Piersicute de iulie august (23)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ARUBA/ARUBA.jpg)
ARUBA spune:
Cristina, adaptorul pe care l-am vz eu nu vine intre picioare, este asa:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Advanced-Bump-Belt/dp/B005CU6EQM?ie=UTF8&ref=sr_1_3&nodeId=42764041&sr=1-3&qid=1331890738&pf_rd_r=0882H5PSFRMP7HF0M881&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7 20+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina1984/cristina1984.jpg)
cristina1984 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Cristina, adaptorul pe care l-am vz eu nu vine intre picioare, este asa: http://www.mothercare.com/Mothercare-Advanced-Bump-Belt/dp/B005CU6EQM?ie=UTF8&ref=sr_1_3&nodeId=42764041&sr=1-3&qid=1331890738&pf_rd_r=0882H5PSFRMP7HF0M881&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7 ![]() ![]() |
Da, pare mai ok asta decat ce am vazut eu ...si anume http://www.erfi.ro/centura-de-siguranta-pentru-gravide.html
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Ziua buna fetelor,
Iar am avut o noapte naspa, cu dureri de articulatii mai ales de solduri si maini amortite. Am plecat din pat de langa sot ca nu suportam nici o atingere si apoi m-am foit continuu in celalalt pat. O fi si vremea de vina, aici ploua... Cand ma ridic din pat si incep sa ma misc e mai bine, Doamne, nu stiu, Balanta si fetele care au repaus total recomandat, cum rezistati, nu va amortesc toate cele?
Beatrice, Carol imi place si mie mult - Carol Ioan suna frumos...- din pacate aici e nume de fata , de baiat e Karl sau Charles, variante care nu imi plac. Ilan e extrem de original, nu am mai auzit...sa nu te superi daca imi spun parerea, fonetic suna f frumos, dar te-ai gandit mai tarziu, cand va creste, ca poate fi un pic incomodat de un prenume "prea" original? Nu stiu, zic si eu.
Biribu, mersi de sfat, s-a bifat, ai dreptate, prin urmare aseara am bagat o salata mare verde+spanac+ceapa verde si voi continua cu cat mai multe si variate legume (apropo am observat ca dupa ce mananc varza glicemia scade la valori normale) Imi si plac, dar cateodata sunt lenesa sa le cumpar/prepar. Mereu e mai simplu sa arunci o fleica pe gratar sau in tigaie, dar gata.
Laura, imi pare rau ca ai insomnii. Tu lucrezi sau stai acasa?
Ada, ce program de weekend ...nu ca m-ar surprinde... O ador pe Lara Fabian, e originara din Quebec si vine des pe aici, dar n-am vazut-o live niciodata...
Cristinica, bine ai revenit. Interesant ce ziceti voi cu centura, mi-as lua si eu un adaptor din ala ca tot sunt mereu in pantaloni.
Cam atat deocamdata...Beatrice tu ziceai de limbarita... ma indrept spre birou unde presimt ca voi dormi pe mine.
Va pup pe toate, voi fi prin zona. 24 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ZIZOU/ZIZOU.jpg)
ZIZOU spune:
Salut fetele!
Ce vorbarete sunteti. Eu nu mai am chef de vorba cred ca de la primavara, asa mi se intampla in fiecare an pana incep sa infrunzeasca si sa infloreasca pomii. Si am si o mare durere de cap.
In privinta centurii eu zic sa o purtati, cat mai jos sub burta e ok. Eu sunt patita ca ne-a lovit unul din spate si ne proiectat in masina din fata, am dat cu capul de parbriz de am ajuns la spital. Asa ca am zis ca port centura si in porbagaj. 16+
![](images/user_woman.png)
b_1403 spune:
Fleur nici eu nu m-ai auzisem de numele Ilan pana cand am vazut o reclama facuta de Nadia Comaneci si am constatat ca de fapt nu eu inventasem numele (asa se numeste fiul Nadiei) dupa care am cautat pe internet si am vazut ca e nume de origine evreiesc si inseamna copac deci si semnificatia e ff faina. Intai sa vad ce poarta intre picioruse si apoi ma hotarasc. AAA si apropo lui tati nu ii place nici unul din nume ( zice ca carol e nume de catel , a avut el un catel cu numele asta) si Ilan i se pare cam straniu (nu stiu motivul).
Oricum sunt sigura ca nu am sa il strig pe nume cel putin pana la 10 ani ca am niste alinturi pregatite. Si eu am fost strigata in diverse feluri (printesa -sunt singura fata din familie- puciung (asta nu stiu cum si de la ce vine) si altele) mult timp pana si acum mama ma striga "mandro" (i se pare ei frumos).
pop fetele
Beatrice 20 + cu
80 %
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Ziua buna fetelor, Laura, imi pare rau ca ai insomnii. Tu lucrezi sau stai acasa? ![]() ![]() "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead) |
Fleur , eu sunt acasa ... am decis in urma operatie impreuna cu medicul sa continui sarcina acasa ,fiind obtinuta cu atatea sacrificii , sincer nu sunt obisnuita acasa , tot timpul am lucrat dar pt copil am spus ca fac orice .
In ideea ca alt copil nu v-a mai fi ma bucur si eu de momentele astea , ca nu ma mai intalnesc cu ele .
![](olala.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
muraturica spune:
Ce vrobarete sunteti...
Eu acum am ajuns acasa. In sfarsit a venit primavara si am venit de la serviciu pe jos. Eu parca infloresc cand vad vremea asta frumoasa.
Drumul a fost mai lung decat de obicei ca eu merg mai incet si am ajuns cam obosita.
In seara asta avem bilete la teatru. Pana una alta imi astept sotul ca mi-a cumparat ceapa verde si ridichi.
Din pacate sunt putin indispusa de niste (noi!!!) probleme prin familie. Ca parca cele vechi care ma necajau mai la inceputul sarcinii nu erau suficiente.
Sper sa aveti un weekend frumos si luminos. 16+
balanta_tm spune:
fleur, ba da, amortesc de la pozitiile in care stau (pe stanga si pe dreapta, ca pe spate nu mi-i ok - mi se intareste burta). daca m-ai vedea in cursul zilei cum stau de-a curmezisul patului!
aseara mi-a adus sotul in dormitor perna de gravide sa o pun intre picioare , ca sa stau mai comod dar evident ca am inceput sa dezvolt fel si fel de scenarii de genul: aoleu, daca afectez colul? asa ca am pus-o deoparte si luni cand merg la dr intreb daca e ok sa pun perna de gravide intre picioare.
zizou, accidentul l-ai avut acuma, gravida fiind?
ada, si mie imi place f mult lara fabian.
Biribu spune:
balanta tare mila mi-e de tine, tare greu trebuie sa-ti fie.
fetele eu sper ca voi nu vorbiti serios cu ne-purtatul centurii??!! centura normala se pune la gravide sub burtica partea orizontala, apoi peste piept, nu trebuie sa apese burta. numai gindul ca la o frina veniti cu burta in volan, brrr. sau bord/scaun din fata, ce-o fi. nu va jucati, presiunea de la centura e nimica pe linga ce se intimpla de la un eventual impact.
Dana tu pe unde umblii, esti bine?
Fleur asa e, legumele astea cu multa fibra gen varza iti scad glicemia, impusti 2 iepuri, plus ca tin de foame.
eu azi fac supa de spanac cu muuulta lamiie si ou, salivez la ea de mult. ca stevie aici n-am dar merge si spanacul. plus o musaca de vinete si dovlecei, cu carne de curcan ca asta am prin frigi.
pup
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Daconst spune:
Biribu,iata-ma la raport!
La noi e vreme frumoasa si nu mai prinzi prin casa.Am si avut 2 zile musafiri,azi a invitat fi-miu vreo doi copii la el...asa ca am mereu action.
Sa va spun ce-am facut azi???
Am mers cu bicicleta!!! Si tare bine mi-a prins.
Noroc ca sotul nu e acasa ca m-a bombanit la telefon,dar pe bune simteam ca reinviu.
Vad ca aveti discutii despre nume.Si noi suntem in ceata rau.La noi pe lista ar fi fost Paul(dar e dat deja)apoi e Leon sau Tobias!
b_1403,eu stiu ca pe fiul Nadiei il cheama Paul Dylan.
Pe fostul sot al Raduleascai il cheama Elan,dar se citeste Ilan si el e chiar evreu.
Ned,cu ce ne-ai intrecut la cintar?Cu 3kile?Ma faci sa rad...pune mana de mananca ca te sufla vantul,hahah.glumesc,dar chiar esti la categoria semiusoara.
Fleur,mersi de capitol,stiu si eu ca nu e chiar simplu.Noi ne bucuram ca esti in zona si apuci sa faci capitol nou,altfel ne intindeam pina la 30 de pagini,haha.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
20+ sapt