Nasterea la Arcadia - Iasi (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multe lunite bebe Andrei !!!

Melise, scuze. Modific in capitolul urmator ca acum nu mai pot. Tu nu poti modifica? Esti moderator, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!gravidacori fata ta poate primi unt, branza cu smantana si mamaliguta fara probleme la 9 luni.Faza e sa treci prin etapele diversificarii insa teoretic ar avea voie.
Sa caut linkul ala dat de mada ca tare bine graia medicul ala in videoclip.
Am gasit:
http://www.bzi.ro/sugari-indopati-cu-sarmale-si-carnati-video-236519
Uitati-va la videoclipurile din josul paginii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Sare nu e voi nici eu nu ii pun in nici o mancare si nici din mancarea noastra nu ii dau.Paine deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

salutare

unde ai gasit lapte de capra in tatarasi ? si eu as fi interesata, tot in tatarasi stau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata mamici...
La multe lunite Andrei Edward !!

Noi am fost la dr azi dimineata si avem deja 5 kg si 300 gr..am luat 2 kg intr-o luna jumate...de abia asteptam sa vad cat cantareste

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Corina si noi ne plimbam prin Oancea , si eu am carut voluminos, daca as putea da timpul inapoi as lua altceva
O sa ma uit dupa tine, noi iesim pe la ora 13 in general...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

pe esplanada oancea, la capat este un parc de copii, in dreapta parcului e un bloc cu magazine la parter, alimentare in general.asta de unde am luat laptele e genul cu produse naturale, au si oua de tara, branzeturi,etc..se vede din exterior ca nu arata ca o alimentara obisnuita.ei vin dintr-o localitate clepenita sau ceva de genul...scrie pe geamuri, si femeia cu lapte si oua vine vinerea dimineata si duminica.sotul a fost la 8.20.
DADA, ACUM LA 10 luni aproape poate ca merge untul,smantana.branza cu mamaliga i-am mai dat si a ciugulit ceva. acum, intrebarea mea, acolo zice de 2 lingurite ca e suficient, la ce varsta?a mea 2 lingurite le lua oricum,nedumerirea mea e cat trebuie cantitativ sa manance in medie?2 lingurite la o masa?cate mese trebuie pe zi de solide la un bebe de 6-9 -12luni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viatainroz spune:

multumesc Cori, stiu despre spatiul respectiv, nu stiam ca aduce cineva si lapte de capra, am sa trec si eu pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Multumim frumos pentru urari si poftim la o feliuta de tort virtual.
O zi frumoasa la toata lumea si plimbari placute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

La multe lunite bebe Andrei!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput