M-am hotarat.............adoptie(79)
Raspunsuri - Pagina 8
simo_73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malex Multumim Mariaa.....este f important ca un ONG sa militeze pentru parintii in asteptare si ...implicit pentru copiii care merita sa traiasca intr-o familie sanatoasa. Sa dea DD sa rasara soarele si pe strada noastra ....speram ca pana la vara sa ne cunoastem si noi copiii. Multumim Mariaa inca o data! |
malex, sa dea DD asa sa fie....
simo_73 spune:
neatza fetelor, maine este ziua cea mare
http://www.adoptiiromania.ro/images/custom/file/Agenda%20Conferinta%206%20aprilie.PDF
malex spune:
Simo de cand astept 7 aprilie......credeam ca nu mai vine.....acum asteptam vesti bune si pentru noi....sa dea DD .......nici nu stii ce mult astept momentul cand ne vom impartasi trairile,emotiile, bucuriile...cum arata copilul, ce face , cum ne-a accceptat etc
Mariaa spune:
simo
am impachetat si ma pregatesc sa ies pe usa.
malex, simo si care mai aveti de asteptat...mai aveti putin ! priviti inainte cu rabdare, incredere si speranta
sunt foarte bucuroasa pentru ce se va intampla maine la Bucuresti, la Conferinta si puteti fii sigure ca o bucatica din emotia voastra va fi acolo prin noi
va pup si revin cu noutati imediat ce pot sa intru.
AlesBiz-touch by magic moments * kidsmania-just for kids
malex spune:
Mariaa....drum bun si sa sustii nevoia acestor copii de a fi crescuti de familii care sa le ofere un mediu familial sanatos pentru tot restul vietii
CASA DE COPII NU ESTE ACASA!!!!!!!
simo_73 spune:
mariaa, drum bun
te asteptam cu noutati
sustine si ideea cu concediul de 3 luni a mamelor care adopta un copil cu varsta peste 2 ani.........
mult a fost de asteptat putin a mai ramas.........
alexa78 spune:
Am fost ieri si ne-am cunoscut fetita. Am incercat sa las deoaparte imaginea pe care o aveam despre copilul ideal si am facut foarte bine. Nu mi-a spus nimic prima data cand am vazut-o, era un copil dragalas si atat, nu am simtit imediat nimic mai mult. Am plecat si am hotarat sa o mai vedem, si am facut f. bine, deja mi-e dor de ea, abia astept sa o revad maine. Ne-am hotart, ea este fetita noastra, si pana la pasti probail o vom avea acasa.
simo_73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 Am fost ieri si ne-am cunoscut fetita. Am incercat sa las deoaparte imaginea pe care o aveam despre copilul ideal si am facut foarte bine. Nu mi-a spus nimic prima data cand am vazut-o, era un copil dragalas si atat, nu am simtit imediat nimic mai mult. Am plecat si am hotarat sa o mai vedem, si am facut f. bine, deja mi-e dor de ea, abia astept sa o revad maine. Ne-am hotart, ea este fetita noastra, si pana la pasti probail o vom avea acasa. |
alexa, vrei sa spui ca de sarbatorile de pasti o ai acasa?????????????
ce ma bucur pentru tine, intra-devar minune.
malex spune:
Alexa...ce ma bucur!!!!
Sa fiti sanatosi si sa va bucucrati de noua voastra familie.
Gagalicea sa fie sanatosa, desteapta si sa va aduca numai bucurii.
Maribela spune:
Desi intru mai rar,totusi incerc sa nu pierd nimic.Nu disperati,ca atunci cand e sa se intample se intampla!Noi ne-am atestat in decembrie 2008 si in februarie 2009 era la noi.In plasament ce-i drept,dar ce mai conta?Voiam fata,dar cand l-am vazut mic si dulce nu m-a mai interesat nimic.Stiam ca erau sanse sa se razgandeasca,dar DUMNEZEU ne-a iubit atat de mult,incat acum e al nostru,are 3 ani si nu l-as schimba pe o infinitate de universuri.Drept e ca su Dgasp-ul nostru a functionat ireprosabil si gandurile noastre sunt mereu alaturi de EI,acei OAMENI minunati care ne-au sustinut si care merita toata recunostinta noastra!Va iubim si aveti grija de voi ca DUMNEZEU nu ne pierde!