Ian.feb2012(74)-Asteptam ultimul bulgaras!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

ligia spune-mi cum te gasesc pe faccebook?

vreau si eu sa pun filmulet dar nu stiu cum iar pe facebook nici atat.

lady parca tu si anahadasa stiati sa puneti filmulete aici

implinita de Rafael-Ioan

Ligia Lapadatu Tebeasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Altesa, din cate stiu eu aici nu poti pune decat un link spre filmulet, nu merge vizualizarea lui.
In fb trebuie sa aduci cu copy/paste un anumit cod pe care ti-l "compune" youtube cand apesi butonul "Share"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Bulinutz offf
Ligia ce scump e bebe in colac

noi astazi am stat mai mult afara, asa de frumos a fost. L-am plimbat si pe Gruitza, l-a tinut tati in wrap, am pus poze aici . scuzati calitatea
a mancat f putin si ieri si astazi, in rest e ok, nu pare sa-l deranjeze insa se vede si la scutec, mai mult il stropeste decat il umple. poate isi revine in 2-3 zile.

m-am bucurat degeaba ieri pt 4 ore dormite legat...noaptea trecuta iar din 2 in 2...

va pupicesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Bulinutz offf
Ligia ce scump e bebe in colac

noi astazi am stat mai mult afara, asa de frumos a fost. L-am plimbat si pe Gruitza, l-a tinut tati in wrap, am pus poze aici . scuzati calitatea
a mancat f putin si ieri si astazi, in rest e ok, nu pare sa-l deranjeze insa se vede si la scutec, mai mult il stropeste decat il umple. poate isi revine in 2-3 zile.

m-am bucurat degeaba ieri pt 4 ore dormite legat...noaptea trecuta iar din 2 in 2...

va pupicesc

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

ce ochi albastrii are bebe Gruitza
da, a fost mortal cu colacul

Mergi la inceput

o fi nascut IZISH???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

A nascut izish.
Revin ca-s in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Suuuuuuuuuuuuper!Bv Izish!!!!!!!!!!!!!!!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bravo Izish!!! Sa ai un bebe sanatos tun si necolicos!!!

Alice sa aveti petrecere frumoasa

Eu nu reusesc sa vad pozele cu Gruita...

Ligia ti-am vazut flacaul. Foarte tare!!! De la cate luni putem sa-i punem?

Bulinuta sper sa fie ok cu operatia Si la tine Anamaria, sper sa se rezolve repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mamicile de baietei, mai este cineva care are pb cu putica, mai exact fidrocel? Vtroiam sa stiu ce v-a recomandat dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

va pupicesc

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

iarta-ma ca ma bucur la vederea acestui mesaj, dar credeam k sunt singura care nu doarme de cand a devenit mama. Iris se trezeste la fiecare 2 ore pt papa chiar daca am incercat sa-i dau si putina completare la masa de seara, cea de dupa baie. in orele ei de somn eu nu pot dormi fiindca scoate niste sunete si niste sforaituri de mi-e frica sa nu pateasca ceva. de aia l-am si evacuat pe theo si am mutat-o pe ea cu mine in pat. cand dormea in patut, trebuia sa ma tot ridic sa o verific. uneori se trezea ca se speria de propriile zgomote...
cu toate astea, speram sa fie mai bine o data cu inaintarea in varsta, dar bb gruita e batranel de-acum si nu-mi da prea multe sperante

Iris (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput