Piersicute de iulie august (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Distractie placuta Ada , sa nu-l obosesti prea tare pe cel mic

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulici_bebe spune:

fetelor am uitat sa va spun ca la ultima eco s-a vazut ca defapt bebe e baietel nu fetita.Deci pana la urma e cum imi doream eu

Aria-DPN:25 iunie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulici_bebe spune:

Ada distractie placuta la concert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna la toata lumea!

As vrea sa ma inscrieti si pe mine pe listutza cu DPN 20.07.2012, UM 14.10.2011, fetita!

Si eu am pus 7 kg pe mine si am decis sa imi supravegez dieta mai ales ca nu am pofta de mancare.

Nume de fata preferate: Irina sau Sabina

Ciorapi de gravi am luat de la Penti din mall Afi, 15 lei si sunt super buni.

Haine de gravi sunt la HM dar la bluze mi-am luat cateva de la raion "normal' ca sa le port si dupa!

Va puuup !
24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Laura, cu 51 kg la 1,60 m. Acum am 54 seara si cam 53,700 dimineata!

16+

Mergi la inceput

Bine ai venit ilenutza , sarcina usoara iti doresc ... eu DPN 18 iulie si am 22 sapt ???
Zizou te invidiez pt kg tale ... promit sa ajung si eu candva acolo
Paulici pai tu ai cu aproape 3 sapt mai mult ca mine ... inca se mai poate schimba sexul la copil ... ai facut morfologia fetala , nu ?

22+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.va poftesc la cafea

va doresc o duminica frumoasa frumoasa.timpul vad ca tine cu noi

22+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi fetele
Ali multumim de cafea
Am de citi o gramada , de recuperat, am fost ocupata zilele astea si nu am prea intrat.
Am vrut sa va cer niste sfaturi in legatura cu primele hainute pe care trebuie sa le luam. Eu am luat niste body-uri din bumbac cu maneca lunga si peste body cate o salopeta tot din bumbac dar fara maneca. Oare ii bine. ma gandesc ca-i cald in iulie. A ...si am ramas tare derutata cu marimile erau niste bodyuri ff micute cica pt primele 2 sapt merge si pana la o luna, apoi erau urmatoarele marimea 56 parca.... aici asteptam pareri de la fetele cu experienta ca mie mi se pareau alea mici chiar ff mici, nici nu stiu unde mai incape si pampersul
Altceva ce mai trebuie sa luam? paturici, prosoape de baie, sac de dormit...
Va doresc o duminica cat mai placuta

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

cred ca nu v-am mai citit de 2-3 capitole.am fost cheauna.
testul rapid de la amniocenteza fish-spune:nu au fost detectate aneuploidii moleculare ale cromozomilor 13,18,21-este sigur fetita
multumesc maicii domnului
mai scrie niste chestii in dreptul unor cromozomi-pe care nu le inteleg-dar important este rezultatul,nu?
de primul hop am trecut,urmeaza sa vedem un cardiolog.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+18 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Buna dimineara burtici ,
Ali multumim de cafea , eu o savurez deja
Valy , ma bucur ca totul este in regula , asa si trebuia sa fie
Ca_mila , ma bucur ca ai inceput sa cumperi hainute , al meu sot cam stramba din nas, a zis ca este prea devreme sa fac macar 7 luni, nu stiu de ce dar eu in sufletul meu inca sper ca este fata ... eu am intrebat-o pe d-na DR de 5 ori daca este baiat si a zis ca da ... SIGUR , dar mie imi spune ceva in suflet ca nu este sigur
Azi am program de hoinareala toata ziua , va pup si va doresc o duminica frumoasa

22+ Andrei

Mergi la inceput