Nu pot sa uit!
Raspunsuri - Pagina 13
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AgnesLuca M-as bucura mult sa nu am dreptate si sa citesc eu gresit printre rinduri, dar cred ca titlul subiectului ar trebui sa fie "Nu sunt lasata sa uit" pentru eu ca simt ca exista neliniste in relatia asta Ilia, care nu vine doar din directia ta, iar aceasta neliniste este cea care te face sa te intorci mereu la momentele dureroase. Si nu, nu este vorba despre neimplicarea in activitatile familiale cum ai incercat tu sa dai exemple, ci de ceva mult mai profund pe care insa ti-e teama sa-l identifici si sa-l numesti pentru ca daca ai face-o ai fi in fata unei realitati pe care (inca) nu esti pregatita sa o accepti. Inca o data, m-as bucura mult ca ceea ce simt eu sa nu fie asa si sa fie doar indus de experiente personale dintr-un trecut pe care l-am lasat de ceva vreme in urma "Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian) Agnes si Alexa (21.06.2009) |
sunt de acord.
babyblue spune:
nu stiu ce varsta au copiii, cu toate astea, TOTI copiii cresc, destul de repede trece timpul si dupa o varsta, oricati copii ai avea cu cineva, oricum ei pleaca de acasa si tu ramai singur/singura.
asta in ideea de mama singura cu 3 copii. cat o sa mai fi mama singura cu 3 copii, ca la 18 ani oricum cam pleaca de acasa sa si vada fiecare de viata.
de suferit, ar suferi in caz de divort, dar si in caz de iluzie de familie. si el poate ramane un tata bun pt copii. chiar si divortat.
parerea mea personala este ca dc ajungi sa ai nevoie de psiholog, inseamna ca lucrurile nu stau bine si nu vor sta oricum. o relatie buna, este o relatie sanatoasa mai ales din punct de vedere mental.
decat depresie cronica rationalizata,mai bine suferinta acuta cateva luni si regasirea personala.
chiar si cu 3 copii.
buli spune:
citat din mesajul lui babyblue parerea mea personala este ca dc ajungi sa ai nevoie de psiholog, inseamna ca lucrurile nu stau bine si nu vor sta oricum. |
rrox3 spune:
citat din mesajul lui babyblue parerea mea personala este ca dc ajungi sa ai nevoie de psiholog, inseamna ca lucrurile nu stau bine si nu vor sta oricum. o relatie buna, este o relatie sanatoasa mai ales din punct de vedere mental. decat depresie cronica rationalizata,mai bine suferinta acuta cateva luni si regasirea personala. chiar si cu 3 copii. |
Cum adica nu vor sta oricum? Ce intelegi prin depresie cronica si rationalizata pe deasupra?
octaviaavram spune:
am incercat sa citesc aproape tot,sa vad cam cum gandesc cele ce posteaza.....
eu mai am o teorie,o varianta,sper sa gasesc cuvintele potrivite ca sa o pot expune cat mai clar:am inteles ca ai 3 copii,deci o mamica ocupata la maxim cu tot ce presupune cresterea copiilor,viroze,scoala,etc......in plus ai si un job bun,obtinut dupa studii de cativa ani........nu uiti de aspectul fizic,esti in forma maxima........in casa pari sa te ocupi de toate........de desteapta e clar ca esti,mai ales dupa felul in care iti postezi problemele si trairile interioare.................e clar ca vine intrebarea logica:de ce un barbat nu apreciaza la maxim genul acesta de femeie care pare sa se apropie de ideal??????si cauta consolare in alta parte????
nici eu nu am stiut raspunsul pana nu demult cand vazand si eu ceva asemanator,am intrebat si am primit urmatorul raspuns:pt ca de multe ori femeile de genul acesta au "nesansa "sa-si aleaga ca si pertener un barbat cu mult sub nivelul lor intelectual si emotional,aspect ce se simte doar dupa cativa ani de convietuire,iar el,pt ca nu reuseste sa scape de complexul de a fi cu mult inferior sotiei,gaseste ca singura modalitate de razbunare un fel de terorizare emotionala,umilire in cuplu ,in sanul familiei,chiar de ce nu si inafara ei.........asta ca multumire pt tot ce reprezinta ea......
e un alt fel de a privi lucrurile,dar eu zic ca destul de real si realist...
ilia_99 spune:
Dragele mele, va multumesc pt raspunsuri.
N-am mai scris tocmai pt ca m-am concentrat pe a fi cu mine si cu lucrurile pe care le-am descoperit despre mine.
Terapia este cel mai bun lucru pe care il fac pt mine, babyblue nu stiu de unde ti-a venit ideea ca daca ajungi la psiholog e rau. Pt mine a fost locul unde am avut revelatii despre mine, unde am inteles o gramada de lucruri si mi-am explicat altele. Si multe mi-au devenit mult mai clare.
Si acum traiesc cu senzatia ca, de o saptamana, in mine se aseaza lucrurile altfel, nu stiu cum sa explic. Parca mi se intoarce totul cu susul in jos. Dar, de data asta e de bine.. :))
Cel mai probabil urmeaza sa ne mutam din oras, undeva muult mai departe, fiindca ne-am dat seama amandoi ca viata la oras nu ne prieste. Doi la mana, nu-mi place deloc ce fac, asa ca urmeaza demisia. Doar daca ma arunc in apa o sa invat sa inot.. Si asa mai departe. Daram tot ce-am construit pana acum si o iau de la capat. Si-mi fac viata asa cum vreau eu de acum incolo.
Ceea ce inseamna si ca ma retrag de pe forum.
Va multumesc inca o data si va doresc sa va fie cat mai bine tuturor!
Rog moderatorii sa inchida subiectul.
Alizee spune:
Succes, Ilia, in tot ce intreprinzi !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Happy_in_TO spune:
Munca ta este siguranta ta financiara. Nu o lasa decit daca ai o alta munca mai buna si mai bine platita.
Parerea mea ar fi sa nu te muti chiar acum. O sa te izolezi.
delphin spune:
E un bun proiect Ilia care va va da un nou elan sper. Implica-l cat mai mult pe el in noul proiect, nu face tu singura totul.
Succes!
ann1907 spune:
Si eu cred ca gresesti izolandu-te in alt oras, si renuntand la job.. acolo este toata viata ta, si jobul parca era foarte bun?
Nu fugi de adevar, de realitate.. mai bine fa totul sa-ti asiguri viitorul, financiar, moral etc..