Aspirante optimiste > 20 (776)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Mya, doamne ajuta sa fie cu ochisori!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor am vrut sa testez daca dupa 8 zile de la ovitrelle testul de ovulatie e pozitiv si azi dim am stricat unul si a fost negativ cu linia de test mai stearsa dar vizibila.Asta inseamna ca s-a eliminat hormonul din organism? Si daca as face test de sarcina ar iesi negativ?
Pentru ca sunt abia ziua 8DPO nu are cum altfel decat negativ sa iasa testul de sarcina.
Mya iti tin pumnii,poate plecam de manuta la odisee
Ai vreun simptom? Eu nimic,nimic,nimic
O zi placuta va doresc,eu ma duc sa savurez un cappucinno

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata,mikyDoamne ajuta sa fie bine!

neata laurik,dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna dimineata dragutelor
sa aveti o zi frumoasa

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

Mergi la inceput

neata,raluo zi frumoasa si tie!

Mergi la inceput

Velvet ai emotii cu privire la analize?
Iti tin pumnii si tie si Mihaelei.
Zici ca ati facut 4 spermograme si ca problema ar fi de acolo,nu?
Dar sa elimini si restul de posib ai facut tot ce se putea...eu am noroc ca nu platesc hormonalele,nici ecografiile sau consultatiile...cred ca m-ar fi ruinat pana acum.
Profilul de trombofilie ar trebui sa-l platesc daca e.Nu cred ca e inclus in abonament.
Daca pana la vara nu reusim cred ca il fac si eu si il trimit pe sot la medlife sau genesys.
Grea asteptarea asta

Miky ma bucur ca esti optimista,o sa vina si la tine,o sa vezi!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

dana,multumescda,la noi e sperm rea.am facut 5.la ultimele 2 am descoperit problema.sper sa o mai reparam cu tratament.sa dea Dumnezeu sa fii gravi in curand!sa scapati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

laurika1982 multumesc! sper sa fie si la tine la fel!!!

simptome nu am, dar de duminica (ziua 7 dpo) sunt f racita. atunci tin minte ca ma durea f tare bazinul ca ma gandeam ca imi vine. am avut si febra si o durere f mare de cap, dar asta a fost de la raceala, ca si baietelul meu e racit. am luat paracetamol si a fost ok. acum am nasul infundat, dar e tot legat de raceala, asa ca pana nu trece raceala nu pot sa zic ce e de la si ce e de la raceala

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

neata fetele! ma bag si eu in vorba..

dana0000 eu sunt in ziua 7dp ovitrelle, ziua 6dpo si mi-am facut teste de sarcina aproape zilnic dar chiar si azi dimi mi-a iesit pozitiv. deci la tine s-a eliminat deja hormonul in ziua 8?

mya85 si eu sunt racita si am nasul infundat+stranutat, mi-ar placea sa cred ca e un simptom de dar ati mai auzit de asa simptome?

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral
12/2011 laparoscopie
03/2012 IUI 1

Mergi la inceput

Cri eu nu am facut test de sarcina,doar de ovulatie.
Am zis sa nu ma apuc sa fac test de sarcina pana nu trec macar 10-11 zile. Daca e sa am vreodata un test pozitiv vreau sa fie real,desi ma batea gandul sa o ascult pe Gabi sa ma bucur si eu putin
Poate testul de ovulatie nu iese pozitiv dupa a8a zi de ovitrelle,eu asa credeam ca se comporta la fel ca cel de sarcina.
Fetelor voi ce stiti de hormonul LH in sarcina,cum evolueaza?

Mergi la inceput