Aspirante optimiste > 20 (776)
Raspunsuri - Pagina 8
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
aaaam inteles si sunt dureroase ca HSG? sau e mai simplista procedura tu ce stii? care-i mai usoara? macar sa stiu si eu...ca poate...cine stie... Aspenter (75 mg) 1/zi |
Din cate am mai citit pe net histeroscopia este dureroasa daca nu ai anestezie totala, dar pana la proba contrarie nu stiu ce sa cred.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
buna seara fete
eu am reactionat f urat cand m-au intrebat de copil.chiar si lu soacra mea i-am raspuns urat.dar durerea si neputinta,disperarea isi spun cuvantul.asta e viata...
Bob_Pixel spune:
Seara buna, fetelor !
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Bob dar tu pe unde umbli...? |
Umblu de' nu ma mai opresc. Si munca si sedinta si gatit si iarasi munca. Si ma mir ca ma doare spatele sau burtica
Mi-e foame si-s nervoasa pentru ca-s obosita si mai am tone de lucru
Si ma enervez ca azi m-am imbracat grosut si maine am decis sa imi iau balerinii. Daca ploua, o sa omor pe cineva
kitty-27 spune:
In prima sau in a doua luna? Aspenter (75 mg) 1/zi |
in a doua..k in prima dupa cate imi aduc aminte cred ca n-am ovulat..
kitty-27 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Cat aveai valoarea la prolactina? Eu am 37,62 si valoarea de ref era intre 5.18 - 26.53. Sper sa fi scazut oricum mai las cateva zile chiar o saptamana si cand aproape sa termin sticla mai repet analiza inainte de a cumpara alta. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
eu..dubla...si n-a vrut sa scada sub nici o forma..acum astept rezultatul dupa o luna de brocriptin
kitty-27 spune:
am aflat si eu ca nu fac bine la endo' ma-sa pe gheata de boala nesimtita Aspenter (75 mg) 1/zi |
da...fir-ar mama ei de endometrioza...as da-o la unele scroafe de prin preajma mea care se lauda ca ele mancand orice si band coca-cola au ramas din prima..iar eu..fac atatea nazuri la mancare..asa-mi zic ele...
kitty-27 spune:
si apropo de subiectul despre ..e oribil cand te intreaba cineva...bebe ce mai astepti?...sau imi pare rau ca ai pierdut sarcina...dar pune-te pe treaba sa faci altul..de parca nu m-as pune...si pe ea..si pe sub ea....tot o iesi ceva..dar nimicuta.....eee..vine el si timpul nostru..
kmy_black spune:
buna seara fetelor!!!! tocmai ce am ajuns si eu din deplasare acasa!!! credeam k am de citit vreo 2 capitole dar vad ca am scapat ieftin!!! ma pun pe din urma sa vada baba cate lumea a dat-o la disparuti, amu vad eu cat va sunt de draga!!!!!!!
dar clar pe primul loc treb sa fie vestele bune!!! deci la !
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet kmy |
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!