URGENT - Pediatru bun Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

eu de d-na doctor pupazescu am fost mai mult decat nemultumita, in schimb am fost foarte multumita de d-na doctor mertle, care are cabinet particular.
nu stiu daca vine si la domiciliu , dar pentru mine acum 16 ani, doctorita mertle mi-a ajutat copilul atunci cand doctorita pupazescu probabil invata.

ca orice om , ca orice doctor, pareri bune si pareri mai putin bune.

alina

alina, cu siguranta in acesti 16 ani d-na pupazescu a acumulat suficienta experienta (profesionala si de interactiune cu pacientii). stiu ca participa la tot felul de simpozioane si congrese, se informeaza de pe net, e la curent cu multe chestii si ce-mi place mult la dansa este faptul ca, pe langa "alura" de bunicuta bonoma, vorbeste calm, frumos, pe intelesul fiecaruia, nu se arunca sa prescrie antibiotic la primul semn de febra sau muc verde, etc.
dr mertl nu mai profeseaza, are ceva probleme de sanatate. cand eram copila, la ea ne ducea mama, la policlinica de la cina
despre dr cristescu, fiica d-nei mertl, am auzit din ce in ce mai multe persoane nemultumite, se pare ca faima mamei ii aduce mai multi pacienti decat poate "procesa", asa ca nu mai are timpul necesar de a se ocupa pe indelete de fiecare pacient. strict din vedere, si mie mi-a placut de dr cristescu, e tanara, fumusica, plina de energie. insa profesional nu se ridica (inca) la nivelul mamei ei.

Mergi la inceput