Nasterea la Arcadia - Iasi (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Eu nu am facut consultul oftalmo dar chiasr as vrea ...ceva pareri???

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

IULIA mami sa nu ma uiti cand dai comanda

Mergi la inceput

SARUMANA IULIA sunt fff bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Si eu vrea si la oftalmo si la neuro, k Maia are un ochi putin mai mic. Sora mea a zis k nu e nimic grav dar e bine sa fie vazuta. O sa cer trimitere de la MF. CU trimitere e gratuit cons la Arcadia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

La multe lunite pentru Estera Elena de mami gravidacori
La multe lunite pentru Darius Ioan de mami diamaria2

Buna dimineata si de la noi!
oiyoy multa sanatate!
Am gasit ieri in Iasi un scaunel pentru Andrei, dar nu din plastic, e din fier si cu partea unde sta cu funduletul cu burete si cu o husa plasticata cu spiderman, e putin mai jos ca cele din plastic, e practic ca e mai solid si mai rezistent, deschiderea dintre picioare e mai mare si nu risca sa cada copilul.Sunt atat de incantat de achizitia facuta.De acum trebuie sa astept sa creasca Andrei sa-l poata folosi.
O zi frumoasa la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Si eu vrea si la oftalmo si la neuro, k Maia are un ochi putin mai mic. Sora mea a zis k nu e nimic grav dar e bine sa fie vazuta. O sa cer trimitere de la MF. CU trimitere e gratuit cons la Arcadia?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Din cate stiu cu trimitere la Arcadia la medici angajati platesti jumate din consultatie, iar daca dr MF e inscris la Arcadia poate sa-ti dea talon si cu 10%reducere, iar la neuro au numai medici colaboratori si e 120 consult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mersic draga Claudia :)
Deci daca MF colaboreaza si am si trimitere am reducere de 60%

Dragut si la reducere http://www.kiddy.ro/scaune-masa-compacte/161-scaun-masa-baby-design-pepe.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Mersic draga Claudia :)
Deci daca MF colaboreaza si am si trimitere am reducere de 60%

Dragut si la reducere http://www.kiddy.ro/scaune-masa-compacte/161-scaun-masa-baby-design-pepe.html

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Daca nu ma insel, scaunul acesta este si in Carefour si e 337, si noi cautam scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

IULIA mami sa nu ma uiti cand dai comanda

fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005

Scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata ,am fost plecata in wekend la socrii la BRAILA ,copilul s-a adaptat nesperat de bine ,a stat in brate la toata lumea , a ras ,a gangurit ,a dormit unde l-am pus ,a papat bine ,numai ca drumul a fost cam lung si solicitant pt el ,am facut cam 5 ore cu masina .Azi ne-am intors rupti de oboseala toti 3 ,mi-a facut un "sou " ANDREI de am zis ca o i-au razna ,nu deajuns eram obosita si ma durea capuu mai urla si el ca descreieratuu ,socrela mea l-a cam invatat in bratica .
Nu am uitat ,daca te grabesti zi-mi si fac maine comanda.
Mai intrebam o data ,mai doreste cineva ceva de la ADFARM?

Mergi la inceput