Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 23
Gabrielita81 spune:
Scuze cam tarziu cu detaliile...Am fost la dr Trandafir pe vremea cand fata nu lua in greutate si ea pe langa problema mea a rezolvat si DA.Eu ma gandeam doar sa ii arat nu ma asteptam la o rezolvare credeam ca mergand la un dermatolog voi rezolva.Dr a zis in stadiu in care arata fata Sofiei nu puteam rezolva decat cu (cortizon si regim alimentar srtict)....am dat cu locoid de doua ori pe zi (5 zile) apoi o zi da una nu 5 aplicatii,regimul meu suna asa: fara lactate ,ciocolata,alune,nuci,banane,kiwi,peste si daca imi mai aduc aminte mai scriu....dupa 2 sapt de regim am cunoscut ..nu au trecut petele(care erau ca o opareala)s-au mai ameliorat dar in schimb nu sa mai extins si apoi cu ajutorul cremei au disparut si disparute sunt si acum atat timp cat regimul e strict..cu mustela intretin pielea si mai dau cateodata cand mai gafez si eu putin de la regim(adica mai probez sa vad daca a trecut si cum mananc putin ceva ce nu am voie cum apare putin ,dau cu mustela si la 2-3 aplicatii a trecut)...Asta nu e tot :la fata: obligatoriu gluten dupa 8 luni,fara banane,ficat si carnea de vita (merg incercate dar cat mi tarziu)iar iaurtul la fel dupa 7 luni jumate si cu prudenta.
Acum eu ce sa spun simt ca am eliminat si cauza pt ca petele daca regimul e strict si la mine si la fata nu apar...nu am povestit pt ca am folosit cortizon si ma gandeam ca voi il refuzati categoric dar ce stiu sigur pe probate si dupa sfatul dr ca fara cortizon nu trec iar apoi ca sa nu mai ajung la cortizon REGIM.
Daca cumva imi mai amintesc ceva la regimul meu intru sa scriu dar credca am scris cam tot...pupici si e hotararea fiecareia dintre voi in legatura cu cortizonii astia urati ..eu am o vorba :urasc cortizonii dar o data in viata i-am iubit pt ca datorita lor fata mea are pile de bebelus
iulia_iulia spune:
RAPORTAM PRIMUL DINTUC !Si vine tare din urma si dintucul nr 2
LENA d-na dr BRANISTEANU (dermatolog) mi-a recomandat sa-i dau DICOFLOR ,l-am cumparat atunci imediat dar nu i l-am dat fiindca nu m-a dus capu' sa storc putin laptic si sa il dizolv si sa dau cu seringa si abia acum recent cand a inceput sa pape mai bine pireu de legume i l-am pus acolo .Cum bea MAIA din pahar ? Vreau si eu ,bine eu nici nu am incercat ;i-am dat odata canita cu cioc si daca am vazut ca nu stie ce sa faca cu ea nu am mai insistat.
CLAUDIA si noi avem nevoie de intimitate si liniste ca sa papam suntem tare curiosi la tot ce se aude in jur
iulia_iulia spune:
NICO si MElise eu stau in ALEXANDRU ,daca va faceti curaj sa veniti pe aici in parc dati-mi si mie de stire
oiyoy spune:
buna ziuaa...corina multa sanatate fetei si tie dealtfel! Gabriela mamele sunt foarte sensibile la remarci si critici, dar atat timp cat faci diferenta si iti dai seama ca e momentul chiar si pentru corticoizi pt a rezolva problemele atunci nu are de ce sa te simti stinghera?de ce sa te judece cineva cand cresterea unui bebelus depinde de atat de multi factori...si nu exista reteta exacta de crestere.eu intrasem sa va intreb despre pusee..este vreo unul la 46-47 saptamani?dupa o saptamana in care m-a lasat sa dorm ca niciodata de cand o avem, Claudia, a inceput sa se trezeasca noaptea la 3,papa cu nesat tzitzi, adoarme iar cu greu,peste o ora jum se trezeste iar..si tot asa pana dimi la 8-9....in rest devine tot mai nerabdatoare sa mearga in premergator, a inceput sa danseze pe melodii la tv...e atat de dragalasa!aseara i-am dat sa pape banana,musca si mesteca,pe urma iar intindea gurita deschisa sa mai muste.a inceput sa manance cu mainile.trebuie sa o schimb dupa fiecare masa.toate se intampla la timpul lor
MElise spune:
Iulia, eu inca nu m-am incumetat sa vin singura cu carutul pana in Alexandru, am venit de cateva ori cu bebe, dar cu masina pana la Minerva si dupa aia ne-am plimbat pe acolo mai mult. Dar cred ca de acuma o sa incerc sa vin intr-o plimbare cand e frumos. Azi vad ca e cam innorat. Dau de stire cand venim.
MElise
iulia_iulia spune:
DECI CAT GHINION POT SA AM PE LUMEA ASTA ??
Dupa ce m-au sunat ieri si azi dimineata aia de la ARCADIA sa-mi ceara sa le confirm daca ma duc la programare ma suna acum dupa-amiaza dar eu nu am auzit telefonul sa-mi zica ca nu vine dr. TRANDAFIR ,asa ca am facut o plimbare degeaba pana acolo ,noroc ca stam pe aproape .
Mai imi si zice tipa de la receptie ca nu a venit pt ca noi eram singura ei programare si probabil de asta nu s-a deplasat MOR CU NERVII !!!
Mai stau asa pana luni sa vad cum mai evolueaza si mai vad daca imi fac programare ,o sa incerc la PRAXIS ,am inteles ca e mai ieftin ,70 ron consultatia ,fata de 120 ron la ARCADIA !
claumarcoci spune:
Iulia felicitari ptr dintoci si pentru multele lingurite cu papa,e un papacios bebe Andrei:), o lingurita are in jur de 2-3 grame
Gabriela pai regim de asta tin si eu, mai mananc un iaurt pe sapt dar nu am vazut reactii la lactate la bebele meu. Cat despre cremele cu corticoizi, nu te judeca nimeni, noi la rec dr dermatolog am dat pe fata cu bioderma sensibio DS si am avut noroc sa functioneze, dar fara sa stiu de efectele adverse( nu citisem prospectul si credeam ca dr de fam, mama a 2 copii nu ar recomanda asa ceva, sau macar m-ar atentiona) cumparasem si locoid .
Noi am inceput ziua nasol, avem diaree , nu ma intrebati de la ce, ieri nu a facut kk deloc si azi 5, din care unul mare si normal, apoi un mucos mare, 2 mici si unul nedigerat :(
Ii dau Smecta, cica 3 zile, dar oare nu-l constip 3 zile? Ar trebui sa-i fac zeama de orez, dar ce sanse am sa bea si glucoza cica...
Sper sa fie de la dintoci...
Bebe meu are o iritatie la barbie care nu mai trece, dimineatza arata ca nou, iar seara e iar rosu,se mai si scarpina vb cu dr de familie si evident locoid si elocom, offf, balele astea , aveti idee cu ce sa mai dau pana ajung la cele 2
Lena ce mai faci, ce face bebe Maia, sunteti pregatiti de solide ?
gravidacori spune:
buna fetelor
noi suntem mai bine, ne-am linistit, am mai scapat de prb.,coprocultura a iesit bine,dr a zis sa stau linistita. dupa pasti facem analize la sange.ieri am fost in parc si am dat-o in leagan ,prima data, ce i-a placut , si eu ma uitam asa cu drag la ea , ce fata are mama de se da in leagan[:)
multa sanatate voua si mai ales copiilor