Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 4
LenaC spune:
La multe lunite bebe Andrei !!!
Melise, scuze. Modific in capitolul urmator ca acum nu mai pot. Tu nu poti modifica? Esti moderator, nu?
DadaIna spune:
Neata fetelor!gravidacori fata ta poate primi unt, branza cu smantana si mamaliguta fara probleme la 9 luni.Faza e sa treci prin etapele diversificarii insa teoretic ar avea voie.
Sa caut linkul ala dat de mada ca tare bine graia medicul ala in videoclip.
Am gasit:
http://www.bzi.ro/sugari-indopati-cu-sarmale-si-carnati-video-236519
Uitati-va la videoclipurile din josul paginii.
DadaIna spune:
Sare nu e voi nici eu nu ii pun in nici o mancare si nici din mancarea noastra nu ii dau.Paine deloc!
viatainroz spune:
salutare
unde ai gasit lapte de capra in tatarasi ? si eu as fi interesata, tot in tatarasi stau :)
Nico_A spune:
Buna dimineata mamici...
La multe lunite Andrei Edward !!
Mami fericita cu Ioan Gabriel
claumarcoci spune:
Corina si noi ne plimbam prin Oancea , si eu am carut voluminos, daca as putea da timpul inapoi as lua altceva
O sa ma uit dupa tine, noi iesim pe la ora 13 in general...
gravidacori spune:
pe esplanada oancea, la capat este un parc de copii, in dreapta parcului e un bloc cu magazine la parter, alimentare in general.asta de unde am luat laptele e genul cu produse naturale, au si oua de tara, branzeturi,etc..se vede din exterior ca nu arata ca o alimentara obisnuita.ei vin dintr-o localitate clepenita sau ceva de genul...scrie pe geamuri, si femeia cu lapte si oua vine vinerea dimineata si duminica.sotul a fost la 8.20.
DADA, ACUM LA 10 luni aproape poate ca merge untul,smantana.branza cu mamaliga i-am mai dat si a ciugulit ceva. acum, intrebarea mea, acolo zice de 2 lingurite ca e suficient, la ce varsta?a mea 2 lingurite le lua oricum,nedumerirea mea e cat trebuie cantitativ sa manance in medie?2 lingurite la o masa?cate mese trebuie pe zi de solide la un bebe de 6-9 -12luni ?
viatainroz spune:
multumesc Cori, stiu despre spatiul respectiv, nu stiam ca aduce cineva si lapte de capra, am sa trec si eu pe acolo
KATY_28 spune:
Multumim frumos pentru urari si poftim la o feliuta de tort virtual.
O zi frumoasa la toata lumea si plimbari placute!!!