job de mi-a iesit parul prin caciula. Mi-a amortit si fundareatza stand pe scaun
.
Doinita,
! Sa va ajute DD sa va linistiti si voi, mai ales ca vin sarbatorile
. Bine ca i-a luminat DD gandirea medicului respectiv de a spus stop medicatiei Teodorei. Uneori parca nici nu stii incotro s-o iei cu atatea "licori" artificiale
. Zici ca are si o componenta psihologica...asa e...inclin sa cred ca e o suferinta indusa telepatic
. O imbratisare stransa de la mine
!
Alina,
! Ma bucur ca ai ceva sigur
. Incet, incet o sa va redresati cat de cat
.
magdalena67 spune:
Buna dimineata!poftiti la o cafea aburinda

Ce ati facut in acest weekend? Ati terminat curatenia? Caci eu , spre rusinea mea nici nu m-am apucat, in schimb mi-am promis ca pana joi seara sa o dau gata.Sa vedem daca si reusesc caci la birou am foarte mult de munca, dar o sa bag in priza si familionul.
nyny spune:
Neatza si de la noi si sarumana pt cofee Magdalena
.
Am citit in fuga ultima pagina... nu-mi mai ajunge timpul deloc.
.
Doinita sper ca sunteti bine acum .. si Tatiana la fel.. aveti nevoie de o vacanta ,clar, sa va reveniti dupa perioada asta nasoala.

Noi suntem bine acum. Am ajuns si noi duminica trecuta la camera de garda cu Mara.. febra la 4 ore. E multicel de povestit, poate reusesc mai tarziu, acum ma grabesc sa o pregatesc de gradi, eu de serv
.. important este ca a raspuns bine la tratament si dupa prima doza de abtibiotic si-a revenit, n-a mai facut febra.
Sa ma iertati ca sunt fugitiva asa, sper ca am fost coerenta... o sa incerc sa intru mai des desi asa cum v-am spus ... am o perioada cam full si parca nu-mi mai ajunge timpul. Hai ca vin sarbatorile si ne mai linistim.
Mariana, Alina va pup si pe voi.

Gherman_in spune:
Neata tuturor!Magdalena,nu au intrat zilele in sac.Nici eu nu am terminat curatenia,fac asa incet,cum pot.Spor la lucru.
Nu stiu cum pot remedia asta,macar sa respire cat de cat.Am fost la alergolog la Timisoara,si Daria e foarte bine,testele i-au iesit negative toate.
Doinita,cum mai sunteti?Tu ti-ai mai revenit?
Mariana
,te-ai mai dezmortit?
Eu azi ma apuc ceva mai serios de treaba,poate ma lasa Iarina.Va doresc o zi buna si usoara.
MarianaPop spune:
Buna dimineata si din s-e tarii
!
Fetelor da' ce matinale ati fost
.
Magdalena,
! Multumesc pentru coffee
! Curatenia am inceput-o dar parca bat pasul pe loc...
. Azi dupa amiaza intru la bai la smotru si daca mai am timp rezolv si la bucatarie
. We l-am petrecut printre cratiti, ofcourse
...Gatesc ca disperata sa multumesc familionu' si se mananca frate de zici ca traim ca sa mancam nu invers...
. Sa rezolvi rapid lucrarile
!
Nyny,
. Ma bucur ca sunteti mai bine
. Cand aud de "camera de garda" mi se zbarleste parul...
.
Tatiana,
! Yupiii pentru rezultatele bune ale Dariei
.
Iarinei sa i se retraga polipii nabadaiosi! Hai ca nu mai e mult pana in iunie, trece timpul asa de rpd...
. Sa ai spor in ceea ce ti-ai propus
!
Doinita,
! Cum mai e Teo
?
Alina,
!
Offf...vineri (nici acum nu mi-a trecut
) am fost foarte mahnita. Mi-am pierdut cercelul de Au
...in viata mea nu am pierdut ceva de valoare...
. Si de-aici mi s-a tras o zapaceala la cap de numa'...i-am uitat clamitzele Biancai la cresa si iar m-au lat niste nervi...
..parca nu reuseam sa ies din starea aia. Noroc ca m-am dus la mama sa iau cate ceva si parca m-am mai linistit la ea
. Biculina s-a tot plimbat cu tati cu rolele si trotineta, seara mi-a tras niste
ca vrea la bowling
. Ii spunea lui tati ca vrea si ea la jocul cu sticlutele din plastic...
. Sambata dupa amiaza, dupa ce s-a trezit din somn mi-a spus ca o sa vina pastele si o sa mancam iepure...
. Ce m-am amuzat...nazdravani mai sunt copiii astia
. Sunt in toiul socotelilor, sper sa reusesc sa o scot la capat cu petrecerea Biancai si cu sarbatorile de paste, refuz sa cred ca nu as reusi sa ma descurc la una dintre ele...
Oau ce m-am intins...dar parca m-am mai linistit impartasindu-va si voua ce simt...
.
Va doresc o zi buna
!