Gravidute cu tromobofilie -cap 16-
Raspunsuri - Pagina 8
donna79 spune:
Ziua buna, doamnelor! Eu n-am mai scris de mult mult timp, nu reusesc sa tin pasul cu forumul dar iar am dat de o problema si va cer un sfat. Am facut iar alergie la Clexane. Eriteme uratele, ma mananca... In ultima perioada faceam 0.4 alternativ cu 0.2+Aspenter. Cand mi-a vazut dr U burta buboasa, mi-a zis sa intrerup tot pentru 10 zile. Acum sunt in plop, nu-s deloc linistita. Ma gandesc ca trebuia sa insist sa-mi lase macar aspenterul, la sarcina trecuta am luat aspenter pana la 28 sapt si n-am avut probleme, alergia a aparut dupa ce am inceput Clexanele.
Bonus, desi pe buletinul de analize scrie risc scazut la bitest, dr mea nu-i multumita de valori si vrea sa fac si TT... un stres in plus
Nu mai stiu exact cine intreba, dar vreau sa va spun ca si eu stiu pe cineva care a luat aspenter pana aproape de termen, n-a fost nicio problema, nici la ea, nici la bb.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) si 10+
dara76 spune:
Donna, vezi ca triplu test are acuratete mult mai scauzuta decat testul combinat sau dublu test. Adica la dublu test e acuratete gen 95%-97% (3-5% eroare) si la triplu test era abia pe la 70% acuratete sau asa ceva. Adica poti sa constati balarii mai mari, aiurea. Daca nu iese bun, probabil e mai buna amnio - cu acuratete 99% (1% eroare). Eu asa stiu. Mie dr. mi-a zis ca nu ne bazam pe TT care e mai vechi si mai slab ca DT.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
Smaddy spune:
Fetelor luni la 11 am programat cezariana sper sa fie totul ok. Nasc la Sanador. Va pup si va tin la curent cu stirile.
+ 38 saptamani + 1zi
dara76 spune:
Multa bafta, Smaddy!
Hai Smaddy!
ti-am scos aici majorete daca nu esti la noi la odisee :)
Si eu ma duc luni la 12 sa semnez cu Regina Maria (au redus preturile si ajung tot pe banii de la Sanador), vom avea 37s, sper sa fie totul ok pana atunci ca azi am avut niste dureri atroce, am zis ca nasc.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
Looana spune:
Smady nastere usoara,refacere rapida dupa cezariana si bb sanatos,cuminte si mancacios.....sa va aduca noroc si buna cuvintare in casa bebele.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
p@ulici spune:
Smaddy nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic, bebe sanatoss si papacios.
Dara ai grija de tine si odihneste-te
O duminica frumoasa tuturor
38 saptamani si 1 zi
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Port in burtica darul ingerasului nostru DPN 07.04.2012
ned spune:
Buna fetelor. Nu preaam scris la acest subiect cu tooate ca sunt si eu o mica mutanta trombofilica. Am nevoie de ajutorul vostru. Aseara am uitat sa-mi fac clexanele si l-am facut de dimineata. Pot sa revin la programul obisnuit in seara asta? Sau cum sa procedez? Mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva (am 21s +)
Multumesc
20+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
danezza spune:
Nu pateste nimic bebele, stai linistita
incearca usor usoir sa ajungi la ora la care faceai, dar sa nu le faci nici des la 12 ore
Smaddy, Dara - muylta bafta fetele!
Citat: |
citat din mesajul lui ned Buna fetelor. Nu preaam scris la acest subiect cu tooate ca sunt si eu o mica mutanta trombofilica. Am nevoie de ajutorul vostru. Aseara am uitat sa-mi fac clexanele si l-am facut de dimineata. Pot sa revin la programul obisnuit in seara asta? Sau cum sa procedez? Mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva (am 21s +) Multumesc 20+ mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota. mutatia PAI-I -675 4G homozigota. 2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani |
Brigit spune:
Smaddy si Dara - nastere usoara si refacere grabnica! Bebei sanatosi! Si cat mai putine emotii, daca se poate
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Musette_1982 spune:
Buna fetelor. Nasteri usoare Smaddy, Dara si Paula.
Astazi am masurat IR-urile. Sunt toate la limita superioara si in crestere. Bebe a pierdut 11 zile de avans din cele 12 pe care le avea in doar doua saptamani si jumatate (18 zile).
Astazi am inceput tratamentul cu Dexa.
De maine imi voi modifica schema de tratament pe propria raspundere intrucat nu pot astepta inca 2 saptamani pana ajung la Budapesta.
Dr. U nu a reusit sa-mi raspunda inca... la niciunul dintre mailurile din ultimele 4 saptamani. Azi i-am scris din nou.
Noapte buna.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 30+ cu Marin Constantin