Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Aici e dimineata insorita.

Nici la mine nu a mers site-ul aseara. Vorba Adei, era sa intru in depresie. Cred ca am devenit dependente, cel putin unele din noi, sigur eu...

Zizou, e bebe acolo!...asa am simtit si eu la inceput, parca facea cioc-cioc jos in burtica, impunsaturi discrete.
Laura, si eu am placenta anterioara si sus pozitionata, la fel cum e pozitionat si bb, cred, ca atunci cand il simt zdravan il simt sus, se tuguiaza burta. Asa ca miscarile sunt mai estompate, intr-adevar.

Balanta, mamica rabdatoare, ma gandesc des la tine si la cei 2 nazdravani, sa stea cuminti pana la termen sau cat mai aproape, sa joace fotbal acolo impreuna sau ce mai fac ei... Ti-ai gasit o pozitie mai confortabila, folosesti perna speciala? Eu dorm acum cu 3 perne! si tot mai am eternele dureri de solduri-pelvis-articulatii, asta e.

Michelle, abia astept sa mai citesc de la tine meniuri sanatoase, nu am avut timp sa intru pe site-urile alea, asa ca, te rog posteaza cand mai faci ceva bun, gen "desert fara dulce" etc .

Fetelor, m-am inscris aseara la aquagym si am facut si prima sedinta! Am platit pana in vara cursurile, ca sa ma motivez sa merg. Sa stiti ca e f fain, bien la inceput a fost un pic obositor pt mine balena care nu face miscare, dar pe ansamblu e relaxant. Miscari de fitness asa mai lejere, in apa devin mai usoare, dar intampini si o rezistenta care intareste muschii care trebuie... Am facut si exercitii Kegel, cocotata - in apa - pe o chestie flotabila lunga botezata "taietelul".
Apropo, voi faceti ex. Kegel, cica trebuie de minimum 10 ori zilnic? Mi-am propus sa fac in acelasi moment al zilei, ca sa nu uit, seara cand ma spal pe dinti.

Uite ca daca n-a mers site-ul aseara, m-am razbunat acum si v-am impuiat capul...

O dupa amiaza dulce de primavara va doresc, si ca de obicei voi fi "prin zona" de la birou.

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am uitat sa va spun ca, dupa aquagym, bb a fost foarte agitat, burta facea valuri, mai precis se tuguia in partea de sus. Impinge cu capul sau picioarele, habar n-am, as zice cu capul, ca forma e rotunda. Cred ca facea si el aquagymul lui, in piscina amnio!

25 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur ce super ca te duci sa faci miscare , cred ca ii place lu' BB la apa

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Retete.. hm.. pai in Italia am mancat
- bors cu urzici si alte verdeturi culese din spatele casei,
- placinta cu verdeturi (gen spanac)
- placinta cu urda
- paste ravioli cu spanac si urda
Iar aici inca nu am apucat sa intru la bucatarie sa fac ceva serios, doar din astea ultra rapide gen:
- paste cu spanac, ou, rosii (am pus asta vara rosii blenduite in pungi de gheata si folosesc cuburi din acelea), branza (oricare varianta sau combinate cas, telemea, mozzarela)
- placinta cu legume: cu aluat de pizza la masina de paine (cu faina neagra) si legume mexicane de la punga congelate, o tija de telina, juma de ardei, juma de dovlecel tot din congelator, brocolli peste care am turnat un maglavais din ou, smantana, branza nesarata, mozarella. Deasupra am mai taiat rosii cherry si masline.
Acum ma duc sa fac
- un bors de gaina cu multe multe legume si
- o mancarica de linte cu cartofi si quinoa, de pe blogul Cristelei, cred ca v-am mai dat-o.

Si am mai facut si
- o placinta cu urda (cu aluat f gustos: 1 ou, 150g faina, dar ulterior am mai pus, o lgta praf copt, un pic ulei si lapte, din ochi, si coaja rasa de la lamaie pt aroma)
- placinta cu mere (cu foi de placinta din comert)

Pe maine ca avem musafiri peste cu mamaliga si usturoi (pt picii mici la gratar, nu prajit) si ceva dulce ma gandesc la o placinta cu cirese, sa vad ce reteta gasesc. Recomandari?

Urmeaza apoi sa fac iar chiftelele mele vegetale pe care le mananc cu verdeturi, legume, dar spre finalul saptamanii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise
Michelle, abia astept sa mai citesc de la tine meniuri sanatoase, nu am avut timp sa intru pe site-urile alea, asa ca, te rog posteaza cand mai faci ceva bun, gen "desert fara dulce" etc .

25 + X Ioan

Eu placintele astea nu le indulcesc cu zahar, in cel mai rau caz pun zahar brun, dar in principiu pun sirop de agave, e ca mierea dar nu devine toxica la temperaturi inalte.
Am mai facut acu vreo 2 saptamani o budinca f gustoasa cu mei si mar, dar mandra mea nu a prea mancat, am ras-o eu pe toata, cu iaurt.
Dar ii fac des "bombonele" din fulgi de ovaz, seminte (in, susan, floarea soarelui, pin), nuca de cocos, pudra de roscove, lapte sa se lege, la blender, apoi cu lingurita in pe hartie de copt in tava pt 15 minute la 200 grade. Ies ca niste fursecuri.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Michelle , ne-ai omorat cu retetele tale , recomandari ????????

23+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

multumesc pt incurajari si recomandari si o sa va tin la curent.
eu -in afara de intarirea uterului n-am simtit altceva.....alea cred ca sunt contractii nedureroase....
o zi buna dragelor.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Eu placintele astea nu le indulcesc cu zahar, in cel mai rau caz pun zahar brun, dar in principiu pun sirop de agave, e ca mierea dar nu devine toxica la temperaturi inalte.

[/quote]

de unde il iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mama, Miha ce de retete...daca s-ar face singure ce bine ar fi...IIuli , eu maine merg la ecograf.Valy, eu cred ca va fi bine si bebelul tau, ai sa vezi!

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

de unde il iei?
Ma aprovizionez de la plafare sau de pe net, am comandat mai demult de pe driedfruits.ro mai multe produse

Mergi la inceput