Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
[quote]citat din mesajul lui ursulet33
si noi pe aici..
raportez cu uimire ca dupa aproape 2 luni in care copila a mancat mixt (intai san apoi supliment), de vreo 5 zile se satura cu sanul...2 posibile explicatii la care ma gandesc - fie s-a reglat in sfarsit productia de lapte, fie suplimentele de nutrinatal pe care le iau de vreo 2 saptamani functioneaza :)
Mamica Iuliei (24 ian 2012)
[/quote
Super Bravo
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tonirro Buna fetelor! Am ajuns si noi acasa, dupa aproape 12 saptamani de stat la spital. FELICITARI tuturor mamicilor !!! Sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi! Nu am avut timp sa citesc din urma si nici nu cred sa am curand dar sper ca suntem toate alaturi de copilasii nostri acum . Pisicuta mea, care s-a nascut la 790 gr are acum ceva mai mult de 2500 gr, si maine implineste 12 saptamani. Este minunea noastra mica si suntem foarte mandri de ea. MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi, |
Bine-ai revenit mamica puternica Ma bucur ca ati ajuns acasa si Dumnezeu sa va dea multa sanatate sa creasca pisicuta mare si voinica
olishka spune:
Hai ca am umplu de una singura pagini Dar vad ca asta este cea mai buna metoda de a raspunde, caci altfel uit
Ieri am fost la concert la Lara Fabian. A fost foarte frumos, doar ca pe la jumatatea concertului m-a chemat prietena, cu care lasasem copiii, acasa. Daca ar fi inceput la timp (la 19 cum scria pe bilet si nu la 20) l-as fi prins pe tot. Oricum mi-a prins tare bine M-am cocotat si pe tocuri, dupa atata vreme si nu mi-am rupt gatul
CristinaGoji spune:
Super Olga ca ai reusit sa ajungi la concert! Eu eram mare amatoare de mers la concerte, da se pare ca sarcina asta m-a cam ramolit, ca si daca as avea cum, nu mai am niciun chef.
Mihaela - ala-i baiul cu socrela,ca o enervez ca parca am dopuri in urechi cand vorbeste. Se aprinde toata cand nu fac cum zice ea.
La multe luni pentru Leon!
Ursulet - bravo pt alaptat!
Iaura - sanatate sotului!
danezza spune:
cat - la noi mau mult merge burta pe burta
azi i-am luat lp nan HA sa vedem daca e altceva.
a plans ieri o ora incontinuu si de azi dimi e putin ragusita, e cazul sa-mi fac pb?
citat din mesajul lui catiushor multumesc Lady!!! danezza - nu pot sa iti spun decat rabdare, sfaturi inspirate nu am...la tine nu merge pozitia www.youtube.com/watch?v=yhIgyQqb1aE" target="_blank">asta? la mine are efect insa ma cam oboseste... ana-maria - eu tot de 3 luni stiam, insa am senzatia ca e doar un mit. poate mamicile experimentate ne spun daca e adevarul undeva aproape mami de bebitza Gruitza (01 ianuarie 2012) http://designartizan.blogspot.com/ |
danezza spune:
Toni, mi-au dat lacrimile
Bine ati venit acasa, va asteptam cu drag!
citat din mesajul lui tonirro Buna fetelor! Am ajuns si noi acasa, dupa aproape 12 saptamani de stat la spital. FELICITARI tuturor mamicilor !!! Sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi! Nu am avut timp sa citesc din urma si nici nu cred sa am curand dar sper ca suntem toate alaturi de copilasii nostri acum . Pisicuta mea, care s-a nascut la 790 gr are acum ceva mai mult de 2500 gr, si maine implineste 12 saptamani. Este minunea noastra mica si suntem foarte mandri de ea. MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi, |
ane-maria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danezza cat - la noi mau mult merge burta pe burta azi i-am luat lp nan HA sa vedem daca e altceva. a plans ieri o ora incontinuu si de azi dimi e putin ragusita, e cazul sa-mi fac pb?
Mami de Eva Nicole - 01.02.2012 MTHFR C677 Homozigot |
cum adik a plans continuu 1 ora?! de la colici? eu folosesc feonul la crize de-astea de plans,ca si Olga,si functioneaza sau o iau in brate , nu o las mai mut de 5 min sa planga , stiu ca poate nu e f ok dar nu ma incumet sa o las mult sa planga indiferent de motiv, mi-e teama ca se-neaca.si-apoi e si ea un mic omulet are nevoie de mamica ei, parerea mea... fiecare face cum crede ca e bine .
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
Alice_Elena spune:
Toni, ma bucur ca nu ne-ai uitat si ne-ai dat de veste. Cum ati botezat mica? Vrem sa va si vedem sanatate multa si putere pe mai departe
Olga, cica vineri sunt gata pozele. Nu am niciuna facuta de mine.. Asa a luat si R in prima luna 1400. Dar cu gandul la david al tau am stat linistita :) ii dai doar san?
mihaelaradu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ane-maria
cum adik a plans continuu 1 ora?! de la colici? eu folosesc feonul la crize de-astea de plans,ca si Olga,si functioneaza sau o iau in brate , nu o las mai mut de 5 min sa planga , stiu ca poate nu e f ok dar nu ma incumet sa o las mult sa planga indiferent de motiv, mi-e teama ca se-neaca.si-apoi e si ea un mic omulet are nevoie de mamica ei, parerea mea... fiecare face cum crede ca e bine . ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012) |
cred ca fata se chinuia in brate la mamica ei. Dana cred ca ti se rupe sufletul cand nu o poti alina..
Alice asteptam pozicile!!!
Bravo Olga! Noi inca nu am iesit nicaieri pe timp de seara. Am fost dosr la cumparaturi
Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/