A dat in mine..sa-l iert?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Situatia e un pic complicata, iar eu am obosit... Tot ce vreau e putina liniste... Imi vine sa ma incui singura intr-un loc in care sa nu vad sa nu aud pe nimeni...dar am un ingeras superb care are nevoie de mine, ma uit la ea si uit de nevoile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daca a facut-o o data se va repeta. Iti spun din experienta. Eu am iertat o data cu fostul si s-a repetat. Ne-am despartit si acum sunt casatorita cu altcineva. Am regretat ca am iertat atunci ca n-am facut altceva decat sa pierd timp din viata mea langa un om nepotrivit si daca s-ar repeta n-as mai ierta. Job o sa gasesti, nu iti face griji. Nu mai e asa usor cum era inainte de criza dar va fi ok. Curaj!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Daca spui ca relatia voastra oricum mergea prost si s-a lasat si cu manifestari violente,eu una nu cred ca as mai da inapoi.As cere imediat divortul! Presupun ca e dureros,ca in sufletul tau sigur sa da o lupta,dar ma gandesc ca nici unuia dintre voi trei nu ii face bine o astfel de relatie.
Iar el daca vroia atat de mult sa fiti ok,zic eu ca ar fi putut face ceva si in anul acesta in care spui ca s-au subrezit legaturile voastre.
Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa te linistesti,sa-ti pui ordine in ganduri si sentimente,sa iei o decizie si apoi sa i-o comunici si lui.
Si cel mai important: indiferent ce decizie ai lua nu da inapoi,nu lasa pe nimeni sa te faca sa ti-o schimbi! E vorba de viata ta,dar cred ca mai important e ca de tine depinde si sufletelul caruia i-ai dat viata!
Multa liniste,putere si intelepciune va doresc!

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Fostul meu sot m-a lovit O DATA, m-a scuipat in obraz O DATA, m-a umilit in fata copiiilor O DATA (btw. asta va urma si la tine, fetita ta va intelege intr-o zi ce ti se intampla, nu ii va face bine, crede-ma). A doua oara la mine nu a mai fost cazul, pentru ca a doua oara urmeaza, crede-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu cunosc legislatia greceasca in domeniu. Nu faptul in sine divortul ar fi complicat ci exact ce anume inseamna aceasta. Cred ca ar fi recomandabil sa vezi cu exactitate ce anume presupune un divort din toate punctele de vedere. Una este sa primesti opinii si alta sa traiesti asa ceva concret si aici ma refer si la custodia minorei. Repet nu cunosc legislatia din acea tara insa in Romania atat mama cat si tatal au sanse reale si egale de a primi custodia minorilor la o adica insa depinde de circumstantele concrete.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Pentru a face actele romanesti ale fetei imi trebuie semnatura lui si declaratie...actul lui de nastere apostilat si buletinul lui... Am tot cautat eu...

daca unul din parinti e roman, copilul automat este si roman.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu il ierta, se va repeta 100%. Treci prin momente mai dificile acum, dar o sa treaca si o sa te pui pe picioare. siguranta financiara nu mai are nici o valoare in astfel de situatii. Nu ceda, vei regreta mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cu partea legislativa nu te pot ajuta, ca nu ma pricep. dar marius e avocat si el stie f bine ce spune, cand iti da sfaturi avocatesti.

legat de lovituri, iti pot spune din propria experienta si mai ales din experienta multor cunostiinte ale mele, ca loviturile fizice se repeta. abuzul verbal devine la ordinea zilei. viata devine un calvar, in care tot ce faci este sa suporti abuzul.
am prietene care stau de ani in sir il astfel de relatii si iti spun cu mana pe inima ca nu s-a intamplat nimic bun. acu o bate, acu ii pare rau. acu plange dupa ea, acu o injura din te miri ce.
unele s-au desprins, au suferit o vreme si si-au gasit alta persoana, altele si acum mai spera ca el isi va reveni si vor avea relatia care se preconiza la inceput, adica de vis. dar, desi au trecut anii, situatia lor e la fel. perioade bune, perioade rele.aproape ca s-au obisnuit cu violenta si nu li se mai pare ceva de nesuportat.

si iti pot spune ca oamenii se feresc de relatiile abuzive ale altora,motiv pt care multe dintre ele sunt instrainate atat de familie, de colegii de munca, de prietene, pt ca nimeni nu suport sa aiba prb cu sotii lor gelosi si violenti.

dc vrei o viata de chin, izolare si nefericire....iarta-l.
sau, il poti ierta...de la distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Pentru a face actele romanesti ale fetei imi trebuie semnatura lui si declaratie...actul lui de nastere apostilat si buletinul lui... Am tot cautat eu...

daca unul din parinti e roman, copilul automat este si roman.

michelle

Michelle, nu cred. Eu m-am uitat pe site-ul consulatului roman din toronto si scrie ca trebuie sa o 'inscriu' in registrele romanesti sa obtina cetatenia romana. Adica, da, o primeste automat, dar trebuie inregistrata. Nu stiu exact la ce te-ai referit, poate am inteles eu gresit.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Da asa e orice act faci certifica, pasaport sau orice trebuie semnatura tatalui; dar ce nu inteleg eu e cum ai reusit sa iesi din grecia cu copilul fara semnatura lui? ca eu de aici nu as putea pleca fara ca el sa semneze

Mergi la inceput