A dat in mine..sa-l iert?

A dat in mine..sa-l iert? | Autor: Ioannoula

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, deschid subiectul ca sunt i impas..nu stii ce sa fac, in urma cu 2 saptamani, dintr-o cearta prosteasca cu sotul meu, a dat in mine. Pentru prima oara in 3 ani, de certat ne certam mereu dupa nasterea copilului, dar eu me retrag de fiecare data si inchei astfel certurile. De data asta, a venit dupa mine, a inceput sa ma jigneasca, sa ma scuipe, sa ma impunga, si mi-a dat cu pumnul in fata, de mai multe ori. Mi-am luat lucrurile si am plcat cu fetita. acum ma suna in fiecare zi si imi cere iertare.. Nu stiu ce sa fac. pe de-o parte ma gandesc ca e tatal copilului meu, si nu vreau sa ma udece mai incolo.. pe de alta parte mi-e frica sa nu se repete... Mentionez ca noi de un an nu prea mai vorbim, ne ocolim prin casa... nici nu prea avem contacte asa dese..cine stie cum o data la 2-3 luni... Nu stiu ce sa fac... mi-e mila de el cand il aud acum cum plange la telefon.. vreau un sfat.. multumesc!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

draga mea eu nu l as ierta,esti tinara refa ti viata si nu te mai gindi la trecut!!
Nu revi la bataie din nou si din nou pt ca Fanoulla sa 'aiba tata'
Mon opinion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nu! Nu-l ierta. Pentru ce sa te intorci, din moment ce voi de un an nu va mai vorbiti, te-a impins, ti-a dat cu pumnul in fata, si nu o data, ci de mai multe ori, te-a scuipat, te-a umilit... la ce sa te intorci? Mila? Mila sa-ti fie de tine, nu de el.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula
De data asta, a venit dupa mine, a inceput sa ma jigneasca, sa ma scuipe, sa ma impunga, si mi-a dat cu pumnul in fata, de mai multe ori.

Mie mi-ar fi teama, pt siguranta mea fizica, sa ma mai intorc la asemenea om. Te-a lovit cu pumnul in fata de mai multe ori !!! Ce esti tu, sac de box ?!
Oricum, relatia voastra schiopata de un an. Ce sansa sa ii mai dai, cand lucrurile au degenerat atata ?!
Copilul NU are nevoie de un tata care ii bate mama.

Edit : Nu are de ce sa iti fie mila de un om care te bate cu pumnii si te scuipa.
Foarte bine ca ii pare rau, dar eu nu m-as baza pe ceea ce spune, fiindca agresiunea asupra ta a fost constienta si plina de sadism.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

As vrea sa te intreb : tu te descurci financiar, singura ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu, nu m-as intoarce nici in ruptul capului.
si da, daca a facut-o o data se va repeta si va fi si mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

In afara de divort as fi reclamat si agresiunea la politie. Nu m-as intoarce nici sa mor de foame. Sunt mandra eu de tine ca ai reactionat plecand cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

tocmai asta e problema, eu sunt casatorita in grecia, am renuntat la tot cand am plecat, acum ca m-am intors, nu mai am nimic... este f greu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

este greu dar nu imposibil. hai sa nu ne mai amagim atat, ca nu ma descurc, ca e greu, etc....daca mai ai nitel de respect tu pt tine vezi de viata ta, toate isi vor reveni la normal. daca ai iesit cu fetita din Gr, inseamna ca sunteti cetateni romani, eu as depune actele de divort, in Rom, si gata, fiecare cu drumul lui. nu-ti vb din carti, ci din viata reala, pt ca eu insami am lasat tot balta, in Belgia, si m-am intors in Rom cu copilul, la baza nu e violenta e infidelitatea, deci nu asa de grav ca la tine. eu iti doresc putere, ca ai nevoie si intelepciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Nu...nu te gandi sa il ierti cu siguranta se va repeta...eu l-am iertat de n ori si s-a tot repetat...de 2 ani si jumatate imi cresc singura fetita si crede-ma ca suntem foarte bine si foarte fericite amandoua...Gandeste-te la copilul tau,nu merita asa un mediu in care sa traiasca si evident si la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere. Am trimis o groaza de cv-uri, nu am primit raspuns, si sunt panicata. Speram sa gasesc repede ceva...

Mergi la inceput