Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 15
claumarcoci spune:
Mai mamici ce va mai chinuiti cu aparate sa faceti iaurt, dar vechea metoda de facut lapte acru,cum se cheama la tara ce are?
Acusi e targu de oale, luam niste oale de lut arse,frumos decorate, pe care le ungem cu smantana buna, sanatoasa ,de la mama de-acasa si de seara pana dimi se face un iaurt de ala cum vrei tu Dada![]()
Eu una asa o sa procedez, doar ca laptele e cam gras si o sa-l smantanesc intai, sa nu fie asa de gras.
Recunosc ca asa de tare m-am obisnuit cu astea din comert incat uneori imi este greata de cel de la mama d-acasa

stupid me
, dar de dragul lui bebe o sa-mi fac numai obiceiuri sa natoase![]()
La multe lunite lui bebe Tudor de mami Ionela!!!
O zi faina, plimbari frumoase si 

DadaIna spune:
Am si eu oale de lut insa fara decoratiuni ![]()
lacul ala e toxic!!Mie una nu imi iese iaurtul in casa si e diferenta mare intre lapte prins si iaurt.Lapte acru,prins face oricine in casa ca e usor.La iaurt e mai dificil pentru ca trebuie tinuta o temperatura constanta ceea ce mie mai greu imi iesea.Eu vreau iaurt nu lapte prins.
gravidacori spune:
mamici,administrati ceva copilasilor pt imunitate?
si, are cineva linkul cu poze cu scaunul bebelusului?
KATY_28 spune:
Salutare si de la noi!
Dadaina succes cu iaurtelul si sa-ti iasa de data asta.
Andrei al meu a luat prima tranta de pe pat

.L-am lasat dimineata cu tati in camera si am mers la bucatarie sa mananc ceva si nu a fost atent (fotografia pestii)iar Andrei a cazut din pat.Nu are nimic, dar s-a speriat si a plans vreo 10 minute.

.Dupa ce-mi incepusem ziua asa bine ca l-am dus si l-am impartasit, asa se ma stramba cand i-a dat impartasania, iar dupa asta a venit cazatura

.
O zi buna la toata lumea!!!

La multe lunite bebe Tudor de mami IonelaMaria

DadaIna spune:
La multe lunite bebe Tudor!!!!!!!!!!
Katy sper sa-mi iasa tura a doua.Oricum si pe ala l-am terminat de baut ca avea gust bun.
A iesit ca un iaurt de baut moale.Eu vroiam sa iasa tare.
In seara asta pun cu lapte de vaca si smantana de la tara sa vad ce iese.
oana.irina spune:
Buna fetelor!
La multe lunite sarbatoritului zilei, si tuturor celor care s-au sarbatorit de cand nu am mai scris eu.
Claudia, daca zici ca ai ars-o din prima si ca ai luat-o cu voucher de pe net, nu e cea originala. Si eu am luat-o pe asta si o consider teapa.
Mama are de aia de la topshop si e exact ca la reclama. Nu se pune ulei deloc si se spala incredibil de usor. Este foarte buna, Corina. O sa mi-o cumpar si eu pe aia originala, ca de ciuda pe asta de acum nu o mai folosesc deloc.
Lena, am vazut ce ai scris despre vizita la pediatru. Mi se pare ca sunt prea multe restrictii totusi pentru D.A. Maria a avut o forma nasoala rau de tot care nu ii mai trecea de saptamani bune. Am fost la dermato si mi-a dat advantan. L-am luat cu reteta si m-a costat vreo 6 lei. Am tratat-o cu asta 5 zile, apoi numai cu mustela si nu mai exista nici urma de nicio pata/bubita.. nimic. Bine, am gresit eu ceva si dupa prima aplicare a izbucnit un eritem, dar l-am rezolvat imediat. Nu am tinut niciun regim alimentar, am inceput sa mananc si ceva mai condimentat si de toate. Mi-e greu sa cred ca e mai grav decat a fost la noi. Mi se pare ca te stresezi putin cam prea mult.
iulia_iulia spune:

Copilul meu nu mai doarme noaptea !
Se trezeste pe la 1 sau 2 si vrea sa manance ,desi mananca pe la 21 sau 22 si apoi mai vrea si pe la 5 -6 dimineata .
Asta se intampla cam de o sapt de cand :
i-am introdus si altceva (legume) pe langa laptic
am fost plecati 3 zile de acasa ,cu toate ca unde am fost plecati bebe a dormit bine 2 din cele 3 nopti
s-a schimbat ora ,s-a trecut la ora de vara
mi-a venit CM
si am zarit o urma de dintoc
Oare o sa-si revina la programul normal de dormit toata noaptea ? vroiam sa ma duc la biserica in seara de INVIERE ....
Eu deja sunt obosita ,nu stiu cum a rezistat CLAUDIA pana acum ,si am o stare de iritabilitate grozava ,cred ca de la CM 

Sa aveti o zi faina !
Nico_A spune:
Buna dimineata mamici,
Am o problema si nu stiu ce sa fac, sau daca intr-adevar e o problema. Bebelui meu i-au iesit pe fata niste bubite rosii, sunt asa ca niste cosuri mici, insa printre ele mai sunt si pete tot rosii... oare ce-ar putea fi ??
Mami fericita cu
Ioan Gabriel