Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 14
dana0000 spune:
Moni,Ralu imi pare rau pt Z1.
Ralu cand ai terminat duphastonul?
Fetelor va pup ca am muuulta muuulta treaba
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
eu zic ca esti insarcinata asa ca ........ felicitari o sarcina usora si un bebe sanatos! ![]() Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Miky, ai PM
Aspenter (75 mg) 1/zi
velvet spune:
dana,o zi usoara!
fete,daca mi-au iesit negativi anticorpii anti- beta2 glicoproteina IgA,IgG si IgM e de bine,nu?
laurika1982 spune:
Neata fetele, dam cafeluta!!
Ralu, capu sus. o sa fie bine.
Moni, nu mai fii pesimista ca atragi energii negative, capu sus, curaj!!
Emilia hai, capu sus,deocamdata nu e cazu sa te dezumfli!!
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kmy_black neatz afetelor!!! haideti la cafelutza !!!va doresc o zi superba, macar sufleteste daca vremea nu prea e pe gustul nostru, eu evadez putin la bunica mea sa sarbatorim in stil de post cei 90 de ani pe care face!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mamei fetele mele de sufletInvinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Sa-ti traiascaaaaaaaa!!!!!!!!!!
draguta de ea!!!
sa fie sanatoasa, sa aveti grija de Dansa

Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui ralucaneagu neata , fete cucuiete! ![]() kmy , multumim de cafeluta , e delicioasa. Eu azi sunt Z1 ... jelit , scuturat , ridicat si inarmat cu speranta si rabdare pentru stimularea pe care o incep peste 5 zile . Va doresc o zi pe placul vostru ![]() Primavara incepe cu tine... http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png |
Raluca join the club

Aspenter (75 mg) 1/zi
ralucaneagu spune:
| citat din mesajul lui dana0000 Moni,Ralu imi pare rau pt Z1. Ralu cand ai terminat duphastonul? Fetelor va pup ca am muuulta muuulta treaba ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
sambata seara a fost ultima pastiluta
Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
ralucaneagu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Raluca join the club ![]() Aspenter (75 mg) 1/zi |
mony

numaram impreuna luna asta

Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
gabyv spune:
Buna dimineata 
Emilia, Bine ai venit!
Mda, ce sa zic... capul sus fetele cu Z1...
Dana, foliculul a fost ok, deci daca nu e bebe nu e de la asta.
Ieri, la servici 3 gravide, imi spuneau ca daca vreau bebel imi spun ele reteta... "sa nu te mai gandesti, ca asa o sa vina"
mi-au stricat complet ziua! (si nici macar nu stiau ca incerc de atata vreme)
Eu astept cu sufeltul la gura inceperea stim, poate primavara produc si eu ceva mai bun ![]()

dana0000 spune:
Ms Velvet,din pacate nu stiu ce e cu analizele de care ai pomenit.
Raluca asadar dupa 3 zile a venit,maine dim astept invazia si eu.
O sa iau si aspenter de luna viitoare,sa nu am probleme datorita stimularii.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

( iulie 2010)
!!!

bobocelul mamei