Am si eu o intrebare .
Siropul de artar ar putea inlocui zaharul in prajituri?Toata lumea stie ce efecte are zaharul in organism.Voi cu ce il inlocuiti in dulciurile preparate pentru copilasi?M-ar interesa mai ales biscuitii. Multumesc.
Nu stiu sa iti spun cum e cu siropul de artar dar biscuitii la fiica-mea cand era bebe ii faceam cu fructe uscate si fulgi de ovaz. Acum indulcesc cu sirop de agave sau fructoza.
Sirop de artar poti folosi la renumitele pancakes(clatite americane)... pentru a inlocui zaharul poti folosi eventual sirop/extract de malt, din cite stiu eu !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
Eu am citit undeva ca nutritionisti recomanda zaharul invertit ,care este inofensiv pt.organism.
eu il inlocuiesc pe cel alb cu brun si in toate retzetele pun doar jumatate de cantitate, fatza de cat este in retzeta.
michelle