Vreau sa fac de Pasti renumitii cozonaci specifici acestei sarbatori.
Pana acum ii framantam eu, dar acum, din lipsa de timp, m- ar tenta sa cumpar o/ un masina/ robot pentru framantat dar care sa si dospeasca. vreau prea mult?
Imi puteti comanda ce as putea sa cumpar?
Ceva testat de voi, nu ma intereseaza si raportul calitate/ pret, adica sa fie ceva mai ieftin, avand in vedere ca o sa- l folosesc, prefer sa platesc acum putin mai mult, dar sa fie ce trebuie, sa nu ma trezesc pe urma ca as fi putut cumpara altceva care era mult mai performant.
Multumesc frumos!
masina de paine. ia din cea cu cuva de minim 1kg ca sa faci o cantitate utila de aluat (adica 600g de faina si ingrediente - ajung la 1kg de aluat).
daca poti ia un Moulinex - daca nu stiu oameni foarte multumiti de Alaska sau Severin.
R
Merci mult, Roxana!
Oare este importanta si puterea ei? Am vazut ca majoritatea sunt 600-700 watt dar sunt si de 1600 .
Mai studiez problema.
probabil ca da, e importanta. si cred ca ar trebui corelata cu marimea cuvei - daca ai cuva mare, de 1,5kg de exemplu (nu am vazut mai mare) puterea trebuie sa fie putin mai mare pentru ca paletele sa "duca" greutatea aluatului (zic.... )