Aspirante optimiste > 20 (777)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Dana, testele nu zic nimic, oricum nu ma astept la nimic, ca am avut ceva evenimente in familie luna asta si am stat mai prost la capitolul Plus ca stii ca eu sunt experta in intarzieri... |
Sper ca luna asta sa fii experta in altfel de intarzieri, chiar daca spui ca nu ati prestat corespunzator, nu se stie de unde sare iepurele, vezi ca nu e bine sa o lasi pe betercy singura sa plece la odisee, stii ca de aici se pleaca in gasca.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Bettercy, ma bucur de veste, asteptam cuminti sa vedem evolutia! Bafta la gasit job! Gandeste-te ca tu faci tot ce tine de tine, ca sunt toate sansele sa fie bine!
Sunt aici, mai citesc, dar nu am timp sa scriu, sunt agitata cu traducerea mea (stiintifica, pe chimie, limbaj de ma dau cu capul de pereti). E gata rezultatul la cariotip, trebuie sa mergem sa il luam azi sau maine, miercuri mergem sa il interpreteze. Nu ma astept sa aflu prea multe, cred ca e OK, l-am facut ca era mentionat pe lista de la doctor si am zis ca eliminam cat mai multe cauze.
Pup fete! Lore, chiar cred ca la foliculul ala de 25 mm, nu mai expulza ovulul! Tin pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
fetelor gata, l-am facut
dupa lupte seculare am reusit, nu m-am dat batuta datorita lui alex si am sunat la toate farmaciile pana am rezolvat
apoi am mers la smurd la sot la servici si m-au intepat fetele imediat
inca am intepaturi in ovar, cred ca vb lui alex el incerca sa se rupa dar nu reusea
hai ca luna asta i-am dat si ajutor
aici e asa frumos si cald afara
vai ce dor imi era de vremea asta
e relaxant
dar sunt si fericita si cu o mie de sperante
va pup
alex nu am glumit, vb serios
te pun nasa daca raman si eu din cauza ta ca daca nu erai tu nu ma gandeam la asta
oricum al meu e foarte clar....daca e baiat il cheama alexandru iar daca e fetita e alexandra....se stie!
MeAlex spune:
Lorena, de acord, voi fi nasa, dar pui ce nume vrei, n-am pretentii. Ma mai cheama si Maria.
E foarte bine ca esti increzatoare, eu chiar cred ca nu s-a sparge altfel. Nu uita, pune alarma la telefon, prestat la 12 si la 36 de ore!
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
dana0000 spune:
Lore tinem pumnii peste 2 sapt sa fie !
Cum ai gasit pregnyl?
Eu acum plec din Bucuresti,luni dimineata va spun ce rezultat are testul.
Asa am o stare azi, de imi vine sa plang...e semn de urati,nu de
Va doresc un we frumos,insorit si sa fiti vesele!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
lorena_86 spune:
dana nu am gasit pregnyl
am facut un inlocuitor de-al pregnylului
tot de 5000
am facut brevactid
ei zic ca e bun
se gaseste la catena
ralucaneagu spune:
buna fetele
Bettercy, felicitari pt bebe
Lorena , tinem pumnii sa reusesti
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 dana nu am gasit pregnyl am facut un inlocuitor de-al pregnylului tot de 5000 am facut brevactid ei zic ca e bun se gaseste la catena |
cat ai dat pe o fiola Lore?
Aspenter (75 mg) 1/zi
Mihaelafalt spune:
Fetelor mi-a iesit rezultatul la
Anticoagulant lupic -negativ
Interpretarea se bazeaza pe rezultatele urmatoarelor teste:
- aPTT-LA (aPTT sensibil pentru LA): 43.2 (valori de referinta: <45 secunde)
- dRVVT (testul cu venin de vipera Russel diluat) screen: 1.05 (valori de referinta: raport <1.2)
Anticorpi anticardiolipinici IgG
metoda imunochimica cu detectie prin chemiluminescenta
5 GPL/mL
De-ar intra si celelalte mai repede.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mihaela, le asteptam si pe celelalte, de acum o sa iti apara zilnic rezultate.
pentru sanatos!