A dat in mine..sa-l iert?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai asta poate fiindca tu aveai pasaport romanesc ?Ca daca folositi orice alt pasaport nu are nimeni treaba cu voi,legea respectiva se aplica doar celor care calatoresc cu pasapoarte romanesti si trec granita Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Da m-a intrebat de declaratie si aici si in ro sau daca tatal e prezent; si in germania de fapt unde am iesit din aeroport si am reintrat;de aceea sint uimita! si pt certificat de nastere mi-a spus clar ca tatal trebuie sa fie prezent sau trebuie procura sau declaratie cum so numi de la notar ca-i de acord! nu stiu sa fi fost eu asa de ghinionista sau din cauza ca el e american?sau ca nu avem numele la fel? ca daca pot iesi asa usor cu plozii apai pleeeccc frateeee si inapoi nu ma mai uit!(as vrea eu!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu am fost acum 3 ani in Germania cu Victoria. La iesire din Canada, culmea, nu m-au intrebat nimic, desi nu am acelasi nume ca si ea. Insa mi-au cerut hartie de la tatal ei (sotul meu) la intrare in Germania si la reintrare in Canada. Adica, mi se pare o mare tampenie, scot minorul canadian din Canada, nu-mi cere nimic, vreau sa intru cu ea in Canada imi cere hartii semnate de tatal ei... in fine... se pare ca hartia se cere la intrarea in (orice) tara nu la iesire. (Saupoate asta numai la calatorii inter-continentale?)

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Pai asta poate fiindca tu aveai pasaport romanesc ?Ca daca folositi orice alt pasaport nu are nimeni treaba cu voi,legea respectiva se aplica doar celor care calatoresc cu pasapoarte romanesti si trec granita Romaniei.

ai dreptate asta poate sa fie cauza. eu calatoream cu pasap rom. , copilul cu american...tatal nu era cu noi.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu, nu e asta motivul, eu de fieare data cand intru in Romania intru cu pasaport romanesc iar copiii cu pasaport american. Am intrat si iesit singura cu copiii de cel putin 3-4 ori, si cum am spus, parintii mei au intrat si iesit cu John fara noi, parintiiei cu pasaport romanesc si cu alt nume decat John. Niciodata nu ne-a intrebat nimeni nimic.

In State, a intrat sotul meu cu John de 2 ori, a iesit o data, eu cu fetele am intrat o data si amiesit cu tot trei copiii o data si niciodata nu ne- a intrebat nimeni nimic. Ar avem acelasi nume.

Msl -- eu pe bune nu cred sa ai vreo problema sa iesi cu copiii din State sau sa intri cu ei in Romania. Dar daca pleci fara acordul sotului ti avea alte probleme...

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Primul pumn este mai greu de dat ca apoi sa vezi ce mai curg multi altii...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Cred ca exagerezi.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Cred ca exagerezi.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

sau nu ....

Eu am mai citit-o pe Ioannoula la subiectul mamicilor din Grecia. Ea are o casnicie nefericita si este abuzata de mai mult timp. Nu e un incident de azi de ieri. De mai bine de 2 ani ea povesteste de certuri, scandaluri, abuzuri verbale si psihice.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca este asa, decizia de mai bine de doi ani este ... hai sa facem un copil? Incep sa devin critic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

marius, cand am inceput sa citesc despre problemele ei, copilul era deja nascut. Chiar ea spune ca au inceput neintelegerile de la nasterea fetitei.

Probabil am exagerat eu cu "de mai bine de 2 ani". Nu mai stiu exact de cand am inceput sa citesc eu pe acolo. Poate e doar un an si mi s-a parut mie mai mult.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput