Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 20
draguta spune:
raluca esti o draguta, am incercat dar nu pot, nu-mi primeste dosarul din cauza IMC sunt putin sub limita si aici nu accepta, er trebui sa mai pun cateva kg dar nu reusesc
velvet spune:
draguta,si eu la 52 kg,53 kg eram sub limita admisa ca indice.acum la 54 sunt la limita.eu vreau sa slabesc cateva kg.ca 2-3 kg ma ingras imediat daca trebuie.tu nu esti in romania?
multumesc mult,dragutainca are sotu tratament.om vedea dupa daca avem sanse de inseminare.sau ne indreptam spre FIV.
draguta spune:
da velvet, in romania, dar eu nu reusesc nicicum sa pun kg pe mine, am un metabolism mai sensibil
MeAlex spune:
Haide mai Draguta...se poate??? Ia combina tu tot ce se poate, trebuie sa pui pe tine...baga si progesteron, ca ajuta si asta...si cand te duci la cantarit, bea 2 l de apa, ca sa atarni mai greu. Sa stii ca nu glumesc!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
emilia.m spune:
Ok, m-am programat pt joi la medicina interna sa cer analize. Cine imi da o listuta cu ce ar trebui sa cer? Multumesc anticipat.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
DenyAnd spune:
Buna seara fetele
Poftiti la casuta noua:
CAPITOL NOU
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!
felicitari gravidutelor..o sarcina usoara le doresc!!!!
si eu ma numar printre fetele cu z1..ce sa zic nu-s asa suparata pt ca de acum incep iar cursa pt ..am asteptat sa-mi aduc prl in limite bune si acum ca am reusit incepem.
moni..dar acum cum te mai simti...ai ceva dureri ca au venit uratii?
raluca..ieri a fost ziua noastra..si azi z1...tot coincidenta..nu?
draguta..nu-ti pierde speranta..stiu pers la 41 de ani care a reusit
katy..nici tu sa nu-ti pierzi speranta...si am folosit mastodynon..dar la mine a fost apa de ploaie..tot brocriptin m-a ajutat...