Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***411***
Raspunsuri - Pagina 7

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Ilinca_M. 
 La ordinea zilei in ultimul timp e tzopaitul pe canapea/pat pe "gummy bear", inca nu s-a plictisit; partea buna e ca eu nu tre sa tzopai cu ea; partea rea e ca tre sa fiu atenta totusi sa nu cada in cap. | 
Mda... pe-asta cu picatul in cap post-tzopaiala pe canapea a comis-o si Adela duminik, langa taica'su fiind...

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui inapreda Novus, hai ca-ti mai povestesc una cu acelasi baietel: in magazinul de papuci, voia el o pereche de tenisi nashpa rau dar cu Fulger si parintii ii explica: nu sint buni, iti put picioarele in ei si faci ciuperca la degete si-ti pica. Copilul, docil, probeaza alti tenisi alesi de parinti. Exact atunci, apare o familie -mama, tata si copilul- mai simpla iar copilasul probeaza exact tenisii cu Fulger. Iti imaginezi continuarea: ii striga in gura mare baietelului: iti put picioarele si-ti pica degetele daca-i cumperi pe aia! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis | 
No, si mie mi se pare clar de unde i se trage baiatului. Baiatul e spontan si sincer, da' parintii nu prea stau bine cu argumentatia, astea-s argumente pentru un copil de 4 ani, c-o sa-i puta picioarele (e clar de unde i se trage mania cu "putoarea":)), face ciuperca si-i cad degetele?! Sa mor io de am auzit o tentativa de convingere mai horror
 Copilul acesta se va obisnui sa rada de altii sau sa dispretuiasca pe cei care poarta ceva ce nu e pe placul onor-familiei...trist:(
 Copilul acesta se va obisnui sa rada de altii sau sa dispretuiasca pe cei care poarta ceva ce nu e pe placul onor-familiei...trist:(I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui inapreda Ian a dormit azi de la 1 la 5. Merg, totusi, sa-i fac laptele, poate reusim sa dormim la o ora decenta. Va pup, noapte buna.  PS. Daca nu-mi vine somnul, poate mai intru sa invat ceva pentru examene  "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis | 
What, 4 ore?! Tin minte ca de-astea i se intamplau si lui Phiphi anul trecut prin martie-aprile (adica 4 ore de vreo 2 ori a tras la aghioase, de m-am shocat, dar 3 ore erau la ordinea zilei pe atunci.)
De fapt si Phiphi a dormit mult ieri la amiaza, dupa ce i s-a oprit tusea a mai dormit vreo 2 ore juma, deci cred ca facut si ea 3 ore, de nu le-a si depasit putin...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui olishka Apropos de nasit...v-am zis ca trebuia sa nasim in mai cu o sapt inaintea botezului. Nu mai are loc nunta, s-au certat mirii  Au un bebe de 3 luni si este iarasi insarcinata tipa... Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) | 
Chestiilea astea ma depasesc, cum pot sa se certe doi in timpul sarcinii, cand evolutia ei si proiectarea mentala a copilului ar trebui sa fie cea mai importanta preocupare a lor?

Floric spune:
Floric spune:
 Apropo de somn...cat dorm la pranz copiii vostri? Rares inca este profesionist la somn (ca mama lui ). Dupa amiaza doarme regulamentar 4-5 ore. Deja daca doarme mai putin ne intreb ce s-a intamplat ce il deranjeaza. Insa dimineata la 6, 6 jumate e in picioare si ne anunt ape toti idn casa "ca e ziua afara"
). Dupa amiaza doarme regulamentar 4-5 ore. Deja daca doarme mai putin ne intreb ce s-a intamplat ce il deranjeaza. Insa dimineata la 6, 6 jumate e in picioare si ne anunt ape toti idn casa "ca e ziua afara"

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Ioi, acum am vazut ca avem un personagiu de seama de sarbautorit:
LA MULTI ANI, ANCA!!! Sa ne traiesti si sa ne incanti cu tolba de povesti...pana imbatranesti (asta ca sa rimeze, caci stiu ca tu nu ai cum sa imbatranesti )
)
LA MULTI ANI si ghiocelului frumos THEO de MIREAL!  Vrem poze noi cu minunatul!
 Vrem poze noi cu minunatul!

denisamada spune:
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Apropo de somn...cat dorm la pranz copiii vostri? Rares inca este profesionist la somn (ca mama lui  ). Dupa amiaza doarme regulamentar 4-5 ore. Deja daca doarme mai putin ne intreb ce s-a intamplat ce il deranjeaza. Insa dimineata la 6, 6 jumate e in picioare si ne anunt ape toti idn casa "ca e ziua afara"    | 
Si Adela... tot la 6-6:30 se trezeste! Se culca in jur de 10. La pranz doarme 1:30-2...

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

olishka spune:
olishka spune:
 Mama cat poate sa doarma Rares  David doarme maxim 2 ore. Dar decat sa mi se trezeasca la 6 , mai bine asa
 David doarme maxim 2 ore. Dar decat sa mi se trezeasca la 6 , mai bine asa 

Floric spune:
Floric spune:
 Am mai gasit un dulap care imi place
http://www.mobila-mobila.ro/dulap-pentru-dormitor-ambiance-84.html
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Anaan spune:
Anaan spune:
 Salutare!
La multi ani, Theo! Mireal
 Mireal .
.
La multi ani, Anca!
Andrei doarme doua-trei ore si se trezeste dimineata pe la opt, cand merge la gradinita; in week-end doarme mai mult dimineata, ca si eu ma trezesc mai tarziu atunci. Azi l-am tinut acasa, ca a inceput sa-i curga nasul si nici n-a dormit prea bine noaptea trecuta.
Floric, tu cand mergi cu Rares la ortoped la Bucuresti? Sunt tare curioasa ce o sa va zica, sa ma tii la curent, te rog.