Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_iasi Buna OOKA ma bucur sa te 'revad'aici...imi aduc aminte ca tie ti-am dat vestea printr-un sms cand l-am nascut pe Matei,ce faci?bebe? Am citit ai sus o mica discutie ca am ami fost pe la voi cand am pierdut o sarcina....sincer nu am pierdut nici o sarcina...doar daca stau bine si ma gandesc eu anul trecut inainte sa raman insacinata cu Matei nu-mi venise vre-o 4 saptamani menstruatia si fusesem la doc si mi-a zis ca a fost probabil o sarcina si nu mai e...poate de asta ziceti ca am pierdut o sarcina. Imi cer scue dar nu-mi aduc aminte daca am mai fost aici in odiseea voastra. Matei ,teodor de 3 ani ,tati si eu! |
ai fost pe aici pt ca apari la "prieteni dragi"
Oana, mami de
Eca 18.09.2011Doamne,
ai grija de noi!
seidana spune:
| citat din mesajul lui ioana_iasi Buna OOKA ma bucur sa te 'revad'aici...imi aduc aminte ca tie ti-am dat vestea printr-un sms cand l-am nascut pe Matei,ce faci?bebe? Am citit ai sus o mica discutie ca am ami fost pe la voi cand am pierdut o sarcina....sincer nu am pierdut nici o sarcina...doar daca stau bine si ma gandesc eu anul trecut inainte sa raman insacinata cu Matei nu-mi venise vre-o 4 saptamani menstruatia si fusesem la doc si mi-a zis ca a fost probabil o sarcina si nu mai e...poate de asta ziceti ca am pierdut o sarcina. Imi cer scue dar nu-mi aduc aminte daca am mai fost aici in odiseea voastra. Matei ,teodor de 3 ani ,tati si eu! |
ioana ete aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160956&whichpage=1
ioana_iasi spune:
Posibil Oanaiasi...atunci cand credeam ca sunt insarcinata si defapt nu eram :( sincer scuze dar nu mai stiu exact daca am fost si cand ![]()
Oricum ma bucur ca mai invat cate ceva si ma ajutati la nedumeririle care le voi avea pe parcursul cresteri celui mic
seidana spune:
na ca am citit-o pe Ioaa am citit si primul meu mesaj din odisee
.. a fost frumos dar acum e superb 
ioana_iasi spune:
Uau ce draguta esti Seidana...mi-au aparut lacrimi in ochii cand citeam ce postasem cu ceva timp in urma....deci nu ma inselasem era vb de aceea sarcina pe care doctorul a 'deconfirmato'
E daca era sa fie avea varsta bebelusilo vostri ![]()
seidana spune:
| citat din mesajul lui ioana_iasi Uau ce draguta esti Seidana...mi-au aparut lacrimi in ochii cand citeam ce postasem cu ceva timp in urma....deci nu ma inselasem era vb de aceea sarcina pe care doctorul a 'deconfirmato' E daca era sa fie avea varsta bebelusilo vostri Matei ,teodor de 3 ani ,tati si eu! |
ee nu a fost sa fie atunci insa a fost sa fie Matei

seidana spune:
citeam din odisee.. oau ce griji aveam.. acum nu stiu si nici nu mai vreau sa ma gandesc cum era inainte de Eluca mea iubita
ELLYYYY...
MARIA26....
racheel spune:
| citat din mesajul lui JadeJador a comandat cineva vreodata ceva de www.bonprixro.eu/ro/ext.htm?cat=1254&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=HURRA_display" target="_blank">AICI ? _ de T 6+ |
Eu.Naspa materiale.
oanaiasi spune:
Of doamne, ce amintiri!...
as mai face un bb doar ca sa mai fiu burtoasa inca o data. tare mi a mai placut!![]()
Oana, mami de
Eca 18.09.2011
Doamne,
ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Jade, eu am luat de pe miniprix si am fost multumita. am nimerit ok tot ce am luat.
Oana, mami de
Eca 18.09.2011
Doamne,
ai grija de noi!

Matei ,teodor de 3 ani
,tati si
de
T 6+