Eu de cand am vazut www.youtube.com/watch?v=Se12y9hSOM0" target="_blank">acest filmulet n-am mai cumparat decat cand eram in deplasare si a fost neaparat nevoie. E adevarat, avem apa din put (din curtea noastra), a fost verificata si e foarte buna de baut.
Dar si daca as avea apa de la sistemul orasului, tot i-as face un test, sa stiu daca e neaparat nevoie sa cumpar apa de baut. (la ai mei de exemplu uneori vine apa ruginita, rosiatica, deci clar trebuie cumparata apa de baut, dar sigur nu trebuie cumparata peste tot).
Da, parca asa scria, Michelle; si-au dat seama ca se "scurge" in copil BPAul in timpul procedurii analizand urina.
Eu, de fel nu prea am incredere in tehnica/procedurile de ultima ora , mai ales testata pe copii. Dupa cativa ani iti spun ca de fapt, acum au aflat ca poate nu-i chiar asa (vezi amalgamul "arginitiu" din copilaria noastra, moda recenta cu CT scans - http://www.dailymail.co.uk/news/article-1373540/Raised-cancer-risk-children-soaring-numbers-subjected-radioactive-CT-scans.html - s.a.m.d.)